124

Анонимен

преди 3 години

инструктираха ли медиите, кви точно бройки да пишат за да може да се всява повече страх, паника и стрес?

123

Анонимен

преди 3 години

И когато мине Британския щам, после сигурно ще има Френски, Испански, Германски и т.н

122

Предизвестено

преди 3 години

Напълно логично и очаквано :от утре отпускат всичко - след две седмици бум на заразените.

121

така

преди 3 години

докато ни пръскатсамолетите така ще е

120

да

преди 3 години

дадада

119

Анонимен

преди 3 години

До анонименЗатваряй се! Робското подчинение е вид психология. не сме роби - СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!! Управляващите върхушки се забравиха, но нека помним, че и най-могъщите империи - падата главоломно!

118

Юпитер

преди 3 години

Е,трета,четвърта, после пета вълна на Корона вируса.... и така до безкрай! То,този вирус се оказа, че поназнайва от политика и най -вече от избори?!Много удобен вирус......😁😂

117

Stanko Kanchev

преди 3 години

След като се очаква повишение на случаите на заболели от Ковид, защо разхлабваме мерките???!!!В това няма никаква логика.Плюс това мерките не са чак толкова строги. И друго, ако придружаването на ученик до училище носи риск от зараза 5 като индекс, колко е тогава ако си ученик?!Нека да отговорят някои от компетентните.

116

Пенсионерски СПИСЪЦИ

преди 3 години

ЩЕ НАПОМПАТ БРОЙКИТЕ С КОВИД жертви от Европа на по 70 80 90 годишни млади здрави и прави пенсионери без придружаващи заболявания. Борбата ще е голяма за злоупотреба с власт, държавни пари и жестоки мерки налагани от самообявилия се за такъв елит шепа хора ще унищожават живота на хората и ще продължи много време и след пълното изчезване на обикновения грипен вирус.

115

Анонимен

преди 3 години

Как написаната цифра се повишава?! Ти си за Нобелова награда.Например как се повишава цифрата 9 или цифрите 1 и 2? Идея си нямам как се повишава цифра. А буква може ли да се повишава?

114

Анонимен

преди 3 години

Неее , няма да е повишение на случаите , а на написаната цифра !

113

Анонимен

преди 3 години

Китайската чума се развихри на Острова, което не е шега.

112

Анонимен

преди 3 години

Попитали един доктор(аме не е от НОЩ) какво мисли за КОВИД-19,а той отговорил че не се занимава с политика!

111

анонимен

преди 3 години

В 33 държави по света няма ковид 19 . Вярно е , че повечето са островни и изолирани, но какво ще кажете за Туркменистан , Таджикистан ,южен Судан .Йемен, на карибите вече няма нови случаи макар , че са туристически дестинации .По добре пълно затваряне на държавата за 1 година , отколкото чакането на стадния имунитет и непредвидимите последствия след преболедуване и ваксиниране .

110

Анонимен

преди 3 години

Чакам сега МАШИНИСТ-БОКО да излезе и да рекламира своето "АЗ" за новият енглис щам ! Вероятно утре ще налази пак мисирките и ще "заоблизва" микрофоните им пред камерите, днес му пишат изказите, че ако го оставят много просташки се изказва, особенно ако е замесена оная неговата необидчива кърджалийска кофа / ПеееКаааПеее-то / ха ха ха....

109

Анонимен

преди 3 години

За тоя бритиш щам май само в БГ и континента се говори, а британците хич и не го познават. Политика, парици и всякакви манипулации. Доенето едва започва.

108

анонимен

преди 3 години

Защо в някои страни заразените от ковид19 се броят на пръстите на двете ръце , а починалите на едната ? И защо тук не е така ? Защото в България навсякъде се срещат ходещи многоъгълни тъпоъгълници с по една мозъчна гънка , колкото да пазят равновесие. Та за същите , неоспоримите 100% доказателства не са никакъв аргумент за очевадната истина за световна пандемия. Разглезените американци и европейци-а и не само те- берат плодовете на надменното си и безумно поведение към световния бич .

107

Анонимен

преди 3 години

Хе утре отварят ...след 2 седмици затварят ,така е ,ЕС ще плаща за вируса в края на месеца )

106

Анонимен

преди 3 години

"До седмици се чака нов бум на болните от COVID-19 заради британския щам" - брейй големи Ванги са тези Бг-здравни специалисти ? Ами нали отваряте молове, зали и други там "събирачи" на групи, естествено, че ще има БУМ на заболели, а този британски щам ви е за оправдание, измамници и манипулатори гаддни ! Страх за изборите ви тресе, сега Ковида ви дойде като "мехлем" за пр'остотиите ви и наглосста ! Отворете и стадионите от март и затворете хората по къщите, та да минат изборите "гладко" за вас !

105

Анонимен

преди 3 години

По какво се различават вариантите щом са в рамките на един тип от вид според теорията на вероятностите и въвеждащите понятия-вариация,пермутация,комбинация за изчисления спрямо ред на места за поставяния на номерациите и групирането им по групи в съответствие с численоста на номерата и размера на определените групи,които могат да се отнесат и към тез варианти по различен състав на веществата съдържащи се във вариантите и групирани по групи на последователно присъединяване с необходимите условия.