321

Зиг Хайл

преди 3 години

Ама това не са хора, а *** бе!

320

на Слънчака

преди 3 години

отдавна бъка от великобритански ***, нищо ново у нас

319

Анонимен

преди 3 години

културни особености на етноса.

318

Анонимен

преди 3 години

Нали на нас укоряваха че не можем да ги интегрираме препечените граждани!Сега само се убедиха че никой не може да ги интегрира. То отдалеч лесно се правят забележки ама дойдат ли ти на главата препечените е друго нещо.

317

Анонимен

преди 3 години

Неслучайно на тези им се казва "Аспарухови българи".

316

Анонимен

преди 3 години

Xpистиянски ценности... Науката в Европа спира когато е наложено навсякъде християнството. Учените масово са били противници на църквата. А Ренесансът е тогава когато хората узряват да надскочат християнските догми.

315

Анонимен

преди 3 години

до 344 натресли са ти хора които са приели българщината- да са нагли некадърни връзкари, живеят на гърба на другите нации да крадат евросубсидии и ръкопляскат и гласуват за великия мутра по команда

314

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 344Ми натресли са ни ли*ла*ви*те, затова. Да си ги вземат обратно. След 10 години и те ще имат 5 самолета, 2 кораба и 1 подводница. Другото ще е заминало за скрап и социала.

313

Анонимен

преди 3 години

а великите българи който се имат за нещо толкова повече от индийците знаят ли че Индия има над 500 бойни самолета около 300 кораба и 15 подводници? а, и хората които да ги обслужват, да не говорим за собствени брандове технологични компании, автомобили които и българите карат даже защото са толкова некадърни връзкари че не могат даже да си произведат някаква, но за сметка на това и нагли до безобразие

312

Истината

преди 3 години

Ама то и ние не можем беее.Да видите лесно ли ни е.

311

Райд

преди 3 години

Тия идват чак от Индия. Никой не може да ги интегрира. Те си искат коня, каруцата и кучето; да хвърлят *** през прозорците или през вратата на улицата; да пикаят на оркрито; да правят купони с парите от социалните помощи/ а защо сме длъжни да им ги даваме?/ и т.н. и т.н...С толерантност ТЕ и африканците ще докарат цивилизацията до преждевременен край. Плодят се неконтролируемо. Каламитет.

310

Трепач

преди 3 години

Това ли е най големия проблем в България не виждате ли че почти цяла българия хората с семеийстава си омират от глад няма работа в бг всеки гледа да се спасява някак си а долни Българи журналистите нямат си работа какво искат това публикуват в този сайт това не е за публикуване Г.ж Василева вие трябва сама да се срамувате ти не виждаш ли че от Българина по долна нация няма най крадливата нация на света вие българите най вие лесно да мразите хората и да завиждате нацисти мръсни

309

Bлк

преди 3 години

Роми. Хак да са им. Само кютек помага. А нас постоянно ни критикуват как ги интегрираме. При социализма ходеха на училище и работеха без да разсъждават. Затова сега възрастните се грамотни и образовани за сметка да младите.

308

Асан от

преди 3 години

Германистан. В Германистан социяла е много силен

307

Шикълбрунер

преди 3 години

Да се върне в етно принадлежността в паспортите и личните карти !!! Стига са ни резилили пред света разни *** ..... За Чиста и Свята Република !!!! България над всичко и всички !!!

306

Картофчо

преди 3 години

Що се правите на *** бе, това е малцинствената общност на братята Роми!Защо сами лепите етикет на Българите че са аборигени и не пишете какви точно са тези хора! Те и в България си правят така и стават все по-нагли, защото от западните държави хал-хабер си нямат от тяхната култура и поведение, която няма нищо общо с българската, но пък искат да ни кажат как да бъдат интегрирани! Е сега видяха ли как могат да бъдат интегрирани!

305

Анонимен

преди 3 години

всичките българи на помощи живеещи на гърба на хората от другите нации също като некадърните нагли връзкари в България живеещи на евросубсидии много велико било това племе, най великите европейци тц тц тц

304

Анонимен

преди 3 години

Изненадан съм!

303

бай ТОШО

преди 3 години

Аз когато ги държах при мен,А вие да бутате Желязната Завеса.... Ха сега си ги Дръжте...

302

Случаен минувач

преди 3 години

То вече и до Хамбург не можеш да отидеш, Рианеър предлагат билети по...10 евро, но немците искат прясно приготвен писиар-тест, а даже мисля че тази седмица и затвориха изобщо за 1 седмица за чужденци. Когато отидох през юли, в хотела имаше закуска. Нищо подобно! Дават ти пликове с ядене - сандвичи и суха храна, и пращат всекиго да яде в стаята си!