13

Нема такава държава

преди 3 години

Несъмнено тия двамата скиори от видеото са от твърдия електорат на ГЕРБ !

12

Анонимен

преди 3 години

Всякой Манджов Мерудиев, главен инспектор-председател, няма ли да отиде лично да ИНСПЕКТИРА ?

11

Боби

преди 3 години

Ония мъжленца много по края караха нещо... Що не пуснаха между ребрата?!? Тъкмо два павиана по-малко като заплаха за околните...То, да сме честни и аз един летен ден, за да се направя на голям пред мацката ми, изкатерих едното от тия ребра без никаква екипировка и шамарите и до ден-днешен ги помня. А и Тервел съм го виждал да прави осморки на почти 90* склонове в Рила, ама явно сме си научили уроците или сме преценявали по-правилно тогава... Сега разчитат, че пипсове и скъпи дъски=immortal...

10

Анонимен

преди 3 години

Това като реклама на някакви ритуални самообийства с лавина ли трябва да го разбираме?

9

Анонимен

преди 3 години

"На места ги гърмят с взривни вещества,..;и те преценяват кога трябва да се гръмне една лавина", допълни Тотев.;За момента в Планинската спасителна служба не се предизвикват нарочно лавини. Това е практика, установена в много алпийски стани. Има различни методи за това, обясни Тотев.;Като цяло, просто си е игра на тото", обясни Тотев.Браво!Впечатляващо,по-впечатляващо,най-впечатляващо!Да гръмне пред тотопункта Тотев.

8

Анонимен

преди 3 години

Предизвикана или естествена има ли значение, когато "безсмъртните" решат да се селфат как припкат пред лавината? Проблемът е в мозъчните гънки на някои индивиди заради 5 минути слава, 100 лайка и след това вечно съзерцаване на чимширите от към корените.

7

Изумен

преди 3 години

Авторът е написал тази статия от тоалета. Абсолютно никаква логика и последователност в текста.

6

Аз

преди 3 години

Скоро ще тръгне и народната лавина и ще зарине гербавите.

5

Анонимен

преди 3 години

ква е тая снимка? само гърмите фишеци на тоя сайт! нещо за Бил Гейтс нема ли да напишете, каква е връзката му с лавината? а герб няма ли вина? за "Боко" вече знаеме!

4

Анонимен

преди 3 години

Голмя статия и накрая нито видео нито нищо !

3

Айде

преди 3 години

Ся напишете ясно и точно, ако може и с координати къде е паднала тази лавина. За да знаем и да внимаваме като ходим из планината през зимата.

2

Анонимен

преди 3 години

Ето, аз вече знам, че тея дни е особено опасно и не трябва да се ходи в планината.Въпреки всичко обаче все ще се нямери някой, дето ще иде и после ще трябва да го спасяват. И после пак дежурните лакърдии, че останалите не разбирали какво е свобода и устрем и бла бла....

1

IQ 2.28

преди 3 години

имам съмнения, че може би тръмп е виновен, ше чакаме да видиме кво ше кажат по CNN