9

Анонимен

преди 3 години

Това означава, че има ръст и на изхвърлените. Защото не виждам бездомните да са по- малко. ***, не хора живеят тук.

8

До 3 Плевен

преди 3 години

Адмирации за Човека с огромно сърце! И аз съм осиновила куче, изхвърлено от парапитеци и го обичам като дете. Моля ви, намерете истински хора, които да се грижат добре за изстрадалата душица. А на този, който го е пребил, дано да се намери мъж, който да го пребие по същия начин!

7

тт-7,62

преди 3 години

Прави ми слно впечатление, че "модата" да се отглеждат големи кучета в градовете отмина!Повечето семейства, особено в големите градове, предпочитат малки декоративни породи.В малките градчета и по селцата тенденцията за отлеждане на големи и силни породи кучета се запазва защото хората живеят в къщи с дворове пък и от гледна точка охрана, особено по селата.

6

Кучкари

преди 3 години

Кучкари!

5

ДДРОнег

преди 3 години

Да осиновиш куче е добро дело, но нека и общините се размърдат и направят повече кучешки паркове !!!За децата е голямо забавление, за възрастните - още ангажименти :), но нека се радват децата !!!

4

Браво!

преди 3 години

Ето един категоричен признак за особено високия ръст на икономиката и огромния успех при въвеждането на най-модерни технологии. Това е победа на демокрацията.

3

от Плевен

преди 3 години

Преди две седмици някакъв *** е пребил едно куче до блока в жк. Сторгозия.Взех го и сега; на кучето му е извадно едното око (!), с другото не вижда.В къщи е на топло, хеми имам 50 кг азиатска овчарка.Големи грижи полагам, но .. след някоя седмица ще трябва да му търся жилище ...До сега беше на антибиотик, давам му капки за очи ...Обичам животните, обичам и хората ...Преди години осинових и ... дете ...

2

Анонимен

преди 3 години

И аз осинових 2 кученца и са на вилата. Исках едно, но бяха другарчета и нямаше как да ги разделя- стана ми жал. Сега дивеят и играят по цял ден- голяма забава.

1

Анонимен

преди 3 години

Милите душици.