69

Учена глава

преди 3 години

Щом го казва Бил Гейтс - ЩЕ СТАНЕ . Той така говори за пандемията от коронавирус а всички се смееха . Сега , смешно ли ви е ? Човека предупреждаваше години наред . В НюЙорк събра 300 човека от бизнеса , лекари и държавна администрация за да ги предупреди. ТРИ МЕСЕЦА преди първия заразен в Ухан. Притеснява ме само онова пророчество на Бил , където казва че населението на земята ще намалее с 4-5 милиарда . Съвсем скоро . Ще започна да правя запаси от ракийка и биркани с трушия .Дано оцелея.

68

чичо скруч

преди 3 години

***, мръсен!Не си мисли, че плановете ще ти се сбъднат!Скоро ще те остранат!

67

Анонимен

преди 3 години

Чакаме кога ще затъмни слънцето, за да предпази Земята от глобалното затопляне.Този чичак е основният донор на СЗО. Неговата вноска чрез разни фондове е 2 пъти по-голяма от тази на САЩ.Сега ще си осребрява вноските чрез милиарди ваксини. А стадото - на заколение. Ритуални жертви за Рогатия.

66

se

преди 3 години

Това е предварителна подготовка за следващото унищожение.Тиха трета сввтовна..Интереса на самовлюбените молиардери е да има постоянен терор и да контролират популацията на човека.

65

факт

преди 3 години

Бедните не се интересуват от плановете на богатите...

64

Bili

преди 3 години

глад ни готви тоа...филантропа удвои богатството си по време на "пандемията" (150 млрд) и стана най-големия собственик на обработваем земя на света...а, да и инвестира в генно модифицирани храни, синтетично месо и т.н.тоя стана като злите герои по комиксите, гротескно, но винаги има готови да го цунат отзад и отдолу...за некой лев.

63

муспи

преди 3 години

До Анонимен - Ламята е целия свят, той изцяло лежи в зло. Юнакът е малкото добро което се противи на злото, и в приказките сече глави. В свта обаче е мухлю, с нго се майтапят децата, в редки случаи се крие в пешери, клии, и така побеждава ламята. Защото тя вилнее заради тези мухлювци юнаци, а те бягат от нея с отвръщение, от което й падат главите.

62

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Като гледам началника Гейтс и си мисля, че смъртта е благословенна, пречиства човеците от такива плазмодии като него. Представете си, ако бяха вечни, както на Бил му се иска, но и той е смъртен като всички нас.

61

Анонимен

преди 3 години

Ахайра

60

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 53, за ламята - Благодаря за отговора... :) ... Може би говорим просто за някаква метафора на злото, но има една поговорка "дим без огън няма". Във фолклора на племена и народи от всички континенти има истории за влечугоподобни. В Китай май имали Драконови царе или нещо такова, в Австралия змиехора и т.н. Също има предания и за рептилоиди посещавали Земята в древността. Ние пък си "пеем" за лами... :) ... Да не излезе вярна и тази конспирация, че вече ще ми дойде в повече хахах

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53, за ламятаЛамята е българската версия на дракона. А дракона е в повечето пъти метафора на злото.Сатаната в старите книги често е представен като змия / дракон.Историята за змията започва от разумните рептилоиди които живеят под земята. Сега дали наистина живеят или е измислица - никой не знае, но и тогава се е говорело за това - примерът е в библията.Така че ламя, змия, дракон, сатана... всичкото е зло.

58

славянин

преди 3 години

Тоя''филантроп'' щом знае за следващата''десет пъти по-страшна пандемия от настоящата'' значи отдавна я е приготвил - неговата фабрика за пандемии явно няма отпуски!?

57

Илюминат-Заговорник

преди 3 години

Тъй ще е като не щете да се чипирате , човека се налага да инвестира допълнителни пари в нов по-страшен вирус.

56

В

преди 3 години

Бил Гей ни е приготвил още отрови

55

Ще вудим

преди 3 години

Не вярвам да има по-страшно от СДС ,БСП,НДСВ, ГРОБ и ВМРО Чумите.

54

Сата НАТО

преди 3 години

Никой като Бил Гейтс не може да е по-силен от Господ и създадената от него имунна система. Още по-малко дребни *** като Мутафчийски и Кантарджийски...

53

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това пък вече БДЖ разполага с най-добрите локомотиви в света. Борисов го каза.

52

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни защо в много от народните приказки един юнак се бие с ламя, за да спаси хората от злото. Тя понякога има даже повече от една глави. Ламята може да се приеме и за рептилоидно същество. Та защо ламя? Защо юнакът не се бие срещу мечка или лъв например, а срещу ламя? ... :) ... да не би още едно време да са имали съмнения относно рептилоидния произход на някои лоши хора? Честно казано това е една от малкото конспирации, в които не вярвам, но все пак... :)

51

Тоя

преди 3 години

е тотално изкукал има тикове които несъзнателно показва. Долен лъжец. Неща му парите ни милиардите .Да си ги навре долу.

50

Анонимен

преди 3 години

Ами ако си наблъскал ваксините с всевъзможни отрови, мно е вероятно следващата пандемия да е по-страшна.