11

Момиче

преди 3 години

Безумен закон. Човек трябва да може да вземе решение за живота и тялото си. Особено за децата с вродените аномалии. Да не можеш да махнеш плод, който ще се мъчи и за който ще трябва да се грижиш денонощно през целия му живот, е най-безобразната глупост решавана някога. Тези законотворци не са се грижили за болно дете и не знаят каква мъка е!

10

Хайде, хайде

преди 3 години

Там където има силна църква, глупотевините избояват! Църквата, която е перверзно лицемерна! Лекари обясняват, че детето ще се роди с колосални увреждания, но църквата заклеймява аборта. Обаче когато се роди недъгаво, същата тази църква затваря вратите си за него, защото "било наказано от господ" !!! Дори и България има много такива примери.

9

анонимен

преди 3 години

Със забрани нищо добро, но аборт да се прави в краен случай - сега има и информация, и противозачатъчни, всичко друго са дръъънканици! Жените не са крави, да ги използувате за разплод и слугинаж само!

8

@12

преди 3 години

Какео половина население бе , шепа феминистки oрганизации и няколко надрусани рошли :D

7

Замислен

преди 3 години

В първата четвърт на 21-ви век лекарите предварително ти обясняват, че детето ти до края на живота си ще си играе с пластелин, а държавата ти нарежда да го родиш?! Поляците определено треснаха в земята и украинците по ментална недостатъчност.

6

.

преди 3 години

Плодът е човешко същество , което подобни на Менгеле "лекари" нарязват с ножици , това е убийство и само болния мозък на гей/лезбо/фемо/транс/ новите комита може да роди такава абсурдна идея , убийството на деца да бъде прищявка на всяка бездънна вма, която си го слага с всеки в тоалетните , Тимбокту , презервативите не са нещо от бъдещето !

5

до 4 от славянин

преди 3 години

''плодът не е все още човешко същество''Вярно е, ореховата ядка не е още дърво, а иначе средностатистическият землянин го превръщат в биомаса, която има задължения и никакви права! Призовавам жените да започнат масово да абортират ''незаконно'', да видя как ще вкарат половината население на планетатта по затворите!

4

анонимен

преди 3 години

До ами - хайде при тях да издържащ няколко докато ти се спука гьонът от работа, а те да лежат в къщи и да ти крякат като гарги денонощно на про....стата кра....туна.....

3

либераст комунист

преди 3 години

Психично болни жени смятат за нормално да убиват децата вкл в 9 тия месец.

2

Анонимен

преди 3 години

Събрали са се 100-200 кучета фемота, където и без това не са секс матерял и никой не би се опитал да им прави деца и изведнъж това била половината нация охохохо , браво на полските власти , пазят успешно народа и културата си.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво право на жените е да убиват човешко същество?