28

Анонимен

преди 3 години

Преориентирайте се към друг бизнес. Ресторанти, фитнеси, молове, офис площи- всичко приключи.

27

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьорите и фитнесите използват ситуацията,за да изнудват държавата да им плаща и да ги отваря.Тогава и артистите и музикантите и който се сетите да излезе на протест,нищо,че пак сме на първо място по смъртност в ЕС от ковида и нищо,че само за последното денонощие са починали почти 100 човека.Вие акъл имате ли,бе?

26

Анонимен

преди 3 години

който иска и има желание си тренира вкъщи, в парка и т.н. намира си начин . Аз като си муам пръжоле и свинско със зеле всеки ден ако ще и двойно да станат фитнесите и безплатни няма да ме накарат да ида

25

Те двете съсловия май вървят спрегнато, в ресторантите се затлъстява а после трябва да се ходи на фитнес за да се отслабва ... да ама като ги няма последствията от единият фактор спокойно можем да минем и без другия ... така че да си хапваме сладко в къщи, а за отслабването мога да Ви препоръчам различни техники, които могат да се правят и в кревата ... !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Ами не, никой не е затлъстял. С жена ми доста спортуваме- ски, тенис, плуване. Тя е манияк на тема фитнес от години. Просто си правим упражнения вкъщи и към днешен момент сме в отлична форма. Именно от витнесите и малоумната им вентилация някои приятели се заразиха и изкараха жестоко вируса. Във фитнес няма да стъпим изобщо в скоро време.

23

Анонимен

преди 3 години

До Истината "..един,който всеки ден плюска пържоли.."Е какъв е проблема? Намерил е начин да води живота който иска без да му се отразява негативно на здравето. Ми ок си е! Може да има нужда точно от пъжоли по някаква причина, човек най-добре си знае. Ся да го правим тревопасно ли?

22

Анонимен

преди 3 години

Да направят общ протест със собствениците на заведения.Направо да нахлуват на заседанието на щаба и да поставят ултиматом.

21

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Не съм фен на фитнеса, но подкрепям правото им да работят!

20

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е кой неразположен и болен човек ще отиде да тренира?Ще кажете-безсимптомен.Е,щом е толкова чест интензитета на безсимптомните случаи,кое ви дава право да мислите,че навсякъде другаде не бихте се заразили?И ако безсимптомните случаи са повече,аз мога да кажа,че 50% са го изкарали без да разберат.Вижте,фитнесите са доста по-НЕрискови обекти,отколкото тези,които са отворени в момента и се пръскат по шевовете !

19

Истината

преди 3 години

Познавам един,който всеки ден плюска пържоли и не е пропуснал ден без фитнес.Сега е останал само на пържоли и затова щял да протестира,че бил надебелял,щото му затворили фитнеса.

18

Мен

преди 3 години

Дрън дрън. Фитнесите са отживелица. За какво да се бутам в затворено място пълно с потни хора вместо да тренирам вкъщи. Има достатъчно много онлайн места с треньо и инструктори, които помагат. Има и безплатни приложения. Фитнес инструктора е вече изчезваща професия. Време е да го осъзнаете.

17

въпрос

преди 3 години

И защо някой фитнес-лиг-льо ще трябва да се грижи за моето (не)затлъстяване?

16

Анонимен

преди 3 години

Девизът на фитнес батковци и каки е "Да превърнем всяка мозъчна клетка в мускулна такава!" . Ходи ли на фитнес - не е читав в тиквата, НАУЧНОДОКАЗАН факт!

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Всеки сам да...мисли;има два крака и да ходи пеш по 6 -7 километра на ден.Сутрин вместо да се надумка с...турска закуска,първо да направи 10-сет минутна...физзарядка и да пие чаша нормална вода.Да се движи на вън колкото се може повече,застояването е...вредно.Фитнеса е хубаво нещо,но ако няма къде,прави всичко сам,пак ще има...резултат.

14

Анонимен

преди 3 години

Всеизвестно е, че вирусът тръгна от ресторантите и фитнес залите! ЗАТВАРЯЙ И ЗАКРИВАЙ!

13

Анонимен

преди 3 години

Муаххахахаххахах, тия тотално изтрещяха :))))

12

Истината

преди 3 години

Айде сега,като че ли целия народ се е юрнал мускули да прави,та без това не можело.Българите сме една от най-затлъстелите нации в Европа и с фитнеси и без.Да се отворят повече спортни зали и особено децата редовно да спортуват,а не само нацепени батко да ми се жалват,че щели да надебелеят без фитнес.

11

Анонимен

преди 3 години

Ей това е симбиоза, едните предлагат угояване, а другите отслабване. И са заедно на протест срещу държавата, която пък предлага единствено КОВИД и домашен затвор.

10

Анонимен

преди 3 години

Който иска да тренира, може и вкъщи да го свърши - лицеви, кормни, лост, клекове и прочее. Фитнесите за стойкаджии и псевдо ***, които ходят там да се снимат, за да трупат лайкове. КОнчина за фитнес залите, които печелят допълнително чрез продаване на анаболи, съсипващи човешкия организъм!Фалит и за ресторантите, продаващи долнопробни продукти с изтичащ срок на гоност и крайно съмнително качество, но за сметка на това на ПРОевропейски цени, укривайки данъци и такси!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Във вкъщи няма как човек да разположи всички уреди, но който иска да тренира отново може да си направи нещо като зала в тях.