301

Анонимен

преди 3 години

Да не сте ги приемали. Това при него нямаше как да се случи.

300

хахаха

преди 3 години

Като не ги интегрирате те ще ви интегрират

299

Анонимен

преди 3 години

Добре, че има и държави като Германия, в противен случай всички роми щяха да си седят в България и Румъния, и да сме по-зле от четвърти свят.

298

Случаен минувач

преди 3 години

Бях скоро в Хамбург. Толкова много ц. и араби на едно място на бях виждал! От Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Ливан и от къде ли не! И мърсят, мърсят, мърсят! И просят, просят! Центърът е заприличал на к.очи.на! Ужасна мръсотия по улиците! Немците гледат като ошашавени! Полицаите непрекъснато сноват насам-нататък, за да въдворяват някакъв ред! Сутринта в хотела ме събуди пеене на ходжа от джамия! Никога нямаше да го повярвам, ако не го бях видял с очите си! Ето това направи госпожа Меркел!

297

адолф

преди 3 години

Интегрират се в дим!

296

К6

преди 3 години

Добро утро ромеите не могат да се интегрират, вие трябва да станете като тях

295

Emigrant

преди 3 години

Братя Германци,?!Язък,че се водите като напреднала нация!Не можеш да интегрираш нещо,което е родено да не се интегрира никъде и в нищо!Не могат да се възпитат малки деца при наличие на закон за защита на децата от посегателство от родителите им.Демек този който е отглеждан и възпитаван от някой,да се представя като по важната и основна част от процеса,да може да си своеволничи и да се оплаква и да докладва родителите си или хората които му тикат яденето в устата!Е на това се вика ХКомитет!

294

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикакви индйско-пакистански степи. Тия са 13то коляно на еврейте!!!!

293

Христосков

преди 3 години

Хайде, със здраве да си ги интегрирате! Чакайте и още от катуна. Поздрави от най-корумпираната държава от ЕС!

292

Анонимен

преди 3 години

Ами като не можете де интегрирате ромите, интегрирайте се вие. По-жизнеспособната култура доминира.

291

Е

преди 3 години

Този път поне не са ги нарекли българи'' - явно вече и те са наясно какви са, но ги е страх да ги нарекат с истинското им име, заради разните организации като ХК !

290

Хаха

преди 3 години

"'Хората от България''.... !!!

289

Анонимен

преди 3 години

В самите немски статии обикновено си пише, че става въпрос за Roma. А те иначе не са много източноевропейци, по-точно първо масово се заселват на запад, където след време започват да ги гонят и избиват, и точно затова бягат на изток към Османската империя.

288

Кърц пърц пфайцер

преди 3 години

Интеграция до дупка му е майката!

287

Анонимен

преди 3 години

Тежък расизъм срещу нашите съграждани, ще си ги държите и ще си ги дундуркате докато се интегрират, нали тъй ни учите. Аман от прости немски дръндepи.

286

Койчо

преди 3 години

Ей германци а питате ли нас колко години вече не можем да ги интегрираме тези българи

285

Анонимен

преди 3 години

500 години и повече ние давахме безвъзмездно земя и убежище на тези бежанци от индийско- пакистанските степи . Сега е време и западна европа да покаже хуманитарна страна.

284

Анонимен

преди 3 години

Германия и Англия се напълни с целия *** на България простотията се пресели там.

283

Мюмюн

преди 3 години

Грешката на Меркел,е,че при пристигането на мигранти им раздаваше плюшени мечета с " добре дошли".А трябваше да им направят една екскурзия до газовите камери с малко видеоматетиал,па тогава " добре дошли и...внимавайте"!

282

Маг Минчо

преди 3 години

Бастуни, през 90-те рИвахте за правата им и ни обвинявахте, че можело да се интегрират,а сега дойдохте на НАШИЯ.. Хак Ви е!.Ай честито и на вас,и на французи, холандци белгийци и всички арийски раси! Интеграция му е майката....