36

най-тъпите мъже

преди 3 години

Това са най-противните и *** мъже на народа. Там отиват всички прости селяни на държавна заплата. Като жена не мога да търпя тези противни селяни.

35

Офицер

преди 3 години

До Активист на БСПЩе ти кажа аз на тебе едни търтеи. Тез търтеи ще ти пазим насрания по време на война. Тези търтеи сме се отказали от други по-печеливши професии, за да служим на нашето велико отечество. Тези търтеи сме готови да умрем в името на майка България.А ти с какво допринесе за своята държава, дори и да не харесваш управлението и? Ти от какво се лиши за благоденствието на държавата? Знаеш ли,че ни се налагаше да събираме пари от джобове си за консумативи и поддръжка на техниката

34

Анонимен

преди 3 години

PR-ите на МО се задействаха, явно няма кадри и пак почнаха нещо да лъжат по медийте. Успокойте се, тия на пенсия и заплата ще седят до гроб в армията.

33

Анонимен

преди 3 години

За 40 години, колко планове и петилетки съм чел и слушал в България, ако поне четвърт се бяха осъществили, сега нямаше да сме най разбитата държава в Европа. 40 хилядна армия, откъде ще намерите толкова хора, може би от гетата, или от и без това малкото работещи за реалния БВП?

32

Еее

преди 3 години

Вече разбрах! Ние като по- хитри можем и да нямаме армия, за която да се отделят средства. Другите, като по- прости нека да си дават парите за армия! Защо да даваме пари за наша армия, като можем да плащаме на някой от съседите да ни охранява/примерно Северна Македония/?

31

Иво

преди 3 години

До 43. Абе ти най-добре знаеш.....Сигурно си генерал.

30

Анонимен

преди 3 години

Пак някой ненормалник ще си вземе паричките. Абе ***! Кой век е сега? С един скапан дрон тая пехота ще я направят на мармалад. Или ония танкове?! и двата самолета? Армия не се прави с маршируване от едното дърво и обратно. И от друга страна - умрял пък някой точно нас да ни напада скъсаните ***. На Боко магистралите останаха тука. Баси пустинията остана тука. Даже сирийските бежанци бягат, че не са виждали такава ***.

29

пецата

преди 3 години

много *** за хрантутене, военните не трябва да са повече от 10К , няма от какво да се пазим, тука който иска може да дойде и да се договори с баце и той веднага ще се съгласи на всякакви договорки само чекмеджето да е фулето например нас със вас ни е продал за 1/2 чекмедже

28

Унуфри

преди 3 години

Т.е това е бройката необходима да пази центъра на властта при гражданска война така ли ?Защото само полицията на 4-те квартала Ататюрк в Истамбул са малко повече и по-добре екипирани и поради тази причина не мисля че армията се обучава да ни пази от външно нападение а по-скоро от вътрешно.

27

SS

преди 3 години

Обичам оръжията но винаги съм мразил и презирал военните.И най вече незаслужените им привилегии.

26

Да

преди 3 години

До Активист на БСПКато не искате да храните "търтеи", да се въвежда задължителна служба и вие да се нахраните!

25

SS

преди 3 години

Числеността на армията не е от голямо значение.Качеството на въоръжението и квалификацията това е важно. А в Бг нито едното,нито другото го има.Има хрантутници,които от 1945 год до сега произвеждат само онова когато отидат по голяма нужда. И нямат наяждане.

24

Анонимен

преди 3 години

Edna rasxodka ot egna dvoika f -16 nad sofia i ga..o ste nasre gastire za nyla vreme

23

Анонимен

преди 3 години

герберастки глупости

22

Анонимен

преди 3 години

Кога нападаме Турция? 2032?

21

Активист на БСП

преди 3 години

Нови търтеи Ще храним !!!

20

факт

преди 3 години

КАПИТОЛИЯ!?

19

.l.

преди 3 години

за дебелия воевода, купи две корита втора употреба за 1М, нямаме нужда от такива псевдопатриоти, които да се правят на мъже на братята ни от Македония.

18

96

преди 3 години

предпочитам на 43 к деца всеки месец да им се дават като детски тези пари вместо на някакви безделници и лежачи, които дори и се пенсионират доста по рано от работещите хора, които създават реален БВП

17

ПоНчО

преди 3 години

Добре, че мрънкащите форумни експерти няма да са част от БГ армията. Не щем да ни пазят страхливци и мрънкачи! Отново голямо браво на ВМРО и Каракачанов! Най-накрая някой да се сети и за военните!