79

до @Д

преди 3 години

Мерките на много места не се спазват , особено в провицията , затова е дискриминация спрямо тези , които поради това , че са в големите градове и ги следят изкъсо стоят затворени или полу/четвърт затворени като заведенията примерно . Впрочем конкретно заведенията имат най-малък дял в разпространинението на вируса , ама са най-лесната мишена , защо не затворят предприятията дето седят един до друг на поточната линия !?

78

Анонимен

преди 3 години

ИКЕА и Декатлон са превърнати в детски градини за цяла София, там е пълна лудница. По-добре да се отворят моловете за да се разреди трафика.

77

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

76

Анонимен

преди 3 години

Поради много причини, България изглежда ще извърши най- грубата си грешка в новата си история.Тлееща пандемия и икономика ,и игра на отваряне и затваряне още поне~18 месеца. Всъщност още в началото на лятото ще стане почти невъзможно да се придвижват неваксинирани хора свободно. Пак ще правим нещата по трудния начин...

75

ДанчоПолицая

преди 3 години

Искам лично да благодаря, от името на всички колеги и спасени българи на Генерал Бойко Борисов, който спази обещаното към нас, спаси България от корона вируса и недопусна икономическата криза, обхванала целия свят, да бъде усетена в нито един отрасъл или дом в България! Поклон!Още актуална информация във фейсбук. Следете профила ми.

74

Анонимен

преди 3 години

Хиляди контактни не са карантинирани и не влизат в статистиката, за което са виновни не само безотговорните хора, а и институциите! Имам близък, който не си прави тест и работи, а е бил контактен с чичо си, който вече е в интензивно! Никой не го е потърсил, а едва ли е само той!

73

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-ясни, точни и последователни са препоръките на здравните власти, толкова по-голяма е вероятността обществото да ги следва. От съществено значение е и то да вярва в хората и институциите, които ги изготвят.За съжаление у нас нито инструкциите са и точно и последователни, повечето се изменят по няколко пъти дневно, нито хората вярват в институциите.

72

Анонимен

преди 3 години

Типично по Герберски. Аз отварям, те затварят. Това се нарича да пробуташ предизборен пиниз, а не да мислиш за здравето на хората.

71

:)

преди 3 години

До Анонименняма да ги отворят, там може да се пази дистанция и хигиена, не можете да се заразите, затова ще са затворени, за да ходите в Джъмбо, Комсед и супермаркетчетата

70

до @добрата фея

преди 3 години

Ами не искам на крак да ям сухоежбини и , да мъкна кутии до офиса и да ги претоплям на микровълнова , не искам да ям там където работя , искам в обедната почивка да отида в познато заведение и да хапна супа , готвено , да си почина . Не виждам , защо изабщо затвориха заведенията за бързо хранене , айде за вечерта където влиза в действие ракията има някакъв резон .Като прибавим и миналата пролет вече 6мес. ядем *** на обед.

69

Алек

преди 3 години

Изчакаите да фалират *** да видим тогава какво ше отваряте.Чакате да се стопли за да мине сезония грип.

68

Д

преди 3 години

Миналия уикенд бях на Боровец - ограничения не видех. Довечера съм на фитнес. Мерките са само на хартия.

67

Анонимен

преди 3 години

До онази от снимкатаБих събирал пари за всеки наемен стрелец , да ни спаси от тези твари !

66

Анонимен

преди 3 години

Отворете моловете, бе. С нищо не заразяват. В Гърция отвориха моловете, при запазен вечерен час.

65

диванен герой

преди 3 години

Едно закръглено момче пренасочва бизнеса си от медии (които вече осребри) в търговия, изкупи фабрики за пилета, млечни продукти, всякакви хранителни стоки, купи Комсед, поиска да купи Хиполенд - там удари на камък със собственика, ама временно, защото скоро чуждестранните инвеститори (да горят в Ада щом са инвестиралив БУгария) ще клекнат и закръгленото момче ще затвори кръга, а оня с Хиполендчето да плаща двоен наем(ако може, ако не да духа супарата)

64

Анонимен

преди 3 години

До - 'Хората искараха вируса, кой безсимптомно, кой по-тежко. Генът ни е здрав! Сваляйте мерките.Не гледайте изнежените западняци!'Даа Тея *** нежни западняци дето много им бленуваме заплатите и начина на живот, но не сме готови да направим нищо за да си подобрим манталитета...дали ще кажат ехаа Тея силни мощни българи как свалиха меркитеее, колко са яки и смели. Де да знаеш може Борис да размисли...

63

онази от снимката

преди 3 години

Е една от най - противните и гнусни " жени " на ГЕРБ.

62

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Тази кога ще я ваксинирате?

61

отваряй всичко

преди 3 години

Хората искараха вируса, кой безсимптомно, кой по-тежко. Генът ни е здрав! Сваляйте мерките.Не гледайте изнежените западняци!

60

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До ОПГНе, вече това е партия. За нея. Друго си е като си от правилната страна на ОПГ-то. Личи ѝ, че е преблажила. Хубавото е, че повечето лица на ГЕРБ са толкова отвратителни, че вече шредизвикват погнуса в нормалните хора и мнохо малко неутрални ще гласуват за тях.