29

До 32

преди 3 години

31 е прав, на сайта на министерство на здравеопазването са качени ваксините които ще получим до края на тази година, всеки може да ги види , а и фирмите производители имат сайтове с пълна информация за разработката, ефикасността и друга информация, достъпна за всеки човек.

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър само може да си дава мнението по въпросиза присаждане на коса, ботокс за изглаждане на бръчки илубриканти са правене на секс между двама хомосексуалисти.

27

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинирането не е надбягване, а е много дълъг маратон, няма значение как бягаме в началото"Не знам какво е обаче другите вече финишираха докато ние май пропуснахме да се явим даже...

26

Щирлиц

преди 3 години

Заразените са 34,пропуска себе си.

25

До31

преди 3 години

Сериозно? И затова ли сме на последно място в ЕС по брой ваксинирани-0.54% при 2.84% ваксинирани средно в цяла Европа!

24

До 26

преди 3 години

Грешиш , Борисов нищо не е договаряли, а медицинските експерти от страните членки на ЕС. И до края на годината ваксините ще са 7, и всеки човек сам ще реши дали, кога и с коя ваксина.

23

Анонимен

преди 3 години

Българите избират без ваксина. Тоя на снимката да си ги ползва със здраве всичките.

22

АнонимеН

преди 3 години

САМО ДА УТОЧНИМ, ЧЕ ФЕВРУАРИ Е СЛЕД 2 ДНИ :DИ В КРАЯ НА ФЕВРУАРИ НЯМА ДА ИМА ИЗБОР ЩОТО БОРИСОВ ВЕЧЕ Е ДОГОВОРИЛ ВАКСИНИТЕ НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХВАКСИНИТЕ НА МОДЕРНА СА САМО ЗА РЕКЛАМА , ЧЕ ИМА ИЗБОР!------------А ТАКИВА НА АСТРА ЗЕНЕКА В БЪЛГАРИЯ НАДАЛИ ИМА!------------МОТОТО НА ГЕРБ Е ЛЪЖИ, ПА КОЙ СЕ ФАНЕ ФАНЕ

21

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън, дрън-дрън!

20

Анонимен

преди 3 години

Мисли само за външния си вид.

19

Анонимен

преди 3 години

Кои си ти та задължаваш южноафрикански има трима петима футболисти мисля докарали са го сигорно те а умнико

18

До 20

преди 3 години

Ами кото ти писнало от престъпници подай жалба в съда , а и никой не ти забранява да живееш както решиш , но да агитираш и ни натрисаш твоите иде не е демократично.

17

Анонимен

преди 3 години

Докога ще търпим тия престъпници?!Животът ни мина в чакане да ни разрешат да живеем.Всички в панделата!

16

До 13

преди 3 години

Аха, но това си е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи.

15

Анонимен

преди 3 години

Aз не избирам нищо.. или сме задължени да избираме ?

14

Трансджендър

преди 3 години

Тоя на снимката е тлъст и има поне 20 килограма над нормата.Преди пандемията е бил плешив, но неговия любовник, който е актьорму е казал, че няма да му пуска повече.И тоя си прави присаждане на коса за 10К лева + ботокс за изглаждане на бръчките. Даже си каносва присадената коса.Сега прилича на лелка, която е в тоалетната със запек и се напъва.

13

Анонимен

преди 3 години

Тогава аз избирам витамин С.

12

Соня Ериксон

преди 3 години

През февруари я изберат ваксината , я не , ама през април ще изберат освобождаването от тиквеното робство !

11

33

преди 3 години

" са доказаните случаи на ..." и затова решиха ,че сега е най подходящият момент децата да се върнат в училище?! Този " английски вурус" , мутира и се разнесе точно от учениците в училище в южна Англия. И кои точно ваксини , А ?! Няма да рискувам с РНК ваксини, Астра Зенека не са подходящи за всички възрастови групи. Моля не подценявайте интелекта на българите. Всеки човек сам ще прецени кога и с коя ваксина , а се очакват две наистина качествени ваксини в края на тази година:SanofiGSK ,Valneva

10

Боко

преди 3 години

Толкова са прости тея овце...хахахахах