215

Анонимен

преди 3 години

До хахаа"Както толкова ни интересува, че всеки ден по 5-6 статии за добрия Нахални и лошия Путин? Защо не погледнем нашата къщичка"Ами, като не ви интересува, не коментирайте, бе другарЕ, никой не ви кара! Или не е съвсем така? :)))))Иначе, ние тъкмо защото си гледаме нашата къщичка, затова гледаме как са нещата в Империята на Злото, защото колкото по-зле е там, толкова повече се опитват да ни се бъркат тук.Свободните хора симпатизират на Навални и са против Путин и проказата, която пръска

214

рускиня

преди 3 години

Навални едно изпражнение , смърдящо и гнусно. Ако той е заплаха за който и да било - все би намерили начин да го ликвидират - ама лекари в Омск направили невъзможното да спасят този човешки ***. Точно Путин дал съгласие немските лекари да дойдат да вземат вече стабилизиран пациент. Това гнусно изпражнение за реклама и дивиденти от запада не се притеснява да окаля собствена страна, защото Родина тази гнида няма. Пожелавам да получи инсулт и да затвори своя смърдяша уста

213

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 236ИСТИНА!

212

хахахааааа......

преди 3 години

До ЧебурашкаТи си най-активен тук......

211

Анонимен

преди 3 години

Ковида, боъко ви, тояциркаджия - всеки ден пишете едно и също, че си го и копирате.Абе какво ме интересува мен и останалите тоя клоун?

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 233"Навални не е никаква опозиция. А лидерите на всички опозиционни партии го наричат предател."Нормално, когато всички са клонове на партията на Путин. Опозиционерте в и извън Русия го признават за лидера на Опозицията. Смятай.

209

Анонимен

преди 3 години

До БобиЩе му донесат най-много 100 долара.Навални има почти 6 милиона събскрайбъра.Ще му донесат малко повече, макар че той на тия пари няма нужда да разчита: има достатъчно руски граждани, които правят доброволни дарения за да продължи дейността си. Колкото и да ви е мъка на Путинистите.

208

Анонимен

преди 3 години

Навални не е никаква опозиция. А лидерите на всички опозиционни партии го наричат предател.

207

Анонимен

преди 3 години

Чебурашник МАрозф /да се чете Кошлукбей/ вече си имате и краварси МАрозоф бре - Хелена Дюк, която предаде майка си, леля и чичо си на феберейските клатибюрници от ютубското бигбрадър. Продължавай с друсалката, че се скъса от злоба.

206

Анонимен

преди 3 години

До БобиОхооооо, кой дошъл да злобеее.Гледа ли филмчето?

205

хахаа

преди 3 години

Това филмче-чиста истина, щото е от безродника Нефелни. Но какво сме се вторачили в тази губерния, която е резорвоар на нефт и газ?Както толкова ни интересува, че всеки ден по 5-6 статии за добрия Нахални и лошия Путин?Защо не погледнем нашата къщичка и не пуснете поне една статия за снимките с милион евра и кюлчета злато. Бил сниман от Мата Хари, да каже коя е, да я разследват от къде са тия пари? Как НСО са я пуснали, няма ли записи?Много въпроси, за които не пишете. Страх или зависимост?

204

USAфобски трол

преди 3 години

Прегледах и аз клипчето.Ами... Светнах че всичкия тоя PR е заради кинопродукцията. Която май се оказва за собствена употреба ако статистиките са раздути по американска изборна схема.Всичко се обобщава със пословицата:"Присмяла се кука на криво дърво."

203

Анонимен

преди 3 години

Путин се потопи три пъти във ледената вода на Богоявление, а Навални го потопи четвърти, на 20 януари.

202

кръгла нула

преди 3 години

Съвършено бездарен, но скъпо платен шут е Нахални.

201

Анонимен

преди 3 години

За последните 5 часа още 2 милиона гледания.Тва филмче става популярно сред руския народ.:))))))))

200

Анонимен

преди 3 години

До 219 ЧебурашкаМа ти имаш ли изобщо мозък ? Или си се надрусал сутринта ? Такива като тебе сороскислуги нетрябва да дишат въздуха на планетата ни

199

Анонимен

преди 3 години

Поредна глупост....

198

ТИКВАТА

преди 3 години

Гордея се с Двореца на Лилипутин! АЗ му го подарих. И му дадох за още един....

197

Анонимен

преди 3 години

Ей кава хранилка за американофилчета ислезе тая измислена статия!

196

Не е честно!

преди 3 години

А Тука колко време дигаме шум срещу корумпираната тиквена банда дето ни управлява и - НИЩО!Никакво световно внимание!