121

Анонимен

преди 3 години

Дано тук не допуснем това, нали така!?

120

123

преди 3 години

Не го мислете - ще бъде осъден за това.

119

Анонимен

преди 3 години

По-лошо от комунизма. За съжаление.

118

Киро Неона

преди 3 години

Това е демокрацияте, почти като комунизма!

117

Анонимен

преди 3 години

Има закон и трябва да се спазва. Имат контакт с възрастни хора които са високо рискова група. Много баби и дядовци от домове за стари хора починаха в Германия от корона вирус. Ваксината е много по лека от всичките други дето слагат на децата в БГ. Мрънкат повечето щото някой раздухва феик новини. Повечето хора не си задават въпроса какви *** ядат а са на мнение че ваксината нещо ще ги разболее и умори. Абе хора, в БГ с друго ще ви отровят преди ваксината нещо да ви направи.

116

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът настъпва отново с пълна сила. Германците явно вече са забравили миналото и не са се променили изобщо. Надявам се, че следва и Нюрнбергския процес.

115

Bond

преди 3 години

Не се зомбирайте от пасквили с произход Билд, Дойче Зеле, CNN и т.н. Те са предназначено за тази част от ковидарите, на които все пак им пресветва лампичката за "безопасните" ваксини и са а-ха на път да размислят. За види0тeните ковидпсихари положението е ясно и нямат нужда от подобни пасквили. На тях им стига да прочетат/чуят какво е казал НОЩ.

114

Bili

преди 3 години

Ок, признавам че коментарът за Т(у)юрингия може да не е бил правно издържан.Създава се прецедент, и е добра новина за онези които вярват че може и да има надежда.Дава и път за действие: правен, в съда.Това бе смисъла на комемтара.За другите два примера, моля коментирай за правната издържаност.

113

Анонимен

преди 3 години

Мнее, не е точно така с юридическия език, и или нямаш идея за какво говориш, или си в играта, и се правиш на ощипан. Инжинерите използват формули, за да опишат нещата по най-директния и ясен начин, с минимум възможност за объркване; юристите използват езика, за да кажат нещата по най-двусмисления, подлежащ на множество тълкувания начин, където е сигурно, че няма нищо ясно и крайно. Всичко подлежи на извъртане.

112

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулПочвай да е молиш.:)))

111

Анонимен

преди 3 години

До ХоганВсъщност, юридическия език е като всеки друг език. Това е все едно да обвиняваш инженерите, че използват формули, защото масата народ не разбира какво значат или как се прилагат.

110

Анонимен

преди 3 години

Да бъдем точни в изказа - това не е "ваксиниране" чрез заплаха, това е непроверена, нетествана медицинска процедура чрез заплаха!

109

Анонимен

преди 3 години

Скоро и унас. Фашизма си идва на мястото. Нацистка германия се възроди остава да ни заразят и нас. Свобода или смърт в случая, свобода или човешките си права

108

Ямболски цървул

преди 3 години

Това,ако не е законна репресия,аз ще започна да вярвам в религията и ще започна да гледам телевизия!

107

Хоган

преди 3 години

Навремето панаирджиите-измамници в САЩ са си създали собствен език - КАРНИ, за да могат да прецакват клиентите си и да им се подиграват, без никой да ги разбира. Подобно нещо,макар и на по-високо ниво, са направили адвокатите - и естествено, че колкото по-малко "лаици", или, по-правилно казано, жертви, четат и разбират написаното - толкова по-добре. Трябва само правилните хора да разбират играта, и да говорят Карни.

106

Анонимен

преди 3 години

До Bili"Турингия отсъдиха че ограничаването с кой и коко се срещаш е противоконституционно."Ето затова лаици не трябва да четат правни решения: Не Тюрингия, а съда във Ваймар, са решили, че един конкретен случай (на глоба за събиране на рожден ден по време, когато е било забранено събирането на повече от две домакинства) не е бил незаконен. Това е случай от април 2020, когато ситуацията в Германия беше спокойна и един от аргументите на съда е, че не е имало крайна опасност

105

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Ще ви видя колко ще останете от ентусиазираните ваксърчета след два-три месеца - като кажат официално това, което отдавна е ясно - че ваксането ще е по два пъти годишно, всяка година. Е, първо ще кажат следващата доза от цялата информация - че през септември-октомври тази година, дори вече ваксинраните, трябва да бъдат "реимунизирани". Още няма да ви кажат,че после и през март-април 2022... Да не ви претоварят слабите мозъчета.

104

Анонимен

преди 3 години

Тези двамата работодатели ако им кажат да се кастрират, и това ще направят, за да си запазят бизнеса.

103

Анонимен

преди 3 години

Тук пишат някакви веселяци: хора дето работят всеки ден с най-восокорисковите групи можели да избират.Следващия виц: можеш да избираш дали да караш шофьорски курс и да полагаш шофьорски изпит за да караш автомобил.

102

Bili

преди 3 години

Този сладур ще бъде скоростно осъден.Пролетта опитаха плажовете до затворят - съд и отмяна на заповедта.Забраниха сега алкохола на публично място в Бавария - съд и отмяна на заповедта.Турингия отсъдиха че ограничаването с кой и коко се срещаш е противоконституционно....съд до дупка...или до нова конституция.