8

Пунта Кана

преди 5 месеца

Ха ха ха щели били да отварят.Смях,Амазон не е затварял.Нагледахме се на намусени,джукести прости продавачки.гледайки кръвнишки,че си им нарушил зверенето в телефона.Обучете си персонала,бизнесменчета първо ,че пукнат клиент няма да видите.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Заради някакви си молове (като че ли баба ви и дядо ви не са живели без молове), където има магазини, които ги има навсякъде другаде, ще рискуват здравето и живота на хиляди граждани. И фитнесите, където се потят хората и най-лесно обменят вируса, и на тези мутри трябва да угодим. Понеже цялата нация ходи на фитнес и пращи от здраве. В същото време малките бизнеси с по 10 човека персонал и още толкова клиентела, просто се изпариxa!

6

Сандо

преди 5 месеца

хора мрът тия парцали искат да продават ... като мрът, поне да са модерно облечени сигурно

5

Анонимен

преди 5 месеца

Чакайте хората, които се заразиха в моловете и кръчмите да оздравеят. Те пак същите ще ходят в мола, няма други.Заразиха клиентите си и пак искат да ги заразят.

4

Нагли

преди 5 месеца

Моловете трябва да останат затворени до овладяване на заразата. Молците да се преквалифицират в нещо по-полезно. Да мамиш хората не е нито бизнес, нито професия.

3

Пеевски

преди 5 месеца

Пеевски с подкрепата на Борисов е започнал сондажи сред собствениците на молове за 'закупуване' на бизнеса им.За един столичен мол е предложил два милиона лева - цена колкото за 4-5 апартамента. Вътрешният министър Христо Терзийски му осигурява и охрана от полицаи на Пеевски.ГЕРБ и ДПС в момента грабят заедно.

2

Мен

преди 5 месеца

Опа, обаче като отворите хората няма да хукнат. Моловете, офисите, фитнесите и кръчмите приключиха. Никога няма да е същото. Хората установиха, че могат без мол. Че спорта може и вкъщи безплатно. Че по яко е на разходка из природата вместо киснене в смръдлив мол. Че вместо да се губи 1 час всеки ден е много по-удобно и евтино да се работи от вкъщи. Че готвенето е всъщност лесно и приятно, а резултата е по-качествена храна. Сори пичове, и да ви отворят оборотите ви ще са макс наполовина от пред

1

Анонимен

преди 5 месеца

я на мол не одя и 5 мин да работите все ми е тази