49

ББ

преди 3 години

До ББПърва Инвестиционна Банка...за да не си въобразите,че ни е страх...рекетира 75 г. ми майка с анонимни обаждания от три месеца...не е ли банката от която купиха акции с нашите пари от данъци...рекета от кога стаена банкова дейност,Гешев къде си???от три месеца ме тормозят...децата ми ги обучавам да презират вашите...да ги рекетират...както вие рекетирате...умиращата ми майка....Свобода или Смърт!!!

48

ББ

преди 3 години

До до 65 ББами ок *** безбожно...и не е сън...от три месеца ми звъни анонимна нареждаща ми и заплашваща ме да съм звел 75 г. ми майка в клон на ***...нито съм я чувал нито сме имали вземане даване,аз я представлявам майка ми...тя е полyчовек....и я рекетират...ама не ни е страх...и не фантазираме...без страх споделяме несправедливостите и грабежите които вършат господарите ти за да могат да ви платят...ЕСССР моли за ваксини произвеждани на територията им...британците плащат и ги вземат...

47

Анонимен

преди 3 години

"Министърът изтъкна, че е провел няколко срещи и отварянето на заведенията не може да бъде съвкупно с всички останали браншове, тъй като може да изтървем "каишката"..............Тоя от време на време се изпуска неволно и изцръцква брутални истини. Вчера каза, че добре РЪКОВОДЯТ пандемията. Днес е притеснен да не изтърват КАИШКАТА, на която ни държат (явно в техните представи). Елементарен *** с претенции за Голямата работа.

46

до 65 ББ

преди 3 години

Между другото, имаш талант да пишеш фантастика. Какво друго си бълнувал напоследък? Разкажи малко!

45

ББ

преди 3 години

ЕСССР моли за ваксини,британците и американците ваксинираха стотици хиляди граждани...лъжете ни и продавате животите ни...децата ни ще убиват децата ви...внуците ни внуците ви...и няма офшорки които да ви спасят...няма пари с които да откупите престъпленията си...ЕСССР и престъпна организация...политиците са зависими от кремъл...предават интересите на Народите си...геноцид и позор в 21 в. в ЕСССР

44

до 60

преди 3 години

Какво правиш там, чинии ли миеш?

43

до 58

преди 3 години

Аз познавам 10-на човека лично, които го боледуваха, а ти нито един. Знам даже за починали. Може би нямаш деца, явно нямаш и много познати и вероятно живееш в някакво село с 10 човека, нали?

42

Анонимен

преди 3 години

Избирам никоя. Не познавам болен или умрял от измислената ви пандемиоя.

41

Мирослав

преди 3 години

Добре, аз искам за коклюш и за ХИВ. И за кокоши трън. Предварително благодаря.

40

Д-р Енчев

преди 3 години

Една идея повече хиалурон и ще заприлича на Гери-Никол и Каролина-Клер.ТЪРСЕН ЕФЕКТ??????????

39

Някой си там

преди 3 години

Коя е тази леличка на снимката?Някоя важна жена ли е?

38

Ваш Гошо!

преди 3 години

Цял ден нямам време да проверя новините за новите приключения на Тиквата, Шиши, Свинеглавия, Соколя и жената-мъж.Пуснете ми един бърз ъпдейт ве, ***... протакан и вмирисан. Снесете ми само важните неща, бълвочи и братвежи не ме инт.ЧАКАМ!

37

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинирането не е надбягване, а е много дълъг маратон, няма значение как бягаме в началото", каза Ангелов.-- -- -- -- --Ако за ботоксовия и неговите господари е ОК ваксинирането да е много дълъг маратон, значи са приели, че агонията на българите ще е много дълга и това според тях е ОК. Защо да си дават много зор?В случая с този вирус ваксинирането е ТОЧНО НАДБЯГВАНЕ и има държави, в които управляващите са го разбрали, приели и са се впрегнали да се НАДБЯГВАТ. Нашите явно не са от тях.

36

Тони Шушони

преди 3 години

айде бе...ще избираме значи?!?как може да приказва такива лакърдии в ефир като ще се влачим с ваксинирането до 2025

35

Анонимен

преди 3 години

Ботокс, в тая страна отровата няма да се продава добре, не разбра ли вече.Рекламата е контрапродуктивна. Хората се чудят каква е тая загриженост от същите индивиди, които ги крадат.

34

Анонимен

преди 3 години

Покрай тоз интернет, народът съвсем оглупя

33

Анонимен

преди 3 години

"Страхът е пътят към тъмната страна.Страхът води до гняв.Гневът води до омраза.Омразата води до страдание."Учителят Йода /Междузвездни войни/ ..Империята отвръща на ковид

32

анкета

преди 3 години

1.Харесва ми,защото е почтен и точен хомосексуалист (+)2.Не ми харесва,лъжовен *** е (-)

31

къде ти е маската

преди 3 години

бе изррод !?не се ли бойш че вируса ще те гепи докато си без маска !?очевидно недори и ти знаеш че тази пандемия е цирк !!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов: През февруари хората у нас ще могат да избират ваксината"А желаещи има ли? ахахахха