57

Анонимен

преди 3 години

Лабораторията в англииския град Солзбъри се грижи постоянно да има нови вируси в името на евроатлантическите ценности

56

стига

преди 3 години

И къде продължава да ви настъпва? По мазолите да не би? Вече ще стане цяла година терор. Какво ли щеше да е, ако трябваше да борите туберколоза, чума, холера или нещо от тоя род. Не е само у нас, света се управлява от *** ***. Е, поне можемЕ да се пофалиЕ,, че живеем в интересни времена.

55

Анонимен

преди 3 години

Утре като ви кажат корона2 и концлагер доживот ще ви се иска да сте разстреляли себе си, а не антиваксерите..

54

22

преди 3 години

Концлагери.Липсват концлагери за затваряне на антиваксарите.Концлагерите да са с картечни вишки и патрули с кучета.Добре е да се забрани напълно хората да излизат от домовете.Един път на ден да им се носи храна.И после се чака да изпукат..............Та на човеконенавистниците да им е добре на широко.

53

Анонимен

преди 3 години

Страданията ще обърнат хората към Бога.Няма да остане страдание,което човечеството да не изпита.Духовните хора ще се приспособят веднага към новите условия,а светските хора и материалистите ще се лутат,ще бягат по Земята,покой няма да имат.

52

Bond

преди 3 години

"Междувременно френската лекарска академия издаде нова препоръка за предпазване от вируса - хората да не говорят в обществения транспорт, включително и по телефона."----------------------------Следваща стъпка - забрана за говорене дори вкъщи!

51

До 54

преди 3 години

Точно, защото се правят на умни и не са затворили училищата са в това положение.

50

българин

преди 3 години

До: номер 52 (Чичо)В Европа почти никъде не са затваряли училищата така, както у нас го направиха!!!Прави си сметката!!! А за кръчмите - бях в Англия през 1995 г.Още тогава, точно в 23:00h местно време, може да си допил бирата си до половината, святкат лампите и те гонят! Не е като у нас! Тъй че нормално е кръчмите да ги затварят там. Но не и училищата. не и учебните заведения, институти и университети.Ние обаче държим на кръчмите повече от училищата!!!

49

българин

преди 3 години

Съжалявам, че има поне един човек който ми е сложил минус, но това е положението - няма да се отметна от думата си!Няма нов щам на вируса, и цялата паника сред населението е реклама за новите ваксини!Нямам медицинско образование, но съм се научил на медицина, защото съм патил от лоши лекари. По същия начин както уча автомобилите, за да знам кой майстор е добър да ми оправи колата и кой ме лъже!И от това което съм научил - няма никакви ползи от алкохола, въпреки противните твърдения.

48

Чичо

преди 3 години

А нашите отварят ресторанти и училища. България не е в Европа и този факт говори красноречиво че сме си страна от третия свят.

47

Анонимен

преди 3 години

Егати падението една и съща статия 1:1 копи пасте в 3 сайта даже вече Не си правят труда да я променят малко падението е тотално за това ли учихте толко https://***.bg/sviat/eu/642012

46

Анонимен

преди 3 години

В повечето държави все още затихва предишната вълна от заразяване, която имаше пик преди 2-3 месец, но в Португалия и Испания започна нова вълна на заразяване, която вече с по-голяма сила от предишните. Дали и в останалите държави в Европа, вкл. и България, ще е така, ще видим в близките дни.

45

Анонимен

преди 3 години

"Новият щам на вируса продължава да настъпва, как отговаря Европа?"Моят отговор си е все същият като при стария щам- спирам новините за известно време и вируса изчезва. В даден момент решавам да проверя какво става и се появява нов щам. Човек би си помислил че за една година прекарана в неспазване на каквито и да било мерки би трябвало да се заразя тежко, но явно и вирусът ме игнорира ахахах

44

българин

преди 3 години

Бе не е нов щам бе, ненормалници! Нов вариант на стария щам е!Друг вариант идва от Африка, трети от Дания от фермите за норки, заради който избиха сума ти норки! Щамът е един и същи: SARS-CoV-2!

43

Газдов

преди 3 години

Къде настъпва ве, защо не гледате статистическите данни в Worldometers.info. Или е по-лесно да напишем какво е казал бай Борис или някой друг политик популист. Навсякъде си отминава, това че правителствата си играят на "предпазни" мерки е други бира. Вижте в България, въпреки празниците, въпреки че 80% от хората си се събираха да празнуват, нямаше бум след това, напротив едно константно спадане се наблюдава от доста време, защото максимума си отмина съвсем естествено. Населението не измря.

42

Чоко

преди 3 години

Според теоретизите в родния Щаб този щам е по-слабо заразен от оригинала. Преди затвориха всичко дори парковете и планината Витоша а сега отварят отново всичко. На амбразурата е само отзи хипохондрик от Пирогов, който след преболедуване побърза и да се ваксинира.

41

Анонимен

преди 3 години

Оффф, защо ни занимавате с този грип, дайдте послендни новини за Навални, какво се е случило с Навални през последните часове, защо ни държите в напрежение и информационно затъмнение!

40

о, да ..!

преди 3 години

И така, както е тръгнало в скоро време след маските ще трябва да си сложим и каски.Всичко вече може до ни се случи!Добре, че имам село и селото е почти празно; намира се покрай Дунава.Имам намерение да изкупя околните имоти и там да направя едно ранчо и да се порадвам на живота, да дочакам внуци ...Аз съм човек космопилит, дълбоко благороден в своята душа и знам, уверен съм, че това пренаселване в големите градове води до подобни кризи.Нека да бъдем мъдри и да се порадваме на живота!

39

Анонимен

преди 3 години

Чакам, може би след година две, да се обяви в крайна сметка, че грипоподобен вирус веднъж тръгнал из хората, не може да се спре с маски с карантини и какви ли не глупости. Те го знаят между другото, но знаят и че здравните ни системи няма да се справят. Да това не е само в БГ, навсякъде са така системите - трагични. Но вижте като вземеш мерки, после не може да те обвиняват теб, вируса е виновен, не нескопосаното управление години наред. Икономика, психично здраве, образувание - вируса виновен.

38

Василев

преди 3 години

Ще стане по-зле,преди да стане по-добре,селяни прости!Агент Джон Смит цру