112

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаСамо ти си честен

111

Анонимен

преди 3 години

Я вървете на сещате се къде с вашите стъкмистики! Правите ги на процента гласували до сега през годините за ГЕРБ другари с побелели глави! Изборите ще са други този път защо активността на тези избори ще е висока! А ГЕРБ Ще бъде претопен!!!

110

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Социолозите искат да ви накарат да мислите,че чалгаря ще вземе 12%, 7 8 % най-много а герберастите едвали биха вкарали и 20 депутата ако изборите бяха честни, важното е ,че поне 70% няма да гласуваме за никой всичките тия са крадци

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Подценяваш Баце, просто има хора които му "съчувстват", той разчита на това, знае как да играе с масите :)) Слави от друга страна, играе с чувствата на масите, бил съм му на концерта в Лондон, обаче липсва онова нещо, което кара българите да обичат някого :) Бойко ако каже, че се оттегля, ГЕРБ ще спре да съществува, това е положението в нашата мила родина :))

108

Абе българаци ...

преди 3 години

Доган разпределя порциите,за който слуша ... де ... !

107

Анонимен

преди 3 години

Днес Вафла рисърч направи проучване и Герб се нареждат на 23 място от 20

106

Анонимен

преди 3 години

Герб води. Ахахахахахахаххаха. Ама вие сериозно ли. Видехме феновете миналата година, когато ги докараха с автобусите. Е па додех да изскарам неко леф бате

105

Анонимен

преди 3 години

До 112. Амииии,не позна, пич.

104

гражданин

преди 3 години

До рок. "Калъп Интернешънъл"са ярко червени протежета.

103

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха.Ако Славчо направи някакви сериозни проценти (всичко над 6-7) аз се изнасям, защото, нека ви кажа какво следва: БСП + Славчо + ДПС

102

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ едва ли ще хванат тия проценти, според мен Баце ще изживее доста сериозно разочарование, когато види че ЦЦ му е отвлякал едни 7-8 %, Цецо е стара кримка и ги знае всички координатори по места, за всеки си има досие, БСП-то с КакаК има доста проблеми и много от гласоподавателите им ще избягат къмМая давам 14-15 % за БСП и 5-6 за Мая, Слави ще е най-голямата изненада и със сигурност ако за вота в чужбина няма някакви проблеми, и както са празници в западна европа като нищо ще прехвърли 20-25%

101

Анонимен

преди 3 години

Леля ми беше казала, че никога няма да си сложи ваксина и че ще гласува за Слави. Днес разбрах че се е записала при джипито за ваксината.

100

Реалист

преди 3 години

Хе-хе, галошшите до преди един месец даваха преднина на БСП, а сега близо 4% за ГЕРБ. Ама това е защото изборите наближават и пак ще им се смеят като излязат истинските резултати.

99

рок

преди 3 години

Този Калъп Интернешанъл много лъже.Не им вярвайте.Искат да ни втълпят че ГЕРБ ще спечелят и така това наистина да стане реалност. Я кажете сега колко ви плати Вожда за да го направите първи? Той е пътник който се е запътил към небитието където му е мястото.

98

Анонимен

преди 3 години

Тези от Галъп са големи вентилатори.Ако видим какви ги прогнози даваха по време на протестите и сега..Пак ще кършат пръсти и ще ни обясняват как народа ги изненадал!

97

Тонката

преди 3 години

Щом Галъп дава 4% преднина на ГЕРБ пред БСП на Парламентарните избори през Април значи реалната преднина е някъде към 8%:):):):)

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕй, я не ми натискай минус, виж в нета снимки на знамето на ислямска държава - черно или черен фон с бял надпис, същите черни балони,знамена ,фланелки и т.н. развяваха Мая,майките от "системата ни убива" и Слави!Между другото, черния цвят е бил цвета и на нацистите преди вСВ и по време на ВСВ!

95

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

АКО И СЕГА НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МЕСТНИЯ ДЕРИБЕЙ КОЙТО МОЖЕ ДА ЕМИГРИРА , НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ ИСКАТ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ ЗА ДА ИМ ГЛАСУВАТЕ И КАТО ИМ ГЛАСУВАТЕ ДА ВЗЕМАТ ДЕПУТАТСКАТА ЗАПЛАТА

94

Точен

преди 3 години

Само "Възраждане" е българска партия. Всички други са над 95 % личен интерес.

93

Тц, тц

преди 3 години

Е как Главчо ще изтърпи да е трети,просто не знам?