64

анонимен

преди 3 години

Идеята да се поразчистят е добра, обаче ако примитивите се оставят да правят каквото си искат, за два дни ще разбият всички молове и банки, ще изтрепят всичко, което не може да им се съпротивлява и ще настане същински луд Макс. Затова им трябва тояга. Няма друг начин с папппплач. Я вижте къде сме - на опашката вечно, вечната колония и преди, и сега, само поради някакви *** регулации остава такъв материал тука!!

63

Анонимен

преди 3 години

Очаква се бум на кютеците! Дано !!!

62

Картофчо

преди 3 години

В Африка просто си го преболедуваха грипа още миналата пролет. Никой не ги тества от какъв точно грип е боледувал и не прави някакви специални статистики -важното е че не е въобще смъртоносен. Това и тук го видяхме вече. Ако беше толкова смъртоносен в Африка наистина нямаше да им стигнат найлоновите чували!

61

Антиваксър

преди 3 години

Само не разбрах кой от щамовете ще го кръстят Covid 21, че вече му идва времето според плановете на световните сатанисти за the Great Reset. Така че партийните тролчета ще бъдете разочаровани -пландемията се ръководи от много по-високо място. Няма значение кой е на власт в БГ-то. Въпросът е защо определени професии като доктори, полицаи, *** журналисти и пр. съдействат за нашето но и тяхното общо поробване? Акъл ли нямат, що ли?

60

Анонимен

преди 3 години

Според тая нямало доказателства за по голяма зараза на база етнос. А защо тогава Африка остава континента с най малко заразени?

59

Картофчо

преди 3 години

А ако не стане, след 2 седмица ще очакваме бум на Бразилския, после след 3 седмици на южноафриканския, а накрая и Пернишкия щам :)))))) Абе градове по света много, докато ги изредим всичките има доста време да мине! :)))Важното е постоянно да очакваме някакъв страшен щам!

58

Анонимен

преди 3 години

Брей, как са го исчислили бре ! Две семици и нов а пандемия ! Няма пандемия, нама измислен смъртоносен вирус

57

Анонимен

преди 3 години

Мхм от утре ще дойде и Монголски щам, после анадолски щам, после щам от Нова Зеландия, после ще дойде щам от Гибралтар и накрая идва 4 април, правителството пада и всички щамове изчезват с 200. И населението почва да си живее нормално. Така ще е - щамове ще има до изборите, после рахат.

56

анонимен

преди 3 години

Вие не сте много наясно - *** е страхливец до отказ, ще чака да види какво става, и после евентуално може някой да се ваксинира. А повечето просто ще се скатават и ще чакат друг да опере пеш.кира. Знаете ли какво казват антиваксърите - ще гледам да си запиша детето там, дето са ваксинирани повече деца. Това е предостатъчно!

55

Анонимен

преди 3 години

Чудя се, всички тези поникнали като гъби след дъжд "експерти"-плашила срам нямат ли? Алчността е човешка слабост, но чак пък дотам да си продадеш душата, че ежедневно да всяваш страх и паника сред хората със спуснатите от глобалния елит измислици... Как се гледат в огледалото? Как ще се изправят пред Създателя си един ден? За *** ли ни мислят? Потресаващо грoзна история!

54

един

преди 3 години

Аз пък, четейки тези наистина примитивни коментари, разбрах, защо сме на опашката или пък първи в негативните класации. Вече нямам никакви съмнения. По-читавите се изнесоха, за съжаление се върнаха същите бок...луци, каквито са си били, и така спасение няма в близките столетия. Аз също съм на мнение, че правителствата трябваше да оставят тези задръстеняци да правят каквото си искат, защото няма друг начин с папл...ч. Поне ще се поразчистят.

53

Шпекотак

преди 3 години

Айде кръчмарчета, още едим месец отгоре, хихихи...

52

християнин

преди 3 години

Народе,престанете!Съсипват ви психиката,а вие не можете да се осъзнаете.Оставете хунтата да плямпа каквото си иска.Важно е да ги свалим от власт,и след това да са в затвора.И лустрация на всички активисти от гробаджийската партия.И тя да бъда забранена със закон.

51

анонимен

преди 3 години

До до 52 - отчаях се от противни и откровено примитивни коментари, които само в БЛИЦ имаше преди. Като не вярваш в нищо, като не искаш да се ваксинираш или да спазваш каквото и да е, твоя работа, макар че в случая не съм много сигурен дали е така. Да храчиш срещу всеки с друго мнение, не само агресивно, ами и гнусно, а да тичаш в болниците с нужда и без нужда и ревеш как ти са виновни доктори и сестри, е и опасно, и несправедливо. Мисля, че всичко трябваше да е както по-рано - естествен подбор?

50

Анонимен

преди 3 години

А бе, ей серсеми какъв юарски грип ви гони ? Та там сега е лятооооо! Ей, то бива лъжи и плюнчене ежедневно, ама вече ни втъснахте, бе!

49

Анонимен

преди 3 години

Ама той новият щам дойде още по Коледа с прибралите се българи от UK? Вече 30 дни минаха, къде го? Или си има точно време, в което се чака да дойде с влака?

48

България над всичко

преди 3 години

ами и на жената й се иска да си прочете името в някой сайт.. няма само другите да са известни, я:)))) за една година разбрахме, че България има най-много академици, професори, доценти и други такива ***-заплатаджии на глава от населението в цял свят :))) книжни плъхове, които цял живот са работили писарушки над поредната си куха дисертация за още едната куха титла, нищо не значеща за никой

47

Анонимен

преди 3 години

тоз кукундрриил от къде го изкопахте днес.На Баце коментара къв е. Таз ми серре на решенията. Той вика намалят отваряме таз плаши с обратното. Ние избори ще правим ли....няколко седмици е началото на март....

46

Плъх

преди 3 години

Трета. Четвърта. Осма. Вълна след вълната. Направо цунами . Ходим с маски. Спазваме дистанция. Някой се крият. Има пропускателен режимВход/изход. Не можем да ходим на работа . Децата не могат да ходят на училище. Измислиха дистанционното обучение и home office! Забраниха ни да живеем. Забраниха ни да мислим нормално. Да се развиваме. Да мечтаем. И всичко това от "ЗАГРИЖЕНОСТ" за нашето здраве! Спрете ,молим ви! Ще се оправим сами . Като преди.

45

Анонимен

преди 3 години

Поредната...., кУрсун. Няма ли вече нормални специалисти?