61

Анонимен

преди 3 години

Аз тази година имам 5 клас, 7 клас и 12 клас. В двете смени съм. Не знам как ще стане! Означава ли, че сутрин ще карам с 5 клас дистанционно, а след обяд със 7 и 12 клас хем пред лаптопа, хем с останалата част присъствено? И как ще ме чуват през маската тези, които са си у тях? Да не споменавам , че лаптопът ми се срина и влизам от телефона...

60

Catrock

преди 3 години

Аз съм преподавател в гимназиален етап и много ми е интересно как ще се получи тази манджа с грозде,да не говорим,че 80% от бг учителите не разполагат с лаптопи

59

ученик

преди 3 години

епа я ползвам чичко гугле...даже снимам задачата на телефона и програмата ми дава решението с отговора...есетата ги пиша като си плащам за изкуствен интелект..само въвеждам ключовите думи и воала

58

Зоро

преди 3 години

Министърът уби 60 учителя и не знам колко още хора - имаше по 200 на ден само от КВ19. Сега си играе на ашици.Игрив човек. Сигурно щото просто не е пораснал.

57

Анонимен

преди 3 години

МОН са големи некадърници .....калинка до калинка....

56

Жтн

преди 3 години

Е по-голяма простотия не бях чувала! Вие едно време, половин клас ли ходихте? Смешни сте!! СПРЕТЕ ДА СЪСИПВАТЕ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА!!!!!

55

До 48

преди 3 години

Нулевата година няма да ти отмени отговорността към децата ти. Пак ще трябва да ги гледаш. Сега поне половината ден някой ти ги занимава безплатно получавайки мизерно заплащане.

54

до 53

преди 3 години

Вие сте сигурно онзи инженер, който не ходел на лекар никога през живота си защото казвал:"Като си знам какъв съм инжинер - никога няма да ида на доктор".Вие съдите от своята камбанария.Не всеки е като Вас.Учителите като цяло са свръх съвестни и отговорни хора.Учителите имат хуманна професия.Нямат нищо общо с работещите хора.Учителите не работят както си представяте един работник.Едното е интелектуален труд,другото е физически труд и общо взето мисля разликите са огромни.Майка е педагог от 35г.

53

Анонимен

преди 3 години

До: номер 52Нека си кажем истината, ачик-ачик дето се вика:Всичко "дистанционно", "онлайн", "комптърно" и т.н. е пълна боза. Истински "shit"!Моите лични наблюдения и над "работещи" и над "учещи" по този измислен метод показват трагични резултати. Всички ги мързи - и работещи, включително и учителите, и децата които учат. И всеки гледа да се наспи повече, да си легне пред телевизора или да си пие ракията със салатата, само да не работи/учи.Учителите "преподават" два-три урока наведнъж...

52

Анонимен

преди 3 години

Учител съм и в момента работя по предложения от г-нАлександров велик хибриден модел . Имам 4 деца - онлайн , а останалите са присъствени . Изключителен стрес и допълнително натоварване на учителя . Урокът се накъсва , с включване , изключване на камери , с изпращане на материали , със завъртане на камери , с въдворяване на ред и тишина в класната стая , за да могат тези пред екрана да чуват , с жалби от родители , които не искат ,децата им да бъдат изпитвани ,когато е включен компютъра и т.н.

51

родител на ученк

преди 3 години

Да се пържите в Ада дано във вечни COVID-19 мъки!!!Пускайте всички деца на училище незабавно, че ни омръзна да бъдем частни учители на децата си а дори да бяхме милиардери няма откъде да осигурим такива на децата си и на работа някой трябва да ходи иначе гладни ще мрем бе пукъли недни!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Ба-си - вие учителите ги направихте стриймъри. Как ще успеят да преподават наполовината клас присъствено и наполовината онлайн, след като и половината да ги струпат в училището е рисковано?Дори и да преподават ще е само на някои места в София, където има оборудване в стаята. Интернета е нестабилен.През Zoom може би ще се включват, но като се включиш в Zoom и си оставаш на линия дори и да не си онлайн. Децата измислиха как да си записват видео и си пускат видео как мигат на пар.ца.ли и уж гледат.

49

Анонимен

преди 3 години

В Европа не са чули за синхронно и асинхронно. Отварят си имейла и си търсят за седмицата всичко получено. След това връщат по имейл отговорите. Докато в България те правят ха-хо отвсякъде. Децата ти заглушават микрофона, драскат ти по дъската онлайн, пряват те за резил и дори не слушат, а изключват микрофона след като се запишат, и си играят игри. Родителите настройват децата срещу учителите и е един омагьосан кръг. Вечно недоволните не могат да си търпят децата. За това претенциите са много.

48

Бесен

преди 3 години

Веднага обявявайте нулева учебна година,стига с тия глупости вече Нулева година и децата в почивка до септември, тва искаме Аман от тъпотиите ви един ще съжалявате жестоко за тия глупости с децата и родителите!

47

Анонимен

преди 3 години

Родителите много са надъхани, но нека първо да проверят как се учи онлайн в Европа и тогава да се правят на професори! Защото никъде в Евпора не можеш да търсиш учител след работното му време. Само в България учителите са на 24 часа на разположение 7 дни в седмицата на родители и деца. Подготвят материали за онлайн обучението по 8 или 9 часа и след това преподават.Някои дефакто не стават от компютъра по 14 часа или 16 часа.Докато в Испания им пращат по имейл 3 задачи на седмица. В Бя претенции.

46

Анонимен

преди 3 години

Изключителен популизъм, но точно това искат да чуват мангъроидите.

45

Анонимен

преди 3 години

"Половината клас може се върне в училище на 4 февруари, а останалите да следят урока пред таблета вкъщи"-------по-слабоумна идея не може да има

44

Анонимен

преди 3 години

Зарежете училищата. Фитнесите, моловете и кръчмите са водещи в икономиката,отваряйте ги първо тях.

43

Анонимен

преди 3 години

След 2 седмици.Ох, майко. По над 200 починали дневно.Ние мислехме.....ама се объркахме!

42

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ги отворят за да въведат свирепа карантина преди изборите. Така ще намалят изборната активност, за да фалшифицират изборите. Страх ги е от масово гласуване.