41

В

преди 3 години

Голяма демокразия в тая Европа ахаххахахаха

40

Анонимен

преди 3 години

Не знам за всички университети, но в някои преподавателите едвам достигат, и е голям проблем, когато се пенсионират професори - така че, не е сигурно, че ще уволнят някого заради отказ от БОЦ.

39

Анонимен

преди 3 години

До До 35/45Ама аз не мога да изхвърча от офиса, щото аз съм шефа.:))))))

38

Анонимен

преди 3 години

До Само да питам"Нали разбирате, че при появата на функционални мутации на ковид-вируса, вероятността сегашните "ваксини" да са напълно неефективни срещу тях е близо 100%?"Разбираме, че нищо не разбираш.:)))))

37

До 35

преди 3 години

Ами следващия път дано изхвърчиш и ти така от офиса, за да видиш как е. Дали, ако си сложиш от Модерна ваксината ще поумнееш?!? Предстои да видим..

36

Анонимен

преди 3 години

В университетите вече започна чистка - всеки преподавател не желаещ да се ваксинира му прекратяват договора, т.е. учтиво те молят да си прекратиш договора, следващите са студентите.

35

Bond

преди 3 години

Източника е в. Билд, така че имайте едно на ум. Вероятността да е вярно е толкова, колкото ако е написано в Сън, Дойче Зеле или Шок.Не че някои чифyyти няма да прибегнат до подобни извращения.

34

Само да питам

преди 3 години

Нали разбирате, че при появата на функционални мутации на ковид-вируса, вероятността сегашните "ваксини" да са напълно неефективни срещу тях е близо 100%? Какъв е смисълът изобщо да се ваксинирате с тях? Все едно да сменят ключалката на офиса, и да отидеш да си извадиш копие от стария ключ, понеже "вероятно ще работи" и с новата ключалка? Вероятно ще работи, ама сигурно няма.

33

До 32

преди 3 години

Върви си гледай сапунката, утре се нареждай се на опашка за новата доза и не се опитвай да разсъждаваш повече. Други вече са го направили вместо теб!

32

Анонимен

преди 3 години

До Др. АкулаПриятно ... под вода "д-р Акула":))))))

31

Анонимен

преди 3 години

До 28ми,Свободен си да останеш недоверчив и неграмотен.:))))))

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Без стотинки. Да размазвам червени и анти-ваксъри ми е хоби. Понякога даже и в офиса си почивам, като го правя.:)))

29

28ми,

преди 3 години

"Изследванията" показаха "94% ефикасност" на базата на неуточнен, анекдотен резултат, при 0.35% от тестовите обекти - прости ми, ако имам над 99.99% недоверие към всяко "изследване" в областта ва псевдо-ваксините.

28

неве жест ва

преди 3 години

вярващи имали на лъжата,кофти 19 а

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29"А къде остават човешките, конситуционните и трудовите права? И ако се инвалидизира служителя, кой ще носи отговорност?"Конституцията не ти гарантира работно място. Човешките ти права са същите като на тези, които застрашаваш ако не си ваксиниран.

26

Анонимен

преди 3 години

До 71354Този Вилмер вече си е намерил нови служители. Анти-ваксърите .... под вода.:))))

25

Анонимен

преди 3 години

А къде остават човешките, конситуционните и трудовите права? И ако се инвалидизира служителя, кой ще носи отговорност? Да си ваксинират масонските кратуни, мислещи само за пари, власт и извращения.

24

Анонимен

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦМожеш да се заразиш, но е малко вероятно (под 5%)Можеш да го разпространяваш, но не активно (т.е. организма ти не е активен причинител на зараза)Защитата не е теоретична, а напълно реална и трае между 9 и 13 месеца.Изследванията показват, че са също толкова ефективни, затова и производителите не бързат с нови варианти.

23

71354

преди 3 години

На този Вилмер сега ще му се наложи сам да работи, защото службата не търпи отлагане,а желаещи да се подложат на неговия тормоз просто няма да се намерят. Такава ще бъде съдбата на всички началничета с манталитет на фелдфебели. След известно време по-горните шефове ще се освободят от Вилмер и той няма да може да си намери работа, за разлика от уволнените.

22

Анонимен

преди 3 години

А еднооки ли бяха?