47

Анонимен

преди 3 години

О, да.. Ще си изберем някой Тръмп, липсват ни лъжите, разделението на хората.. не то не ни липсва! Ха познай защо!

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа кого да гласувал? Ти не виждаш ли кво става в САЩ ?Тръмп никъде не го дават по медиите .Дават колко хубу е да казваш на майка си ,,родител,, а не майка .Дават как ще се печатат пари и никой няма да работи .ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИ КОИТО НЕ ГИ ПУСКАТ ПО МЕДИИТЕ .Възраждане , Славито сега има и една нова партия .герб дпс и вмро гласуваха в ЕП да има еднополови бракове в бг и парите от земеделски субсидии да се пренасочат за спасяване на западните банки ;)

45

Анонимен

преди 3 години

Тази година явно няма да е по различна от предната. Към нормалното може да се върнем чак 2022-2023. Дано ваксината помогне или този стаден имунитет.

44

Анонимен

преди 3 години

И да поздравим нашите "управници" с "мъдрото" им управление на кризата и решението да пратят пристигналите от UK по родните им места.Ако не знаете - от вчера имаме 8 заразени с новия щам, на които им бяха дадени препоръки да не излизат от домати да избягват контакти с роднини. И да, всичките са се върнали от Англия.

43

Анонимен

преди 3 години

Казват, че са три новите мутации, които се разпространяват и са по-опасни - английската, бразилската и южноафриканската.

42

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха!!! Голяма измама е това! Голяма измама!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Нещо са им погрешни данните. Ако умират 13 на 1000, то сега починалите щяха да са по 300 на ден, а не по 1300-1400, което предполага по 100000 заразени на ден преди 20-40 дни, за да се получи смъртност 13 на 1000.

40

Анонимен

преди 3 години

След като ЕДИНАДЕСЕТ МЕСЕЦА вирусът си беше все същия - без драстични функционални мутации - сега изведнъж, внезапно да се появи ПО-ЗАРАЗЕН, и то на всички контненти - абсолютно невероятно е да е мутирал естествено- вариантите са1. ЛЪЖА. За мен изглежда по-вероятно, твърдението е недоказуемо, ваксините не се продават - трябва подтикване.2. Нов лабораторно създаден вариант е пуснат - възможно е, но тогава все едно какви мерки, какви ваксини ще се слагат, това няма да свърши никога

39

Анонимен

преди 3 години

До 41И за кого предлагаш да гласуваме? За Мангъров, който нарича 1/3 от народа сухи съчки? За оня в президентството, дето ни раздели и насъска едни срещу други, изплю се върху част от християните и подготви една друга религия да влезе с фанфари в парламента. Та ти кого предлагаш? Може би Славчо, дето пя и танцува чалга за лявото, а сега се прави на дясно!

38

???

преди 3 години

" ...при заразяване със стар щам от хиляда заразени умират около 10 души, а при заразяване с нов - 13-14 души, предава "Монитор". "#" Тоест при 60-годишните биха могли да починат 13 на всеки 1000 души, сравнено с 10 на 1000 при старите щамове. "#Кое от двете е вярно? Тази смъртност само за 60 годишните ли е или за всички? За сравнение досега в България починалите са 4,7% от смятаните за приключили с вируса

37

Анонимен

преди 3 години

Някой от нас пишат от Англия, приятел."Морът" е само в новините. Както, предполагам, е и в другите държави.

36

Анонимен

преди 3 години

Имаше една серия на "Лабораторията на Декстър"... Взе да му се подува корема, и като пусна на супер-компютъра си изчисления, се оказа, че след няколко часа ще се взриви... И така, взе да се сбогува с близките си и да си приключва делата... Само че, когато наближи времето да се взриви, просто пусна едни мощни газове... Та така със изчисленията. Каквито данни подадеш и както ги приоритизираш, такъв резултат ще извадиш.

35

Анонимен

преди 3 години

Абе оставете процентите, но пак започнаха да въвеждат ограничения на европейско ниво , върнаха задължителни тестове за Франция, испанците чакат да ги затворят по къщите.. Можеби е добре да затворят европа за един месец , за да ваксинират и да се видят резултатите.

34

Анонимен

преди 3 години

Защо не питате приятелите си в Англия? Те знаят какво е? А отговорът е мор. Звучи ви нереално, но това е Английската действителност.

33

Анонимен

преди 3 години

Добрата новина е че има някакво развитие .Лошата е че ваксините няма да помогнат. Ако нямаше мерки за три четири месеца щеше да мине като всяка година .Сега с ,,мерките,, на умниците няма да мине никога .Затова внимавайте като гласувате на 4 април ;)

32

Анонимен

преди 3 години

Фалшива новина. Каза, че може би е по смъртоносен. Въпреки, че е само предположение, хората искат да видят на какви научни доказателства се базира това предположение. Не бяха предоставени такива.

31

Анонимен

преди 3 години

Вариантът е - слагаш сто лисици в едно ограждение, и сто лисици в друго, пускаш една лисица, заразена с уханска чума при първата група, и една заразена с британски гърч при втората група, и пишеш и броиш и смяташ - и може да имаш някаква приблизителна оценка за "по-заразност". Или просто пускаш някой гениален математик с формулите, по които преди една година излезе, че ще умрат 200 милиона човека до есента - и получаваш един прекрасен, достоверно изглеждащ, измислен, неверен резултат.

30

Анонимен

преди 3 години

До 34Едно ,,микроскопично,, материалче.?Публикувани са доста повече.Иска ми се и тук да преведат едно такова.Тъкмо си опреснихме математиката.Ще се заемем с висшата математика.Те ли ще ни казват на нас.Я виж ти.

29

Анонимен

преди 3 години

Вчера във Великобритания имат 1401 починали от вируса и 40261 новозаразени и това е при спад на новите случаи започнал от Нова година, т.е.вече три седмици броя на новозаразените за ден спада, а на починалите продължава да се увеличава

28

Анонимен

преди 3 години

Може ли да напишете половин, дори само четвърт страничка, в която да пише посредством какви изследвания, с какви научни методи е изчислено и установено, че има "56% по-заразен" щам на вируса? Просто едно микроскопично материалче да опише как са разбрали, понеже почва да изглежда ЧЕ СА СИ ГО ИЗМИСЛИЛИ.Вие не отговаряйте, а аз пак ще питам. Хората почнаха да си задават доста въпроси вече. Особено сега, когато обръщате лъжите към децата, за да им пробутате неработещите експериментални ваксини!