99

Handel

преди 3 години

И Грух-Грух ли разбира от вируси?

98

има нужда

преди 3 години

Сачева определено има нужда от разхлабване ,че много килограми е натрупала.

97

Анонимен

преди 3 години

Тези на коя плането живеят? Цяла Европ се е затворила, те ще отварят ли отварят. За да затворят после напълно.Явно засега в България никой от компетентните органи не е чул за разпространението на нави щамове.

96

Анонимен

преди 3 години

До Офф ,да се омитатТя не е баш гербаджийска калинка. В началото беше една от критикуващите, ама като си получи местенцето на министър, Бойко стана най-праведния. Тя и Марешки са най-гигантските фурнаджийски лопати. Гнус!

95

До 94

преди 3 години

В кошара с овце ли живееш!!!!Ха ха

94

Анонимен

преди 3 години

Само, че персоналът от хотелските ресторанти не е одобрен за кир....те 24 лв. Неплатени отпуски по график. Правилно постъпват някои, че работят нелегално, хората имат сметки за плащане и семейства за хранене. Тази *** само лъже

93

Анонимен

преди 3 години

ААА ЩО БЕ, НИКАКВО РАЗХЛАБВАНЕ, ЗАДРЪЖТЕ ТАКА ДО 04.04 ДА ОЗВЕРЕЕМ ТОТАЛНО, БЕЛКИМ ТОГАВА ОВЦЕТЕ СЕ УСЕТЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ...

92

Анонимен

преди 3 години

НОМЕРЪТ БЕШЕ ДА СЕ ПОРЪЧАТ И ПЛАТЯТ ВАКСИНИТЕ. С ТЯХ И БЕ ТЯХ ВИРУСЪТ ОТСЛАБВА.

91

ьььь

преди 3 години

До АнонименДа си направи тест. Няма кой да го потърси , ако не е регистриран като инфектиран или ако сам не се изолира. Отговорността е негова!!!

90

Иван

преди 3 години

"За моловете рестрикциите ще продължат още малко. Ясно, конкретно и точно казано. Не оставя място за интерпретации.

89

Анонимен

преди 3 години

Ангелов да вземе да се разходи до Декатлон да види как хората си разхождат децата там да си играят и да се замисли не е ли по-безопасно да отвори моловете!

88

бонго

преди 3 години

До Анонимен 86Че кой те държи затворник, свободата ти в ходене на кръчми ли се изразява? С приятели можеш да се видиш, когато си искаш, но ще си носиш и последствията от контакта.

87

333

преди 3 години

Не знам защо, но тия мерки от самото начало ми се струват малко тенденциозни. Заведенията и моловете - вечните виновници... ОК има логика, ами куриерските фирми??? Нито пролетта, нито сега бяха засегнати от мерките. А всички видяхме, че при тях дори имаше пик на работата и човекопотока и контактите там е доста голям

86

Анонимен

преди 3 години

МЕРКИТЕ ОТПАДАТ В ЦЯЛ СВЯТ СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ -ПРОСТО ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ!ВЪВ ВИЕНА 50 000 ПРОТЕСТ СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ В ГЕРМСНИЯ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ, В САЩ ПОЧТИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!*** ГО АУТ!

85

Анонимен

преди 3 години

Да отварят всичко. Смисъл няма да ни държат затворници. В норвегия вече 29 стрчоци умряха от ваксината.Германците затворени от месци нищо не пада ами се вдига.Ни ваксина помагат ни локдаун. Отваряйте и кой оцелее, оцелее за другите ще важи закона на джунглата.

84

Анонимен

преди 3 години

Браво на мъжа й.Професионалист човека.И на цачева и на другите.

83

Анонимен

преди 3 години

Първото ше бъде да си завреме всичики по една корона отзад.

82

Гробокопач

преди 3 години

Бойха виде, че мерките му се бойко-тират масово;))) А от това, той губи електорална подкрепа. Щот нали, сам знае, че започнат ли хората д амишкуват и да провеждат тайни събирания, ясно е, че са против, а щом са против, ако продължава така, ще започнат да го мразят, а започнат ли да го мразят, ще гласуват против него. Затва, поетапно, за да може до датата на изборите, омразата към него да се поохлади, а и знае, че при видът на парата, леснос е забравя всичко друго;))) Селски хитрец е Бойха Кратун

81

Програмист

преди 3 години

До до @Д (81)Защото едните генерират приходи от данъци, а другите ги укриват. Май е по-добре е заведенията да бъдат затворени от НАП перманентно, вместо временно от здравният министър. Така поне няма да имат основание да реват. Заради шепа алчни кръчмари и нагли келнери ще страдаме всички.

80

Анонимен

преди 3 години

Избори идват трябва да отворят защото много лошо ще стане.