7

Пунта Кана

преди 3 години

Ха ха ха щели били да отварят.Смях,Амазон не е затварял.Нагледахме се на намусени,джукести прости продавачки.гледайки кръвнишки,че си им нарушил зверенето в телефона.Обучете си персонала,бизнесменчета първо ,че пукнат клиент няма да видите.

6

Анонимен

преди 3 години

Заради някакви си молове (като че ли баба ви и дядо ви не са живели без молове), където има магазини, които ги има навсякъде другаде, ще рискуват здравето и живота на хиляди граждани. И фитнесите, където се потят хората и най-лесно обменят вируса, и на тези мутри трябва да угодим. Понеже цялата нация ходи на фитнес и пращи от здраве. В същото време малките бизнеси с по 10 човека персонал и още толкова клиентела, просто се изпариxa!

5

Сандо

преди 3 години

хора мрът тия парцали искат да продават ... като мрът, поне да са модерно облечени сигурно

4

Анонимен

преди 3 години

Чакайте хората, които се заразиха в моловете и кръчмите да оздравеят. Те пак същите ще ходят в мола, няма други.Заразиха клиентите си и пак искат да ги заразят.

3

Нагли

преди 3 години

Моловете трябва да останат затворени до овладяване на заразата. Молците да се преквалифицират в нещо по-полезно. Да мамиш хората не е нито бизнес, нито професия.

2

Мен

преди 3 години

Опа, обаче като отворите хората няма да хукнат. Моловете, офисите, фитнесите и кръчмите приключиха. Никога няма да е същото. Хората установиха, че могат без мол. Че спорта може и вкъщи безплатно. Че по яко е на разходка из природата вместо киснене в смръдлив мол. Че вместо да се губи 1 час всеки ден е много по-удобно и евтино да се работи от вкъщи. Че готвенето е всъщност лесно и приятно, а резултата е по-качествена храна. Сори пичове, и да ви отворят оборотите ви ще са макс наполовина от пред

1

Анонимен

преди 3 години

я на мол не одя и 5 мин да работите все ми е тази