34

.

преди 3 години

Скъпи ми, Родриго, Господ не е нито мъж, нито жена. :) Ето ти един казус за обсъждане при кюрето, пастора или на сбирките на неофашистката ти организация. :) Моля се за теб, драги мой, въпреки, че освен марксист и интернационалист съм и атеист. Аз съм Комунист, драги мой. А това, както и християнството не е дадено всекиму. Бъди в мир!

33

От Родриго Дутерте

преди 3 години

Моля ,*** да не коментират!!!

32

Анастасiя:)

преди 3 години

Хитлер загуби войната заради военните престъпления на Източния фронт. Не съм националсоциалист и никога няма да бъда. Аз съм марксист и интернационалист. Сега Мойсей "командва парада" и има последната дума, но ви обещавам, че България, Германия и Европа винаги ще са на първо място в сърцето ми. Както и, че "нормалната" сексуална ориентация е правилният избор. Бъдете здрави и не трепете евреи. Те сами ще си отидат. Оставете ги на милостта на Мойсей.

31

ОНЗИ

преди 3 години

АМИ ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА АНГЛИЯ И САЩ С БЕРЛИН ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ С ЦЯЛАТА ГЕРМАНИЯ. ИЛИ СПОМЕНИТЕ НА ГЕН. ЖУКОВ ЗА РАБОТАТА НА ЛЕГЕНДАРНИТЕ "КАТЮШИ" ПРИ АРТЕЛИЙСКИТЕ ПОДГОТОВКИ НА АТАКИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ - УЖАСНОТО СВИСТЕНЕ ПРИ РАБОТАТА НА "КАТЮШИТЕ" БИЛО СМРАЗЯВАЩО.

30

Родриго Дутерте

преди 3 години

Жалко е,че Адолф Хитлер загуби войната!Сега света, и България щяха да изглеждат по друг начин!!!

29

Авторът:)

преди 3 години

SIEG HEIL!

28

88 до Анонимен [#28]

преди 3 години

Ja wohl!

27

Анонимен

преди 3 години

Аз силно се надявам, че нещата ще си дойдат отново на мястото и еврейският етнос ще бъде разглеждан без емоции такъв, какъвто действително е - из.родена популация от психически и физически ин.валиди,обречена да изчезне. И силно се надявам текстовете в Стария Завет, касаещи канибализъм да бъдат най-накрая правилно прочетени и разбрани, а не да ни се мътят главите, че "авторът се е изразил метафорично". Доколкото знам, Авторът никога досега не е грешал, nicht wahr? :)

26

Bond

преди 3 години

Ха-ха-хаНали сте чували израза "върти се като обран евреин"?В момента короноистерията е изпратила холокости и други *** измишльотини в шеста глуха. Затова, давайте дружно да вадим скелетите от гардеробите.

25

Българин

преди 3 години

Тай-малко е нередно да се публикува такъв материал след като си имаме нашенско чудовище Ръжгева! А за друго българско чудовище (Нанка Серкеджиева) може да се прочете в Гугъл: "Фашисткото село Равногор открива паметник на 31-а жертви на шумкарите, сред тях...". И не са само те!

24

нюрнберг

преди 3 години

До ПизДиана "Там хората вече не са "хора", а войници - на война като на война - или ти мене или аз тебе!" Дори немски истински войниците не са харесват тези ку чки и кучета от концлагери и гестапо

23

Анонимен

преди 3 години

Ако някой случайно, много случайно, се съмнява, че евреите се опитаха след падането на Източния блок да създадат един свят, изцяло доминиран от тях, хубавичко да се замисли кого обслужва в най-голяма степен либерастката философия. Всичко се купува, сексуалните норми са отживелица, хомосексуалистите са си съвсем нормални (да, ама трудно се размножават:) , белите хора до един са шовинистични сви.ни....Кой би могъл да има файда от всичко това? :) А така - канибалите на Цион.

22

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън, че пляс! Празни плямпания!

21

Анонимен

преди 3 години

Не харесва темата, защото не му изнася!

20

Анонимен

преди 3 години

Ръжгева ли? Тя много леко се отърва. Трябваше и на нея една сопа да заврат където трябва и да врещи както нейните жертви са врещяли!

19

SS

преди 3 години

Оо времена,оо нрави ! За демократите всички са чудовища.ДА ЖИВЕЕ БЕЗПОЛОВОТО ОБЩЕСТВО.ДЖЕНДАРИЗМЪТ ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ.МАРГИНАЛИЗАЦИЯТА НОРМАЛНА НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ.ВСЯКО ИНАКОМИСЛИЕ Е КСЕНОФОБИЯ,ХОМОФОБИЯ,РАСИЗЪМ .ВСЯКО ИЗРАЗЯВАНЕ НА ИСТИНАТА Е ЕЗИК НА ОМРАЗАТА.

18

Сандо

преди 3 години

в днешно време Лайпциг едвам се спрявя с 200-250 кремации на ден заради ковид - факт! Кремират на газ защото е най-ефективно. Я някой да ми обясни как през 2рата световна война са крмемиранио няколко милиона хора на въглища за година и половина, при полижение че е било война и въглищата все пак са ресурс. Сметка искам да видя!

17

z-rock

преди 3 години

Колко ли време ще ме оставят, преди да ме изтрият!

16

z-rock

преди 3 години

ми напишете и за жената-надзирател в Белене, дето им натиквала една сопа в гърлото, докато излезе от другото място!!Р.С. Многократно потвърдено от очевидци!!

15

Анонимен

преди 3 години

Първите лагери са преди 1900 година. Не лъжи!През 1895 година в Куба създаден от испанцитеПрез 1898-1902 година британците създават "лагери за концентрация" за бурите и не е истина колко много хора загиват там.Германия създава през 1904 година такъв лагер в намибия.