54

Анонимен

преди 3 години

Свобода за антиваксъри и прочие.Дайте им да умират свободо, без ваксина, те и без това не я искат.

53

Фют

преди 3 години

Антиваксъри ли са хора, които просто искат да получат информация преди да се ваксинрат, като например дали ваксинираните могат да заразяват останалите с коронавирус и колко време след ваксинирането се запазва имунитетът.

52

Tuskegee Experiment

преди 3 години

То само да знаеш за експеримента Тъскиджи е достатъчно. Правен в продължение на 40 години със знанието на американската агенция по лекарствата CDC и PHS. Бил Клинтън се извини публично за това. За това ни имат - бели мишки. Как да им вярваш после? Който не знае - Tuskegee Syphilis Study. Другите да продължават да блеят.

51

Марсел Попов

преди 3 години

До До марсолаАми дерта ми зайко е, че докато не се ваксинира цялата пaсминa Аз ще живея в локдауни и ограничения, сега ясно ли ти е беее?

50

Анонимен

преди 3 години

До момента имат над 36 милиона ваксинирани, така че не виждам какво подкопават. Ние да му мислим с по 18-20 ваксинирани дневно.

49

Анонимен

преди 3 години

Марселке, фашизма не е на мода от 45-а миналия век!

48

Анонимен

преди 3 години

Антиваксъри, ***, конспиратори, протестиращи и коментатори да си направят свое общество и да живеят в него, щом нищо не искат.Да декларират публично, че са антиваксъри и прочие и да им бъде забранена медицинската помощ със закон. При полицейска проверка да бъдат поканени да се приберат в тяхната общност, която така ревностно поддържат.Не виждам каква е пречката, това да не се направи.

47

Анонимен

преди 3 години

Браво! С всеки ден броят им ще се умножава

46

Коректор

преди 3 години

Браво, че след 12 години забележки се научихте как се пише "на път".

45

Сравнение

преди 3 години

Ами те и починалите с Корона са починали "ПО-СКОРО от ВЪЗРАСТТА и от ВЛОШЕНОТО ИМ ЗДРАВЕ". Да, ама всички те влизат в стакмистиката.

44

До марсола

преди 3 години

На теб какъв ти е дерта, че нещо не те разбрах. Нали ти ще си маймунизиран и нищо не мое те събори. Па чекай да видим след някоя годинка дали точно вие няма да препълните болниците.

43

Анонимен

преди 3 години

Що не им вервате бе?

42

ЕДНО НА УМ

преди 3 години

Не съм "антиаксър". нито пък някакъв друг подобен ваксър. Просто като дете бях леко увреден след поставяне на ваксина ДИФТЕРКОК и незабаено получн гърч (при това през комунизма още, на изпитани ваксини) и след това по лекарска преценка бях освободен от задължит. ваксиниции. През пубертета се възстанових напълно (единия крак понякога ме "изпускаше" и падах и ходех леко патешки). Т.е. риск има и всеки си преценява за себе си. След пубертета имам правени ваксини, но винаги си имам едно на ум!

41

LOL

преди 3 години

които случайно се разболяват, след като са получили своята доза от ваксината срещу COVID-19----------------------------Хахахахахаха каква случайност само!!!! Това майтап ли е?

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37След като науката се е развила толкова защо не създадоха антивирусен препарат който бързо да унищожава вируса и да няма сериозни странични ефекти?

39

Марсел Попов

преди 3 години

Писна ми от глупости и балкански инат, предлагам въвеждането на задължителни ваксинационни паспорти и всеки излязъл на улицата да бъде проверяван от полицията! Ако не представи документ за ваксинация веднага да му щракнат прангите и във полицейския ван наблизо да бъде ваксиниран! Аман от шебеци!

38

Анонимен

преди 3 години

Ще наблюдавам с интерес какви финтове ще се мъчат да измислят брюкселските тарикати в опит да заобиколят най-висшата ценност на ЕС- свободното пътуване. По време на атентатите и бежанския натиск обясняваха, че това дори не подлежи на дискусия.

37

Анонимен

преди 3 години

Да бе те антиваксърите са виновни че създателят на първата,, ваксина'' не иска да се ваксинират, той искал, даже много искал ама антиваксърите го дезинформирали и той се отказал и не само той ами и кадъната му. УжЪс.

36

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да направят ваксината бързо науката се развила толкова много ако някой се интересува толкова нека прочете за метода 'Crispr' и защо Нано технологиите направиха толкова пари тази година 2021 е а не 1970.

35

Да, истина е...

преди 3 години

трудните времена отнемат и малкото останал разсъдък у бедните на ум.