37

Размисли и Страсти

преди 3 години

Нова година-нов щам!Обаче още колко годинки може да издържим на тези глупости?

36

ГосТ

преди 3 години

Европа отговаря единствено с полемика върху статистика, която на всичко отгоре е съмнителна. Иначе статистиката не е лош подход до някое време. След това идва ред на контрола. Първо се разрешиха експериментални ваксини, а довчера калинките забраняваха използването на рибонуклеопротеини за подобряване на земеделски важни култури, второ дори и тези ваксини са крайно недостатъчни и ненавременни, трето- вратите на Европа са широко отворени и така нататък. Много неща има за изреждане.

35

Анонимен

преди 3 години

От 19 до 21 номер, ти да не си нашмъркан, къде съм писал че съм с корона вирус.Чети и мисли, хората остават без работа и средства от този локдуан!!!

34

Анонимен

преди 3 години

1984 - цифрово дигитално робсто - следваща стъпка

33

Владо

преди 3 години

Добре, а какво ще стане с бедните държави в Африка, Азия, Латинска Америка?! Америка, Европа, Русия ще се ваксинират, ОК, но вируса ще си остане в бедните държави и какво прави света, СЗО.... Нищо. Не виждам смисъл във ваксините, защото вируса ще си остане и ще се появяват нови щамове, дори и да се ваксинирам цяла Америка и Европа и т. н.

32

Анонимен

преди 3 години

Аве новото си е ново .Ама не вярвам да е по смъртоносен от мафията герб.

31

Емкад

преди 3 години

По-добре със забрана изолиран от овцете на обществото и ограничена от всичко нормално за съществуването ми, отколкото да гледам тежките увреждания върху дете от скапаната ви загрижена ваксина! НЕ МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДА СМЕ ЧАСТ ОТ ПЛАНА ВИ!

30

SHEFA

преди 3 години

До НЕ СМЕ ***-ТЕЗИ СЕГА ИСКАТ ДА НИ НАБУТАТ-НЯМАШ ДОКУМЕНТ ЗА ВАКСИНА-НЕМОЖЕ ДА ПОЧНЕШ РАБОТА.

29

не сме тъпи 2

преди 3 години

Населението ще бъде разделено на две. Обаче човек като мен, който не се страхува от това, че ще ми забранят да пътувам или ходя на работа и че ще ми скапят обществоното съествувание, ВСЕ МИ Е ТАЯ, ДРАГИ! С вашите забрани не можете да ми ограничите душата и достойнството!

28

SHEFA

преди 3 години

МАНИПУЛАТО.РИ ДОЛН.И-ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРУВЕЛИЧАВАТЕ-ВИЕ ГО ПРАВИТЕ ТОЗИ ВИРУС 99% ПО СИЛЕН КАТО ГО НАСАЖДАТЕ В МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА .-АЗ НА ТОВА ДЕЯНИЕ МУ ВИКАМ ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ-ЗА СЪД СТЕ.-КАК ТАКА ДОЙДОХА ТАКА БЪРЗО НОВИТЕ ПИ-СИ АР ТЕСТОВЕ?-ПРЕДИ ДА ДООЙДЕ ЗАРАЗАТА-А?

27

НЕ СМЕ ТЪПИ

преди 3 години

Човек живее за едната чест! По-добре да умра като аутсайдер анти-ваксър, от колкото като "готин" лакей, който като овцете прави всичко "яко", за да го харесват.КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА СИ СЛОЖА ВАКСИНА!

26

Анонимен

преди 3 години

Умен си за полицай, щом можеш да пишеш...

25

До23

преди 3 години

Дудучко,пардон Данчо,защо в знак на почитание към вожда направо не му извъртиш една бибитка,ами си дошъл анонимните форуми да редиш хвалебствия?

24

Panow

преди 3 години

Аре бе, не ви ли писна да претопляте тая гигантска лъжа... Ми вадете танковете направо, и ракетите, и да се приключва... Само че, като няма движение на хора и капитали, и малко ще ви припари в един момент, хората вече се учат да не са такива безобразни консуматори, както само допреди година бяха...

23

Анонимен

преди 3 години

И.......как мутира този вирус за има-няма една година от появяването си,бре?Как?След като за поява на нова разновидност на щам трябваха досега 15-20 години външни фактори и резистентност на лекарствени препарати.Как мутира този вирус точно в момента,едно към едно с датата на влизане Брекзит в сила и му лепнаха веднага прозвището английски?След като толкова скорострелно мутира,как не мутира от човешки в животински такъв и да натръшка де *** има?Към мутиралите мозъци отправям тези въпроси.

22

?

преди 3 години

за разлика от КОРУМПИРАНА БЪЛГАРИЯ в Европа имат ВАКСИНИЩо тук няма? Поинтересувай се!Защо тук хиляди хора ще умрат в повече без нужда....

21

ДанчоПолицая

преди 3 години

Настъпва само в *** държави. При нас отстъпва!!!Искам лично да благодаря, от името на всички спасени българи на Генерал Бойко Борисов, който спази обещаното към нас, спаси България от корона вируса и недопусна икономическата криза, обхванала целия свят, да бъде усетена в нито един отрасъл или дом в България!Поклон!

20

Анонимен

преди 3 години

До 19, ам че 90 го минават като настинка или не го усещат, ти явно си от 10%, ето това е късмет, лош!

19

Анонимен

преди 3 години

Щом за такова нещо накраха света да спре, какво ли щяха да правят ако беше нещо като туберколоза или тиф?

18

Анонимен

преди 3 години

И хоп и инфлацията и тя настъпва.Локдаун още 12 месеца и сме в кюпа.Фалит на данъкоплатеца и пари за управляващите.