87

Анонимен

преди 3 години

А какво стана със стадния имунитет във Великобритания, който смятаха да постигнат в началото на епидемията?

86

Анонимен

преди 3 години

Де да беше грип този вирус. Банкети щяхме да даваме

85

Анонимен

преди 3 години

Ще ви водят за носа докато не разберете, че вирус ковид няма.Преименуваха грипа и ви направиха на май му ни(да ме извиняват животинките)

84

Сата НАТО

преди 3 години

Само един кръгъл *** без никакъв житейски опит може да вярва на хора с външността и поведението на Борис Джонсън, Кантарджиев, Мутафчийски, Иван Гешев или Балтов. На такива не се дават даже 5 лв на заем.

83

Анонимен

преди 3 години

Кое е процент на смъртност?Починали от заразенитеилиПочинали към приключените случаи?Пример:1000 заразени900 активни случаи, за които не се знае дали ще оздравеят или умрат10 оздравяли90 починали

82

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, ако ви пипне ли ви "вируса" и разберете че сте болни сте пътници.няма начин да се отървете. Дори да оживеете, ще сте умрели но няма да го знаете. Walking dead един вид.

81

ЦИНИК

преди 3 години

Жа са мре бря ! Яко жа са мре ! Яжте ,пийте,носете си новите дрехи и обувки ! И са таковайте кът за последно.Барем ако не дай боже гушнем чимшира,а не сме останали валат.Жените да станат по дашни.

80

Анонимен

преди 3 години

Каква стана тя, британците откриха нов щам на вирус който никой не е виждал.Браво на науката!

79

Анонимен

преди 3 години

Дори и 4,7% да са, а не 10% както излиза по данните, пак е много! При едно масово заразяване, това ще е ужас! Вземи примерно едно градче със 100 000 души, 50 000 болни, от тях 4,7% смъртност прави 2 350 човека. Само в едно градче. Сега ще кажеш, ама те са си били болни и от друго! Да, но ако е твоя баща или майка? Ние хората се борим и за ден живот за онези, които обичаме, а сега някои се пробват да ми обясняват, че са някакви си съчки! Не, това са нашите родители!

78

???

преди 3 години

През 2020 умряха 18000 човека повече от 2019 година, а заразените в края на 2020 година бяха 202266 човека, а до 20 декември 2020 бяха 191195 заразени. Каква ли е смъртността от вируса?

77

Защо?

преди 3 години

Към днешна дата смъртността у нас е 10%! .................Ти *** ли си или се опитваш да си уредиш работа като лакей при родоотстъпниците от щаба? При брутално завишената статистика изготвяна от компрометирания щаб и доскорошната липса на какъвто и да било друг грип в България (целият свят ни се смя на натегачеатвото) смъртността е 4 %!

76

До 79

преди 3 години

А, ако извадим всички в 4-ти стадии рак, всички над 95 и добавим поне 2х неоткрити и неизследвали се - смъртносста става 1%.Защо ли в държави с масово тестване смъртността е под 1%???Израел? ОАЕ?Живей си мъртвешкия живот! Stay safe :)))

75

Анонимен

преди 3 години

Бахмааму, На вироз който не съществува, нов щам му измислиха!

74

Анонимен

преди 3 години

79 предполагам, че си ходил редовно на училище. Айде смятай смъртни случаи към болни и после се хили!

73

Анонимен

преди 3 години

До 78Наистина е 10% смъртността, ако за брой на починалите вземем починалите в повече от времето преди вируса, защото половината починали от вируса са ги регистрирали като починали от нещо друго, тъй като нямат тест. Иначе по официалните данни са само 4,7%.

72

Анонимен

преди 3 години

Лелеее, много ме кефат комунистите дето оплакват децата, че щели да станат неграматни! Алооо, а бай Тошо колко вишета имаше, а! А тия дето пльоснахте да управляват държавата през 45та, че и после, къде са учили бе!? Или викате, че това дето били по землянките е лъжа!?Щом някога без да са стъпвали в училище вашите лидери са създали"съвършенна" държава, значи днешните деца с онлайн обучение ще създадат утопия!

71

Хахахаха

преди 3 години

Направо 99% е смъртността

70

Анонимен

преди 3 години

Към днешна дата смъртността у нас е 10%! Без да е на лице масово разпространение на английския щам и при условие, че децата са по къщите си!

69

анализатор

преди 3 години

родължавайте да плашите,г-да вестникари!След като не стана с камионите трупове преди 1 год.,сега управляващите започват с щамовете.И това ще изтърпим,но после идва законното възмездие-арест,съд,затвор и конфискации на виновните.Не служете повече на империята на злото-шлаката на обществото,която от 11 год. съсипва държавата и народа.

68

Анонимен

преди 3 години

Основният развъдник на вируса е САЩ, където са 1/4 от заразените в света