64

Анонимен

преди 3 години

Ся ще видим март месец у нас като нищо не работи кой ще плаща заплати на хората май от глад ще мрът повече от вируса

63

Пинокио

преди 3 години

Къде са ти ваксините? Защо територията на която дерибействаш изостава във ваксинирането в пъти спрямо другите европейски страни? Какъв е тоя балансиран подход - за мърльовците в управлението ваксини (за да не се похабят) за останалите пак обещания. Нали хората щяха да имат право и на избор на ваксина - как ще стане при мижавите бройки, които сте заявили от одобрените ваксини, или както винаги, право на избор само за богоизбраните? Отвсякъде дрънчите от некадърност, поне спрете да се пуйчите.

62

Анонимен

преди 3 години

Аман вече от корони. И защо трябва всичко да е затворено. Те пенсионерите не се пазят и не ги е страх.

61

Анонимен

преди 3 години

Как няма да скочи, вирусът не е изчезнал, хората си се разболяват, особено след празниците и отварянето на детските градини. Просто по-малко хора правят тестове, което обаче не влияе върху реалния размер заразени и процента на тези, които развиват тежка форма на вируса и умират.

60

Аз

преди 3 години

Не загрявате ли че това не е никаква ваксина, а химикали целящи да ни осакатят и убият. Ако е мутирал вируса каква ваксина ще слагат?

59

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и парламентарните, и президентските, избори, а Корнелия Нинова ще чукне 120 кила живо тегло!

58

хах

преди 3 години

В ЕС ситуацията е тревожна, а у нас е траги-комична вече цели 11 години.

57

Анонимен

преди 3 години

По-добре корона, отнолкото ГЕРБ

56

Анонимен

преди 3 години

ваксините бре алчни крадецо защо няма ваксини за българитедето броиха няколко милиарда на краваршингтон

55

Анонимен

преди 3 години

Главният епидемиолог на републиката Бойко Борисов много се е разтревожил за ЕС.Може да им прати помощ, а не да притиска учителите в с. Бояджик, дето не искали да си слагат американския белтъчен буламач в трета фаза на изпитания!Какво падение, премиер да се занимава със селски учители?!!!Безспорно е само, че учителите имат много повече акъл от премиера!

54

бацо

преди 3 години

Този май взе да имитира Байдана с тези дълбокомислени изказвания и загриженост. Не му отива.

53

Предприемач

преди 3 години

Тук явно пишат само *** на Позитано и на Божков. Няма да стане ваша мишки, вземете си дневните 20 лв. за писане на коментари - свещи и лекарства да си купите с тях. Нормалните хора и бизнеса стоим зад нашия премиер и управлението. От сега си налейте по една студен а вода за след изборите. Ще дишате пай прахта на ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 3 години

ГЪРБавите стотинкаджии са активизирани гледам, от ония дни се беха покрили. За техно успокоение мерки не спазвам, маски не нося, по ресторанти ходя, ски карам, в къщи за вили се събирам, футбол играя, по улици обикалям и тъй ще продължавам. Ай със здраве.

51

бацо

преди 3 години

За какво да се ваксиниам срещу нещо което вече е мутирало и се е изменило.

50

123

преди 3 години

Отваряйте всичко гербави измамници. Който иска да си спазва каквото иска. Учениците да тръгват на училище.

49

Анонимен

преди 3 години

А ние защо разпускаме?Защо натъпкваме учениците в класните стаи?Май не помним ноември и декември миналата година?...ще ревем яко май пак...като някой не си е научил урока...жалко за народа.

48

Запознат

преди 3 години

Сложна е ситуацията само за Толупестата ДПС марионетка изявяваща се като премиер

47

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ваец КОЗЛОДУЙ естанала авария на 5 енерго блок автоматично блока е изключен в 1 часа

46

Ценка

преди 3 години

Ох, не ми се мисли ако бяха сега в тази криза БСП и ДПС на власт. То щеше да е чудо и ад. Късметлии сме, че в тази небивала пандемия на власт с а правилните хора. Всеки друг щеше да докара държавата до разруха.

45

Обективен

преди 3 години

За всички стана ясно, че Борисов алтернатива няма. То бяха протести платени, атаки от олигарси, изфабрикувани записи и снимки. В тази небивала пандемия само Борисов и неговия експертен кабинет биха се справили с настъпващите социални и финансови кризи. Господ здраве да дава на премиера за да може да ни води поне още 10 г.