78

Анонимен

преди 3 години

За провалите на БСП нещо да напишете? Колко вота се провалиха?

77

Анонимен

преди 3 години

БъКъПъ-то го разбрахме, а какво ще кажеш за ТъПъКъ-то?

76

Анонимен

преди 3 години

БъКъПъ- то къде тръгнали и те!Айде,виденови зими,луканови,национални катастрофи, творците на мутрите и корупцията,пак с техния моден популизъм!А другарите не знаят бюджета,не виждат пандемията,икономиката,заразените,световната криза,тръгнали акъл да дават!

75

Анонимен

преди 3 години

До До по долуP.S.- И ПРЕСТАНИ С ТОВА "АНАДЪМО", ЧЕ ТЕ ИЗДАВА, ЧЕ ПИШЕШ ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА!

74

Анонимен

преди 3 години

До До по долуА ти, герберастка......докажи, че са тотални некадърници ,интересчии,маргинали,слуги на задкулисието ,меркантилни продажници!

73

До по долу

преди 3 години

"Който и да е ",много тролско другарю или г- н подлогов.Всички който чакат отвън са тотални некадърници ,интересчии,маргинали,слуги на задкулисието ,меркантилни продажници!Дори не са за коментар!Известни са!А когато обвиняваш в кражби,трябва да ги посочиш и представиш факти!Анадъму!

72

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко Чекмеджанов, изведтен още и като Суджук паша!Който и да управлява, дори коалиция на Слави с ДПС, все ще е по-добре за България от това крадливото герберастко племе да продължава да вършее!

71

Гражданин

преди 3 години

Алооооу,социалистката,всеки може да плюе и храчи като твоя милост,но ще направиш добра да се завърнеш десетина и повече години назад та дано си спомниш каква я дро бихте вие,*** !И хич не спрягай ,че това или онова не е свършшено,защото,ние, по старите МНОГО ДОБРЕ ПОМНИМ какви ги вършехте,та още ни " държи влага " Никога повече с вас ! Измитайте се от политическата сцена - всички сте жадни за власт и пари! Пфу !!!

70

Анонимен

преди 3 години

Абе,вашата партия пак наглее.Кога ще поиска прошка за финансовата,банкова и икономическа криза,и за деноминация на лева.Сринахте всичко до основи,а лева,гордия лев беше със златно покритие,но това вече е утопия.Колко предприятия,банки фалираха,колко пари изнесоха,хора останаха на улицата,а децата на тези хора,днешната младеж,не ви ли домиля за тях тогава,на вас съучастниците.Как сега е " провал"а тогава " успех".Използвахте Костов да стъкми декларация за национално помирение,за да избегнете съд

69

така е

преди 3 години

До Финансист 67Точно така,напълно подкрепям. Защото те крокодилските сълзи затова са наречени така...Лъжите им край нямат направо.Нали знаете,че всеки гледа в чуждата паница,не в своята.Никога няма да си признаят каквото и да било,"радетелите" на народа.Колко се загрижила за нашето благосъстояние тя,ще ви кажа защо, защото така има повече лапачка и за тях,иначе няма. Те иначе всички всичко правят "в името на народа".И крадат, и лъжат и мажат. Важното е не преди, а след това какво ще се случи.

68

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

67

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Другари, ние като вземем властта, само за най-изявените в плюенето наши другар ще има по едно Техноимпексче. За останалите - по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !

66

Демограф

преди 3 години

Ами, де що има комунист , все е от село - само селяни може да докарат България до кен.ефа !

65

Селянинът с колелото

преди 3 години

Най-ми е добре кога у наше село,гербер-финансист вие на умрело!

64

Финансист

преди 3 години

Нека сравним коло пъти по-малка е била заплатата на българина по време на управлението на БСП и нейния финансов "гений" - Румен Гечев. Та, днес заплатата на българина е 4-5 пъти по-малка от средноевропейската. При управление на БСП заплатата на българина е била 4000 пъти по-малка от средноевропейската !!!!!!!!!!!!!!!! Това помним , другарке , червена амеба !

63

Финансист

преди 3 години

Защо лъжеш , *** червена кукундрела? Твоята заплата колко е ? Ти вземаш 4-5 пъти по-голяма заплата от средноевропейската и плюеш останалите българи, които се чудят как да си осигурят единия ден ! И като мислите, всичките комунисти, за благосъстоянието на народа , защо фалирахте същия този народ няколко пъти ??? Колко пъти искате още да фалирате народа , за когото леете крокодилски сълзи ???????? !!!

62

Курнелия – ликвидира

преди 3 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

61

Как Сийка

преди 3 години

Другарке,то хубаво хортуваш,ана приказките ти нещо нефелни - нямат покритие,еразби раш.Да вземеш да си снемеш черните ощила и да попрочетеш малко литература по въпро са,зер много се излагаш...Абе как всички от БСП сте си плюли в устите и дъвчете едно и също ?! Срам и позор сте вие - вижте се когато вие сте били във властта какво сте надро били и тогава се заемайте да критикувате - анадъмо ?!

60

Eвала

преди 3 години

До Въпрос към ***?Така, както един *** разпродаде България за жълти стотинки.

59

Анонимен

преди 3 години

Да- сега 65% работят, но не на минимална, а на укрити заплати и плащат минимални осигуровки, а реално вземат в пъти повече. Нали уж ресторантьорите обещаха да изкарат заплатите на светло. Да-ама НЕ! ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО. По време на БеСеПе помним как беше. Заплатата беше 5 щ.д. БеСеПе фалираха на 3 пъти държавата и я ограбиха като схемите им са ясни:- приватизация- банкови пирамиди- кредитни милионериОще помним гладната Виденова зима.Магазините бяха празни.Имаше режим на тока и студ.