49

Анонимен

преди 3 години

Тази беше заради китайски прилепи, а по-страшната ще дойде от пакистанец, който ял членн на крокодил.

48

Мария Игнатова

преди 3 години

Светът може и да изчезне, затова повече любов, по-малко омраза и си носете новите дрехи! По- малко четете какво лошо може да се случи, защото удря в психиката. Всичко ще е наред и света ще оцелее и след тази пандемия!!!

47

Енциклопедист

преди 3 години

Във всичко се е изпедепцал бай ви Бил - и вирусолог, и епидемиолог, и здравен мениджър, а какъв експерт по задължителното прилагане на ГМО култури в африканското земеделие беше станал по едно време - ум да ти зайде.Многото пари явно придават такова самочувствие, че хора като него или забравят "принципа на Питър", или смятат, че не важи за тях и просто никога не могат да надскочат своето ниво на компетентност, защото тяхното е богоравно. Щеше да е смешно, ако не беше страшно.

46

...

преди 3 години

Извънземните бяха сложили лазери на Луната,

45

Анонимен

преди 3 години

май някой му обърка сценария и какви са тези евакуации заради съмнителни пакети в завода на Астра Зенекаи защо почти спряха производство, че чак искат да ги съдят? Гейтс може само да си вЕрва! Има много по-напред от него и му го доказаха

44

...

преди 3 години

Имаше един филм за Остин Пауърс и доктор Евил. Доктор Ивъл беше събрал щаб да мисли как да изнудва света за пари и беше измислил че принцеса Даяна си има любовник и ще публикува снимките или ще се разведе, щаба му вика това вече е стана. После измисли че извънземни са насочили лазерни лъчове към Земята и са готови да я застрелят, мисля че имаше и пандемия

43

Анонимен

преди 3 години

Демек - слушайте и правете каквото ви казват сега. Не се оплаквайте. Мога да го направя и по-страшно да бъде.

42

Бил е ангел

преди 3 години

Горкия той, невинен е.Някак си успява човека с гениалния си ум да прогнозира епидемиите.Не е замесен в пускането на вируса. Той няма такава власт. Това са консТипации.Той не печели пари от ваксини, даже дава милиони за да се произведат, но нито един долар не е прибрал от там. Той си плаща данъците винаги, и честно с труда си е спечелил милиарди от уиндоус. Въпреки, че да напишеш код веднъж, а да го продадеш милиарди пъти е хищнически капитализъм, той после дава тези пари за благогворителност!

41

Бил

преди 3 години

Гейтс не говори глупости! Той е запознат със сценария! Глупави са тез дето им е смешно!

40

РЕПТИЛ

преди 3 години

И откъде има този човек квалификация, знания и практиказа да прогнозира бъдеща пандемия?Кога е учил медицина и епидемиология за да знае тези неща?Нека да не се чуди откъде идват тези конспиративни теории.Имат ли супербогатите сметка от масов мор след беднюгите?

39

Някой

преди 3 години

Всички знаем, че ще има нови и непознати болести. Вчера са заловили нелегални мигранти, които са били с крайна точка София. Когато света гори и ние се побъркваме от карантини, безработици, деца не посещаващи училища, лошо здравеопазване, наши сънародници изкарват пари и после се чудим как толкова бързо дойде новия щам, някой ни лъже. Не, просто ние си го внасяме.

38

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс не спира да говори глупости и съответно да създава сам конспирации за себе си.Абсолютен клоун!

37

Откровение Йоан

преди 3 години

5 На звяра беше позволено да изрича горди думи и богохулства и да упражнява властта си четиридесет и два месеца. 6 И той отвори устата си за хули против Бога, оскърбяваше името му, обиталището му и онези, които живеят в небето. 7 Разрешено му бе да воюва против Божиите святи хора и да ги победи; дадена му бе власт над всяко племе, раса, език и народ. 8 Всички земни жители ще му се поклонят всички от началото на света, чиито имена не са записани в книгата на живота.

36

Анонимен

преди 3 години

Да, като му се измислят пандемии една след друга, ще я добута светът до собствения си край съвсем скоро.

35

До Пян_Гъ

преди 3 години

Официално имаше хакерски атаки срещу американски институции, срещу компании в това число и производителите на ваксините. Дори официално обвиниха Русия. Интересно веднага след това намалиха драстично камацитета на производство, а Астра Зенека внезапно се оказаха с едва 6% ефективност при хора над 65 години и внезапно ЕК покани производителите на руската ваксина?? Има публикации и в нашата и в чуждата преса

34

Анонимен

преди 3 години

Този се бил ваксинирал?! С какво - с десилирана вода или витамини? Мизантропът на хилядолетието... Дарител бил, фондацийка имал...Всеизвестен факт е, че най-малкото, което се прави чрез фондациите е спестяването на данъци - стара схема...А благотворителността на свръхбогаташите не е хуманност, защото подаянията не правят хората нито по-добри, нито по-щастливи, а обикновена суета и то с комерсиална цел...

33

arsenalfc

преди 3 години

Няма ли да се намери един човек да му прати 1-2 г олово у тиквата на този фашис

32

Анонимен

преди 3 години

Затворен цикъл: създаваш проблем, чакаш го да пробие като цирей и предлагаш решение на проблема срещу заплащане и не само. "Филантропия"

31

Анонимен

преди 3 години

Западния свят да се угояват още като тюлени по 300 кг, да принуждават хората да живеят в милионни градове, заради работа и развитие, после подобни на този ни говорят за пандемия и свръхнаселение,Со2-ефект, ваксини за "помощ" и решение на проблемите които създават от филантропия и слука най-вече с мисъл за земята и бъдещето на човечеството

30

Пян_Гъ

преди 3 години

До Анонимен 31"след хакерските атаки изведнъж се оказа, че американците нямат достатъчен капацитет за производство на ваксините"Чакай, чакай, това е интересно. Би ли обяснил, ако може?