38

HA

преди 3 години

Една Жена казала ....

37

Смях

преди 3 години

1984

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПознава някой в нова тв и му звъни през скайп....чудят се как да си запълнят новинарските емисии. Същото се отнася до всички медии

35

Анонимен

преди 3 години

Ангелска супа, мед, лимон, цинк, селен, здрав сън, разходки, слънце и малко кекс - след това си нов човек.

34

Питър

преди 3 години

Има нещо много неестествено в този вирус, дори когато съм бил супер болен усещам как тялото ми се бори, а сега - нищо. Просто усещам как тялото ми все е дно не е моето. Уж слаби симптоми, уж лека форма - е, усещането си е много кофти... Снощи, когато температурата ми пак скочи в 2 през нощта и отново будувах до съмнало, четох в нета развитието на болестта по дни. Напълно неестествено държание за вирус, според мен, така че може и да е изфабрикуван (това до момента не съм го вярвал). Пазете се!

33

Питър

преди 3 години

До Анонимен 33Добре, че е камионджията от Англия, за да ни светне кое е истинско, и кое не е в живота. Кой знае в кое село живееш и по какви паланки обикаляш. В момента "лекото грипче" ме влачи 6-и ден, аз съм млад, здрав, не боледувам от нищо повече от 3 дни. Мога да ви кажа, че вирусчето е изключително противно и тиктака като бомба със закъснител. При мен е лека форма и пак се чувствам отвратително - 24 часа главоболие, никаква енергия, повдигане, инсомния. Живея в Лондон, така че готви се

32

Анонимен

преди 3 години

Живея в Англия. Ходя на работа всеки ден. Доставям стоки с камион из цяла Англия, Уелс и Шотландия. Виждам се и комуникирам с много хора! Не познавам някого от колегите и познатите ми (а те се много), който да е "пострадал"! Заазен не означава пострадал! Даже и заразени не познавам! Не вярвайте на манипулациите, които ви говорят телевизии и продажни сайтове! По отношение на вируса, тук се лъже повече от БГ! Не гледайте телевизия! Това е отрова, която ви удря право в мозъка! Измамата е огромна!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Бре тая явно е най- запозната със ситуацията щом и интервюта и взимат Само че е абсолютна глупост истината е че милиони хора са навън и работят, обществения транспорт е препълнен от хора като разписанието е същото като преди пандемия.

30

11

преди 3 години

Ам то до май, ама коя година?

29

Анонимен

преди 3 години

Ако се поразровите в чичко Гугъл , който знае всичко ще прочетете , че самият въздух на този остров е по-различен от Европата. Преди години доста хора са починали от замърсени частици и зор са видели Лондон и др. градове, докато открият причината....Течения, дъждове.....отвсякъде към Англия. Така.... и с този вирус....Има нещо гнило....

28

Анонимен

преди 3 години

Ицо Хазарта къде е даде определение кой е умен и кой глупав? Малко да ги светнем англичаните. Че ние по-разбираме от тях. И сме по-умни. Само дето се вайкаме, че са по-богати и с по-уреден живот от нас. Явно е въпрос на късмет. Не на нашия манталитет.

27

Анонимен

преди 3 години

Лъжете.Лъжете.И лежеше,защото имам роднина,която е мед.сестра в англ. болница и тя каза, че болницата е празна и бройките заразени са измислени. Много здраво ги натискат да си мълчат.

26

Пунта Кана

преди 3 години

До АлооГражданина коментира по градски,но видимо е по-*** от селянката.06

25

Алоо

преди 3 години

Питали селянката и тя отговорила по селски

24

Анонимен

преди 3 години

Имат над 95 000 умрели и над 3,5 милиона регистрирани заразени.Пети са в света, но не по икономика този път.Тяхната статистика е по-адекватна от тази в десетки държави и те си решават как да се оправят.

23

Пунта Кана

преди 3 години

До АнонименКато не ти пука какъв ти е проблема?

22

до Глостър

преди 3 години

ти май си Бабикян, ръсиш фалшиви новини от Уйчиндолския избирателен район

21

Анонимен

преди 3 години

unfortunately i don't care

20

Пунта Кана

преди 3 години

До :)Като не ти дреме не чети и не коментираи.Просто е.

19

Анонимен

преди 3 години

Значи и тук ще са до май.