195

Анонимен

преди 3 години

Самият дворец не е интересен толкова. Интересни са схемите, които се показват, и как с апартаменти, постове в администрацията и държавни компании и т.н. се източва държавата, как бизнесът внася във фондации, където се знае, че 35% от прихода отиват в джоба на хората на Путин и т.н. Абе, същата схема като у нас. Просто тук няма ни територия за такива имоти да се строят скришно, ни държавата има бюджет с размера на руския. Затова сме по-скромни малки братя с по някое чекмедже, апартаменти...

194

всички е пари

преди 3 години

Навални е проект на щатското газово и петролно лоби. Путин им изяде бизнесът и затова сега точно след щатските избори му ритнаха столчето в знак на отмъщение затова, че докара Тръмп на власт за да им приесоши кинтопотока.

193

Ицо

преди 3 години

Само глупка би повярвал че Навални не се контролира от службите. Това е най-стария номер. Той си сътрудничини с руските служби и получвава добри пари и условия за несгодите които понася. За службите са интересни тези които го подкрепят. Що се отнася до вилите на Путин. Той не е *** за да не разбира че все някой ще изнесе информация къде точно се намират. Малко вероятно е да са незаконни или средствата с които са построени да са с неясен произход

192

Анонимен

преди 3 години

Те координатите са известно още от 2017 г. Даже в ГъгълМап се вижда идеално "новото княжество ***". Нищо ново не показва, а вдига медийна врява за полит внимание и дестабилизация на Русия. Видеата са записни с американски комерсиален дрон Autel EVO II 6k, които за разлика от DJI дронов са без NFC зонови ограничения, нарушаващи ЕС закони.

191

Поредният смешник

преди 3 години

на американски повод е тоя Нахални. То е ясно, че всеки иска да захлеби, да напълни коремчето. Но неговото е извън всякакви граници. Путин го търпи щото за него тоя е само един шут, предсказуем и елементарен. А иначе за филмчето - гобра анимация са спретнали братята американци

190

Анонимен

преди 3 години

Успех за Навални! Дано само не го ликвидират при всички тези факти които изнася на показ. Дано има и кой да чуе и види в Русия!!!

189

Однако

преди 3 години

Прословутият престъпник и мошеник Навалния завъртял ножа още по-дълбоко, твърдейки, че обсебеният от безопасността си Путин ще трябва да изостави двореца край Геленджик. Как Путин може да изостави дворец, в който никога не се е намирал физически? Как прословутият престъпник и мошеник Навалния ще обясни на руския народ факта, че неговият фонд за борба с корупцията (ФБК) за 4 години е събрал от пожертвания 588 млн рубли и от тях 356 млн Навалния е похарчил за лични нужди?

188

ХерцогХуьоанални

преди 3 години

kaкъв дезидент бе ора е тва ментално из-би-поляризирано творение?Академик сахаров не го пуснаха да си получи Нобеловата награда, а тоа тръкуляка му лепиха и то в държавата която е нанесла огромните загуби на хора , економика и стабилност. Да идеш да ти лепят прцокъзника там където живеят убийците на повече от 20 мильона европейци? айде са. ейне шмутцих шайзеговняйзен тоилетен Фюрер Опизиционере Щурмебах Капутендеркондомен

187

Анонимен

преди 3 години

Живее там, но през целия ден е показван по телевизиите???????

186

От Москва

преди 3 години

Аз живея в Москва и след фиаско то с отравянето много от младите хора, които подкрепяха Навални се отдръпнаха. За тях нито Навални нито Путин са алтернатива в момента.

185

Анонимен

преди 3 години

Ако това се случваше в сащ, самолетът щеше да кацне направо в Гуантанамо. И никой нямаше да разбере...

184

Путин бил корумпиран

преди 3 години

а Тикквочча не е ли !?хората искаха оставката и на Тикквочча - да не би Тикквочччча да си подате оставкаат посочете ми името на ЕДИН поне Български политик който да не е корумпиран !

183

Анонимен

преди 3 години

До До до аноним 190Червените нищо не сте научили.Путин кога ще разкаже за частния стриптийз бар в замъка му?

182

До до аноним 190

преди 3 години

"Една лъжа повторена хиляда пъти става истина!"Йозеф ГьобелсТова ви е методиката по която работие!

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190Автора на статията не познаваше реалността на Късия, която включва частен стриптийз клуб, тва е вЕрно.:))))))

180

Анонимен

преди 3 години

Дори и в затвора Алексей Навални е заплаха за режима на Путин---------------Смехотворно!!!!Авторът на "Статийката" демонстрира абсолютно непознаване на руската реалност!!!!!-)))))Това е нивото на патено идейните медийни "спецове", които се опитват да формират представата на редовия европеец за Русия!

179

Анонимен

преди 3 години

За два часа са се вдигнали с 5 милиона гледания :))))))Песков или Захарчето ще обясняват за частния стриптийз клуб в приземния етаж на замъка?:)))))))

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Ако Путин знаеше какви пръчки се грижат за реномето му .....

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185Стари са само крадливите схеми на Путин.

176

Анонимен

преди 3 години

Е много е изпаднал "цивилизования запад" щом го е докарал до драми във виртуалната новинарска псевдо-реалност.