27

Скръб

преди 2 години

Щеше да е хубаво да беше убил само детето, защото носи психарските му гени, а майката да беше пощадил, да си роди дете от нормален мъж.Жени, внимавайте на кого раждате деца.Не бързайте с децата. Поживейте 3-4 години с човека преди да се омъжите, а и след това 1-2 без деца.

26

Анонимен

преди 3 години

26,да, след тарикатското признание няма как да доживотна, но имаше в закона има опция и за 30 години...

25

Анонимен

преди 3 години

Той е страхотен продукт, създаден от мама и тате... Що, щерка ти продукт създаден от чинка и чичо ли е? Има си съд, който издава присъди. Лелки които искат да вменят вина нямат място. Факт - трябва по-голяма присъда. Но за такива трябва промяна в НК и НПК. Сега е така - като признае доживотна няма. Не вменявай вина на майка му и баща му!

24

Анонимен

преди 3 години

Ясно, скапаното българско общество е лицемерно, то няма морал, нито ценности, прилага различни чувства и двойни стандарти при едно и също престъпление - убийство! Родителите на Дарина не искаха да са известни, на, те вече станаха, наглеците! Другите жени, деца и мъже жертви пасти да ядат! И Виктория е майка, но тя беше изнасилена и убита от непознат и без причина! За майката Виктория - едно НИЩО! За Вероника - също НИЩО! За Дарина Министерска - вой , съчувствия, внимание, долни лицемери!

23

Анонимен

преди 3 години

До 18 " УБИВА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ И УБИВА НЕВИННА ДУШИЦА НА 1 ГОДИНА! ФАКТ!"Да, убийството е факт. И? Като крещиш по - симпатичен на жертвите ли ще станеш, лицемер? Откога на децата се казва " душици"? " МАЙКАТА НА ТОЗИ *** ДА СЕ ГРЪМНЕ" А защо да не се гръмнеш ти? Защо не се гръмне и " тъщата" - продук на Викторио, която е също виновница за двойното убийство? Майката на Викторио е до него и при това тежко положение, нещо,на което твоята майка спрямо теб е неспособна,нищожество

22

Анонимен

преди 3 години

Пак крокодилски сълзи и сополи! Министерска, ти също си виновна дъщеря и внучката ти да са в гроба!" Той е страхотен манипулатор и е продукт, създаден от мама и тате"А ти какъв продукт си, Министерска? Дъщеря ти какъв продукт е? Сигурно и Никол е продукт, понеже е от " продукта" Викторио! Хората, дори и омразния ти Викторио не са продукти, нещастна, злобна, противна чанто!

21

Анонимен

преди 3 години

Убийцата от Сандански е за доживотен затвор без право на замяна!!! Или и това ще отречете?

20

до 13

преди 3 години

Аха, точно, нали. И при двете положения виновен е мъжът! Именно за това говоря! И не - същото е! Като е жертва на тормоз това я оправдава да убие и двете си деца, така ли???

19

Анонимен

преди 3 години

В Щатите щяха да му дадат 2 доживотни присъди. Пак сме криворазбраната цивилизация

18

?!?

преди 3 години

Още едно срамно петно върху българския съд. Толкова с независимите съдии. А този който се възползва е мародер.

17

Анонимен

преди 3 години

Какви факти?УБИВА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ И УБИВА НЕВИННА ДУШИЦА НА 1 ГОДИНА! ФАКТ! ТОВА И ЖИВОТНИТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ! МАЙКАТА НА ТОЗИ *** ДА СЕ ГРЪМНЕ!НАСТАНИЛ СЕ В ЖИЛИЩЕТО НА ЖЕНА СИ !РОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ СА ВИНОВНИ МОРАЛНО!НЕКАДЪРНИК С ПРЕТЕНЦИИ И САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!

16

Анонимен

преди 3 години

Властта се сменя, но СЪДИИТЕ са едни и същи още от 89 година! Какво очаквате! Главен Прокурор ,ВСС СЕ ИЗБИРАТ НО ТЕЗИ КОИТО РЕШАВАТ ДЕЛАТА НЕ СЕ ИЗБИРАТ! СЕГА ЩЕ ЗАСТЪПВАТ И ДЕЦАТА ИМ! ТАМ Е МАФИЯТА! ЗА ТОВА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО!

15

Фактор

преди 3 години

Фактите които се съобразявАт в едно дело яма как да се разберат от цялото общество за това коментАрите ви са излишни

14

SS

преди 3 години

Така е в Бг.Като няма друг вид правосъдие,ще има платено такова.И леки присъди.

13

БОКО

преди 3 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКОТО "ПРАВОСЪДИЕ"! НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ В НЕГО!

12

До 10

преди 3 години

Ппестъплението не е ЕДНО и СЪЩО!!!В случая със жената ТЯ е ЖЕРТВА на системен тормоз и го е извършила от безизходица и крайно отчаяние след многократен отказ на институциите да си свършат работата и да я защитят!Напомня за подобни ситуации по време на турското робство, когато също майки са убивали децата си за да им спестят ужаса от турския поробител, извинявам се турските присъстващи!В случая с мъжа изверг, става дума за системен тормоз и садизъм, завършил с жестоки хладнокръвни убийства!

11

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ВЕЧЕ ИСКАМЕ ПРИСЪДА ЗА СЪДИЯТА!!!Скоро ще настане време в което всеки ще си получи заслуженото!Да се готвят всички подобни публично изобличени , като въпросните продажници, дали присъда за убийство по невнимание или катастрофа, на абсолютен изверг, заслужавяащ само смъртна такава, но поради лоши закони, евентуално може да се направи компромис с доживотна без замяна!Съдията , съдията ееееЕЕЕеееее ....След неизбежната гражданска война в Америка, няма да има кой да пази подобни "съдии"

10

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм, че трябва по-тежка присъда. Но ми е интересно на тази в Сандански като й дадат пак толкова,, ,че вероятно и по-малко, тогава дали ще се вдига толкова шум? Аз ще ви кажа - Не! В България битува мнението, че за едно и също тежко престъпление за мъжете трябва да се дава доживотна, а за жените - по-леки присъди!

9

Unknown

преди 3 години

Дано да е доживотна

8

Анонимен

преди 3 години

Да видим каква ще е присъдата за наркоманчето, виновно за смъртта на Милен Цветков. По една случайност не загинаха 8-10 пешеходци...