114

Ядосан гражданин

преди 3 години

Каква дезинформация, хаха. Пускат експериментални ваксини с много неизвестни относно действието им. Много ясно, че хората няма да се съгласят да се ваксинират. И въобще не са виновни антиваксърите. Достатъчно сме умни, за да можем да преценим ситуацията. Опитват се да наложат контрол, плашейки с вирус, който не е толкова опасен, колкото се представя. И досега вирусните инфекции при някои хора минаваха леко, а при други с усложнения.

113

Анонимен

преди 3 години

До Handel: Питът Хотез е пионер в областа на ваксините и в частност коронавирусните. НО! Той каза, че ваксина за корона вирус не може да се направи лесно. Това е на база на над 40 години опити включитлено и мРНА ваксини. Даже имаше негови изслушвания. Някъде по средата на миналата година тотално си смени мнението. Това само допълнително показва лъжата

112

антиваксър

преди 3 години

С истината не може да се спори. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Ваксините за корона вируса са експериментални и много опасни.

111

Някой

преди 3 години

До НИКОИ НЕ ВЯРВАКовид съществува, но си е като най- обикновен грип. С нищо не е по- опасен. Имам доста познати и приятели които преболедуваха. Загуба на обоняние (понякога и на вкус), 2 дни температура и толкова. Разбира се, че и от него има починали, както и от обикновен грип. Всичко друго което се пише и говори е за пари. Ще си позволя да цитирам една по- умна от мен глава: "Животът е единствената ситуация, от която неможем да се измъкнем живи".

110

Handel

преди 3 години

До Наблюдател 95"В България антиваксърите нямат шанс! И то не за друго, а защото Правителството е проспало поръчката на ваксини."Изобщо нищо не е проспало. Просто парите за ваксините вече са там, за където бяха предназначени. Тиkвyн може да е пpocт, аме чак толкова да изтърве такава пара от ръцете си.

109

Handel

преди 3 години

"Те ще направят сензация от всичко, което се случва, след като някой получи ваксина", обяснява д-р Питър Хотес, специалист по инфекциозни болести и автор на "Предотвратяване на следващата пандемия: Ваксинална дипломация във време на антинаука", пред CNN"Щом идва от CNN, без съмнение е вярно. А пък и ако е казано от "експерт", който е написал цяла книга, за да обясни че ваксината не е свързана с медицината, а с дипломацията... всички съмнения вече трябва да са изчезнали.

108

Анонимен

преди 3 години

Едно е вярно - неможе да съдиш производителите на ваксини, ако се инвалидизираш или нещо друго. Започва кампания срещу "антиваксерите" и всички здраво мислещи хора..

107

Анонимен

преди 3 години

Единствената дезинформация идва от тази истатия. Някой си така казал, че ваксините са безопасни. Е и? Всеки паляячо може да го каже. Къде са изследванията в подкрепа на твърденията му ?

106

До 104

преди 3 години

"Мъж получава ваксината. На следващият ден камион се блъска в колата му на оживено кръстовище и го убива на място. Изводът: ваксината срещу КОВИД-19 причинява катастрофи с летален изход."А другото как беше: Мъж се разболява от коронавирус. На път за вкъщи камион се блъска в колата му на оживено кръстовище и го убива на място. Изводът: КОВИД-19 причинява катастрофи с летален изход???

105

Анонимен

преди 3 години

Ако можеше коректор да проверява за правописни грешки щеше са чудесно!

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Интересното е че има такива случаи с починали от Ковид. Включително хора с огнестрелни рани,починали от кръвозагуба, но в смърният акт и в статистиката- Ковид

103

Анонимен

преди 3 години

Дааа, хората умират,но не трябва да се говори за това,защото другите се разколебават.Така беше при комунизма. След Чернобил не казваха на хората,че е опасно. Доверчивите хора ядяха радиоактивни марули и нищо им нямаше. 20 години по-късно 40-50 годишни започнаха да умират един по един, малко споменават причината.

102

Анонимен

преди 3 години

Причина и следствие:Мъж получава ваксината. На следващият ден камион се блъска в колата му на оживено кръстовище и го убива на място. Изводът: ваксината срещу КОВИД-19 причинява катастрофи с летален изход.На антиваксърите всичката им е такава. Вместо да подскачат, да вземат да прочетат някоя книга, барем се ограмотят малко.

101

Един от Юг

преди 3 години

Ало ***,как забрави да споменеш че това са терористите на Тръмп и Мелания е сложила скапан тоалет бе!Я кажи нещо за Джо деменцията и Джил че много време мина и не си писала за тях!

100

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинирам и ще ви наследя. Толкова празни апартаменти ще останат....

99

Анонимен

преди 3 години

Мухахаха, откакто Тръмп го няма ваксинацията яко забуксува. От нямане какво да кажете за байДън, с антиваксърите се оправдавате. Жалка либерстка картинка! Пълен провал за байДън, а само седмица президент!

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Чеки ве, ония дето умираха от инфаркт в болници..."Нещо позитивно от Вашия пост? А?

97

Анонимен

преди 3 години

Чеки ве, ония дето умираха от инфаркт в болниците ги писахте умрели от ковид. Ся като умират не е от ваксината а от инфаркт.... .оклуци....

96

бийтесиваксата

преди 3 години

копривата е ляка не ми вярвате Тома неверни,мнооооого ще теглите

95

Анонимен

преди 3 години

Съвсем вярна си е информацията, независимо милионите ваксинирани броя на умрелите от вируса се увеличава и САЩ вече преминаха броя на умрелите американци през Втората Световна Война