164

Анонимен

преди 3 години

На 4.04. да изпратим герберастиите в забвение. Масово народе, както гласувахме за Президент Румен Радев!

163

Vako

преди 3 години

Как може да знае като не е бил на място ?Една Англичанка влезе в болница и видя че е празна веднага я арестуваха и на съд.Демократичен свят уж................

162

Анонимен

преди 3 години

Измама !

161

ми добре

преди 3 години

щом е толкова тревожно положението, кажи Спасителю наш да си стоим вкъщи, ама да ни доставят храна с дронове, да ни опростят всички сметки и данъци. Мен ми е гот да стоя дОма и да си лафя с приятели по скайп, ама като свърши храната трябва да ида до магазина, а там ми искат пари. Що така, бе байно? Искам да спазвам строгите ти мерки, *** нещо не се връзва с действителността.

160

Анонимен

преди 3 години

Слава на Бойко Борисов! Слава на ГЕРБ! Слава на ***!

159

Анонимен

преди 3 години

До ИНТЕРЕСНО...Ще лежи под земята, но не българска...

158

Хахаха

преди 3 години

Плондирът бандит Боко стана и международник. Разбира от ЕС и всичко останало.

157

Турски поток

преди 3 години

До Шефа Трите милиарда са дадени заради Турция и Турски поток . Заради ,,моят скъп приятел Ердоган ,,

156

винаги истината

преди 3 години

има нещо гнило - как може заводи /ВМЗ/да работят с маски един до друг, а ресторанти и магазини - не може . БУДАЛКАТ НИ !

155

Българин

преди 3 години

Ползвам тук да пиша за джендърката премиерка лицемерка содомска истанбулска конвенционалка - Единственото ОГЛУШИТЕЛНО е ТВОЯТА ТЪПОТИЯ - о тикво джендърско премиерска и лицемерска !!! СТИГА герпес !!! Гласувайте за България и долу джендърите българофобци от ГЕРПес !!!

154

Щирлиц

преди 3 години

COVID-19 мутира и няма общо правило, по което да се действа.Много удобно за всички нено.рмални управници в ЕС.

153

Шефа

преди 3 години

Може в ЕС ситуацията да е тревожна , но в България ТИ БОЙКО БОРИСОВ , я направи безнадеждна!Не може да раздаваш грешни пари на САЩ 3 милиарда за самолетчета , на Русия 3 милиарда за тръба до Сърбия????ЕЙ къде се намираш ?С български левчета ще си купуваш крадливите мандати?

152

ИНТЕРЕСНО...

преди 3 години

..какво ще работи тоя,след като го изгоним?

151

възмутен

преди 3 години

Тоя не се наяде,не се накраде.Кюлчета злато, пачки с 500 евра?Как ги е заработил?Да се маха!Цял народ го мрази.Най-бедни сме в ЕС!!!

150

истината

преди 3 години

Скоро почва новата учебна година за чужденците от медицинския университет Плевен, миналата година те донесоха болеста в България(точно 2 седмици след началото на учебната им година се появи първия случай регистриран в Плевен),тази година пак като ги пуснат ще я донесат, борисов с удоволствие ще ги пусне да разнесат болеста

149

Изкаме си Мелания

преди 3 години

Вироза мотирва, медрото набабва, иглата не вляза, козмите пречад...И фсичко това само щото Мелания вече не е в Белият дом.

148

Анонимен

преди 3 години

по-скоро се тревожи мутрата, че мангизите от шкафчетата и от офшорките няма да може да ги вземе с него като го прибере короната. Нищо - внуците ще има да харчат милиардите, които окраде за 10 години управление и още толкова преди това в далавери с групировките

147

Handel

преди 3 години

Аз съм възхитен от другаря Борисов! След като оправи всички проблеми в България сега той се разтревожи и за ЕС!

146

Анонимен

преди 3 години

Пак е забравил да се избръсне.

145

ББ

преди 3 години

С потенциала и парите с които разполагате...ЕСССР е умираща...убита идея от настоящите и безпомощни власт имащи...играете покер с Господ...намесва се отвратен от политиците убиващи невинни и найвни човеци...Армагедона за политическата класа предстои...и нямате офшорки и хартийки които да ви спасят от гнева ни...Бог ми е дал живота...Цвета и Менда дето ме ограбват...на Хидроинжинера да правят...поклони...ще ви съдим и търсим отговорност...Първанов,Станишев,Симеон,Костов,Доган...плеяда грабители