56

Анонимен

преди 3 години

До Знае се!Голямото срутище на бившата магистрала Люлин преди първия мост ББ ли го построи? Виж сега как се укрепват склоновете около магистралите. Не само с мрежи, а и се заливат. Правят се отводнителни канали по склоновете. Нищо общо със станишевите и тошовите. Ама били"скъпи". Тази, "евтината" дето цената и се вдигна 3 пъти. Но е евтина! Вече второ срутище.

55

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСП 39Не са в чекмеджета, а в чували. Защото не са 6 милиона евро, а 66 милиона евро над проектната стойност от 33 милиона. Та питай "новото"лице на партията любима Гагаузов къде са тези пари. При БСП всичко е по три. Помним 2013-та как скочи цената на "Южен поток". Помним и скандалите около търга за лота Чирпан-Ст.Загора. Който сега ББ оправя с наши пари вместо да строи нови пътища.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Нещо си в грешка. 22 декември 2007-***! Та си е точно Станишев с регионален министър Гагаузов, строителя на вълнисти магистрали. Пускат го дори без разрешение за ползване. И с неизчистена собственост на земята. Мухово - Долна Диканя.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Ти гледал ли си репортажи от Италия, Обединеното кралство или Испания? Яко се оттича и помита всичко по пътя! На места до 5 пъти над нормата са били валежите през януари в България. В трънско за 24часа ТРИ ПЪТИ нормата за МЕСЕЦА!!! Пампорово го гледах на камерите. За една нощ пистите се оголиха! А имаше повече от 50см сняг! Къде е отишла тази вода? Строете къщи в дерета и стари корита на реки. Хвърляйте отпадъци където ви скиме.

52

Анонимен

преди 3 години

До VeskoАдаш. Не знам как рабра, че е нова мрежата, като е строено по времето на Станишев. Да ти припомня кога се срути голям участък преди първия тунел, дето се наричаше "магистрала"Люлин". Колко време след пускането на магистралата? Хайде проверявайте при кого нещо е строено или ремонтирано. Участъка Чирпан-Ст.Загора. Осветлението на тунел Топли дол. И т.н. И т.н. Твърдят, че маймуни с трици не се ловят. Ама нещо не съм сигурен, че това важи за нашите географски ширини.

51

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света, когато завали дъжд, водата изчезва след 5 минути. В България, когато завали дъжд, пътят изчезва за 5 минути.

50

Vesko

преди 3 години

Това, което на мен ми прави впечатление, гледайки репортажите по новинарските емисии. Всички свлачища до този момент, може би с малки изключения, са се случили на места с нова мрежа. Как са ги поставили тези мрежи ? Може би трябва един репортаж за изпълнението на подсигуряването.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Само дето не го е строил Борисов, а твоят Станишев.Знаеш ли кой я открива и колко ремонта и милиони се дадоха после. Строителството почва 2008, а се приема и открива през май 2011 година. Познай кой е открива. Станишев си отива юли 2009 година. Случайно да не е виновен хан Кубрат. Че той май прави новият път до Рилският манастир.

48

Анонимен

преди 3 години

герберастка бойковска мизерия отново :(

47

Абе

преди 3 години

Преди 2000 години Римската империя строи пътища с ръчен труд, без машини и компютри, които пътища стоят и до днес 20 века!През 2021 г уж европейска България строи пътища и метро за 5-10 милиона евро на километър, които изчезват от първия дъжд???И после следват 10 години източване на средства за ремонт на ремонта на ремонта на ремонта...

46

Анонимен

преди 3 години

Рушат се вашите Станишеви магистрали.

45

Анонимен

преди 3 години

Магистрали, метро, укрепления - всичко гордост и на ГЕРБ се рушат

44

Kyril The Gel

преди 3 години

Като картичка е!

43

121212

преди 3 години

Гравитацията е виновна :)

42

Анонимен

преди 3 години

Какво беше казал псuхопата? "Строим за бъдните поколения"!!! Ама вие си пускайте гласовете там: държавна, общинска администрации, ведомства, министерства, агенции, вие и вашите семейства го преизбирате!

41

Анонимен

преди 3 години

Не е важно коя я е строил, важното е, че пак Бойко ще ви оправи бакиите, същата история като отсечката до Стара Загора.

40

Анонимен

преди 3 години

Червения *** тук/пише поне 500 поста на ден/ е силно страпонозависим!! Мога да го докажа!

39

Анонимен

преди 3 години

Управляват ни свлачища и срутища

38

Активист на БСП

преди 3 години

Ами 6 000 000 ? вместо за ремонт,отидоха в чекмеджето

37

Видими РезилТати

преди 3 години

Гарантирано от (Г)рабиме (E)вропа (Р)ушиме (Б)ългария! Заслужаваме Вашият Глас!! Бременни носят по Тъмна Доба, чували с бюлетини в Зала Арена Армеец...