21

Лъжец безподобен

преди 3 години

Този е направо уникален лъжец. Та всеки един от нас има близки и приятели заминали в чужбина. Повечето от тях даже се водят и с двойно гражданство и на постоянен адрес в България. Така е и със синът ми , снахата, детето им. Но никой от тях няма да се върне в БГ ,нито пък смята своя дом в БГ. За тях вече родината е Германия. И това не е защото са родоотстъпници, а защото се борят за по-добър живот,далеч от Тикви и калинки.

20

Анонимен

преди 3 години

Този верен слуга докога ще е там да урежда изборите? Сигурно при идването на всяка нова власт отива в кабинета на премиера и казва "Аз мога да ти помогнал Ти имаш нужда от мен".

19

Анонимен

преди 3 години

До платения 18 истината не можеш да я скриеш

18

До БС

преди 3 години

Въх!Идваш си за 2-3 седмици и харчиш по 1 хилка на седмица. Въх! Ти ск шейх, бе!Милка малка сладка! Ако това ти е "великото" харчене, представям си що за ягодоберач си!Аз после защо казвам, че сте дезертьори! Мислите си, че се спасявате, но отивате да сте роби, срамувате се, че сте българи и като се върнете се опитвате да избиете тези комплекси с 1000лв на седмица......Ау! Извинете! Болят ме ставите, иначе веднага щях да падна възнак пред такъв человек! *** :)

17

Анонимен

преди 3 години

До 17Ако изключим Турция, ор чужбина масово се гласува против ДПС и ГЕРБ.

16

Ай Сиктир

преди 3 години

До анонимника в дванадесетият коментар без препинателните знаци: ...............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!?????????Марш по местата си!

15

Анонимен

преди 3 години

Ако някой забрани на бъгарите в чужбина да гласуват, то може да изгубим тези хора завинаги. И не - няма сценарай, в който това да е добре.

14

Анонимен

преди 3 години

нещо много взеха да им пречат на гербавите гласоподавателите от чужбина,но им се вижда края

13

емигрант от 23 г

преди 3 години

В Испания са много ,но.....без докумети за легална работа. Идват, постоят месец два и обратно.После отново. Такива не знам как да ги наричам.

12

Ай Сиктир

преди 3 години

До бс: нищо, че като се прибереш в задграничния си дом си живееш като скот... Важно е като "си дойдеш вкъщи" да впечатляваш родата с пачки. Ексик му на такъв успех.

11

Анонимен

преди 3 години

До 12И аз познаван такива. Един дърт оше св крие, защото го е страх от ДС агенти.

10

Анонимен

преди 3 години

До СерсемНе 8, а 9+, при това при барастващо население в края ба 80-те.

9

Анонимен

преди 3 години

Айде почна се с пропагандата много от българите в чужбина не гласуват по това ако съдиите колко са да ви имам статистиката даже се крият че са българи срам ги е страх ги е защото като кажат какви са и отношението веднага се променя дори знам за българи в чужбина които избягват сънародници и не приказва на български

8

Анонимен

преди 3 години

Какви милиони, пет човека. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Игри на смятане. Много им пречат тези отвън че ако се върнат, слънцето трябва да стане пожарникар

7

Ай Сиктир

преди 3 години

До ескимос: е че децата им какви българи са? Глупости на търкалета. Щом плащат данъци другаде гир от избирателните секции. Оставете територията да си я управляваме ние, дето ни стиска все още да живеем и отглеждаме децата си в нея. От вас нищичко не искаме. Бъдете така добри да си гледате живота където сте си избрали.

6

Анонимен

преди 3 години

Данните са актуални за 1991-а, а не за 2021-а.

5

БС

преди 3 години

И така да е, пак сме 2-пъти повече от Пловдив например. И като дойда в БГ харча най-малко 1000 лв на седмица.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами ако са придобили чуждестранно гражданство може вече да не са българи само да имат такъв произход.

3

ескимос

преди 3 години

Дрън-дрън... Само децата им са над милион. Вече второ поколение българи пораснаха до пълнолетие зад граница. Не познавам семейство, което да няма деца извън територията.

2

Саки

преди 3 години

Заради такива като тоя българите са в чужбина. Защото той и такива като него задушават всички хора.