10

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Трябваше присъдата на малкото царче, да бъде изпълнена....Симеончо е спасен лично от Сталин, за да бъде употребен по-късно от червената мафия.

9

Зозо

преди 3 години

Днес Рундю-руснака /Фончо-Дрончо/ има последен шанс да уважи жертвите на комунизма, ама едва ли ще се появи руския м и з е р н и к.А днес Волен-руснака, който беше позорно изхвърлен от коалициято ОП щял да протестира :))))))))))))))))))))))) Не си гледа гласовете на последните избори - 10831 :)))))))))))))))))))))))))) Руски клоун :))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 години

Трябваше присъдата на малкото царче, да бъде изпълнена. Така нямаше мадридският хитрец да се върне на бял кон и нямаше да граби държавни земи.

7

Чичо

преди 3 години

А към жертвите на демокрацията - кога?! Макар че, на мен повод ми не трябва - винаги, когато мога, ходя до Правец да поднеса цветя на паметника на другарят Живков.

6

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да се отдава почит на някакви регенти, министри, депутати и прочие отпадъци?!

5

Анонимен

преди 3 години

А жертвите на мутро-демокрацията?

4

Анонимен

преди 3 години

"По инициатива на президентите Желю Желев и Петър Стоянов"- комунисти предлагащи да се почитат жертвите на комунизма. Да не забравите да почетете и убитите мутри през 90те и те са били жертви на преразпределяне на територии под ръководството на ДС

3

Анонимен

преди 3 години

Банкянския лицемер ще рони крокодилски сълзи, а партийната му книжка ще наднича издайнически от джоба му.

2

Анонимен

преди 3 години

Че то комунистическият режим не е приключвал бре.Даже в момента на върха стои *** еднокнижник, който до ден днешен не е върнал партийната си книжка

1

Анвертен

преди 3 години

Пак ще поднасят цветя на плочата на която е изписано и името на убиеца от Ястребино.