8

Анонимен

преди 3 години

"Холко още хиляди трябва да умрат, та този г-н Никой да се убеди?"Милиард и тогава ще съм сигурен че това е вирус с невиждана ярост.

7

Анонимен

преди 3 години

Направо да го каже така - хората затлъстяха и ако ослабнат с тренировки само тогава ще победим вируса без ваксини

6

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям !!!!Затваряйте на ротационен принцип ! От къде на къде фитнеса ще е затворен,а залите и големите НЕхранителни магазини-отворени ?

5

Анонимен

преди 3 години

Да си правят упражненията в къщи.Какво им пречи?И по-малко да набиват сланина и пържоли.

4

Nihilist

преди 3 години

Много ме кефи как някакви бизнесменчета, които сега са на загуба защото са отворили 10.000-ния фитнес в района и не знаят, че има такова нещо като пренасищане сега искат да изкарат нещата, че горките хора затлъстяват и тоооолкова много им пука за хората. Най-добре всичко да се отвори и хората да бъдат пуснати, обаче преди това подписват декларация, че няма да се възползват от болнична помощ ако са болни. Дет се вика - "Митко умря - ама колко беше нацепен в ковчега..."

3

До 2

преди 3 години

Ами да се затвори цялата държава бе ! В Практикер по-безопасно ли е ? В Джъмбо ? В Те Макс ? В транспорта ? В курортите ? В къщите за гости ? Позволено е 15 човека.Ми да отворят фитнесите и да позволят също определен брой на кв.м !!

2

МногоЗайко

преди 3 години

Този остроумник като му вкарат тръбите в хранопровода дали пак така ще мисли? Аман от многознайковци.

1

И тея ли, бе?

преди 3 години

Не били убидини, чи пандемията била достатъчно сериозна за да затворят залите!!! Тоя Гадев с всичкия си ли е? Холко още хиляди трябва да умрат, та този г-н Никой да се убеди?