50

АНОНИМЕН!

преди 3 години

Към всички. Земята може да загине, но никога българската ПРОСТОТИЯ ! Тя е вечно.

49

Роза

преди 3 години

До !Поздравления за коментара!Радвам се,че все още има умни и мислещи хора!

48

Роза

преди 3 години

До !Поздравления за коментара!Радвам се,че все още има умни и мислещи хора!

47

Анонимен

преди 3 години

Народният съд няма нищо общо с комунистите. Прави го правителството на отечествения фронт по нареждане на великите сили. Освен това е най-хубавото нещо случвало се в България последните 130 години.Да си пожелаем по-скоро народен съд 2. Има достатъчно народ за бесене и сега.

46

Патриот

преди 3 години

Румен Юмручето да вземе да хване Йотова под ръка и да положат венец на избитите от петолъчниците българи тази година, че идат избори и Грипенов може да гледа президенството през крив макарон!А стане ли така, няма да бъде полезен за Блядостан!

45

Българин

преди 3 години

Алоу, тролетариата, я ми припомнете как се наричат хора, които подкрепят действия на чужда държава срещу своята собствена страна и извършват въоръжени нападения срещу родината си срещу заплащане???П. С. Този въпрос трябва да се зададе и на Десовия и Йотова!

44

ГосТ

преди 3 години

Хубав въпрос, при бомбардировките над София умират над 4200 човека от цивилното население, а десетки хиляди са ранени и града - разрушен. Кога ще има възпоменание за тези жертви на терористичния акт на краварите ?

43

Патриот

преди 3 години

Ден на почит на жертвите на атлантическия режим кога?????

42

Adam

преди 3 години

почит към жертвите на комунистическия режим = почит към фашисткия режим:)

41

УТРЕ

преди 3 години

Минат не минат 50 години - нова плоча.Нова плоча, нови жертви, нови герои, нови виновни.А то все същата песен - продажен, алчен и завистлив народец.

40

Анонимен

преди 3 години

В България има над 2 милиона жервти на демокрацията - от 9 милиона станахме 6,9 милиона, от които над 2 милиона са завинаги в чужбина. Отделно, че почто всички в България, които останахме живи, също сме жертви на демокрацията. Изключението са мутрите.

39

Анонимен

преди 3 години

Народният съд е по искане на държавите победителки във войната - САЩ, Великобритания, СССР..... Какви жертви са тези?

38

Анонимен

преди 3 години

46 SS"ПИТАМ ? ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА КОГА ЩЕ ИМА МЕМОРИАЛ ? За хилядите убити от крими престъпност,от самоубилите се от отчаяние,за откраднатия труд на цяло едно поколение,за трите милиона икономически емигранти ? Впрочем ограбването още не е свършило нито пък жертвите."Сетете се, че комунистите организираха преврата 1989 и не са ни оставяли. Смениха си името с различни други имена.Загиналите, които изброявате са пак техни жертви!Хора, четете история от достоверни източници!

37

Защо????

преди 3 години

А кога ще почетем жертвите на тези ,,жертви"?

36

Случаен минувач

преди 3 години

Всички управляващи след т. нар. "промени" са все свързани с Държавна сигурност. Всички имат досиета, вадят им ги, те отговарят - такива бяха времената. Докато продължават да ни управляват бивши ченгета, държавата няма да се оправи.

35

SS

преди 3 години

ПИТАМ ? ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА КОГА ЩЕ ИМА МЕМОРИАЛ ? За хилядите убити от крими престъпност,от самоубилите се от отчаяние,за откраднатия труд на цяло едно поколение,за трите милиона икономически емигранти,за вкарването на България в ЕС без референдум ? Впрочем ограбването още не е свършило нито пък жертвите.

34

ГосТ

преди 3 години

Гео Милев освен талантлив поет,е участвал във войната където губи окото си. Ярък пример на интелигенцията с контакти забележете на запад, е бил удушен с тел и разпознат по късно в масов гроб по изкуственото око. Гео Милев. Не Никола Вапцаров, друг ярък пример на интелигенцията.

33

ГосТ

преди 3 години

Простолюдието не може да проумее че отнемане на истинската свобода е когато детето им (евентуално), заяви че иска да стане Физик,Химик, Биолог, Инженер химик, Неврохирург, Художник, Писател, Музикант, да му кажете, че най трябва да стане ИТчи (да включва и изключва сървъра) , секретарка, зъбар, или в най добрия случай адвокат или архитект на незаконни кичозни хотелчета. Това е най голямото посегателство върху свободата.

32

ГосТ

преди 3 години

А кога ще има ден на почит към жертвите на демокрацията на простолюдието ? Всички истински учени (щото простолюдието с титли и ръководни постове захлебва не лошо) които са на дъното, за всички инженери за които няма работа, за всички истински медицински работници (щото шефчетата на болници и те захлебват добре), за всички истински актьори, режисьори, художници , музиканти (щото порнографията процъфтява) , А ? Кога ?

31

Анонимен

преди 3 години

Юрyдииии!За това им рязоха главитеее!