28

да лежи за измяна

преди 3 години

Путин заяви, че с такова "нищожество" Русия няма защо да си цапа ръцете...И е вярно, само помислете колко пъти тоя *** се маскира на "тровен" и все е жив, една империя уважаваща себе си каквато е Русия не може да си позволи подобна излагация? Това е чужд шпионин, който продава родината си и най-честно е да лежи, да не говорим че е станал милионер в имоти и др. от тая "дейност"!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Не знам кой "потропва нервно с токчета в Москва " , ама хората предпочитат руския затвор пред "свободата " в Германия ( както е случая с Навални) Явно е прекалено уплашен за живота си , ако стои навън Може би му се поизяснило , кой и какво му спретна

26

Нострадамус

преди 3 години

Путин ще бъде ликвидиран до края на годината от човек от неговото обкръжение.

25

До 24

преди 3 години

Сега ще видим доколко умен е Путин.

24

До 21

преди 3 години

Съотношението е 1: 20000. Зад Путин стои цялата нереформирана държава. Зад Навални - шепа реформатори и идеалисти. Само Бог може да го спаси!!! Както вече направи веднъж.

23

Луд за пенсия

преди 3 години

Путин, ако е малко умен, ще го остави жив и даже ще му осигури държавна охрана, защото Навални е неговата легитимация за "демократичност" пред Цивилизования свят.

22

Анонимен

преди 3 години

Някой нервно потропва с токчета в Кремъл.

21

До ссср

преди 3 години

Ужасно ти е промит мозъка. За жалост.

20

Анонимен

преди 3 години

Навални играе вабанк. Или ще стане жертва на Путин, или Путин ще стане жертва на Навални. Работата е фифти фифти.

19

СССР

преди 3 години

Дано го обесят е Русия, този Американски шпионин провокатор!!Навални е злото идващо от запад цвлящо унищожението на Православието!!

18

Чайна

преди 3 години

Да не последва съдбата на Джак ***? Желая му късмет и вяра в Бог!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Няма спор, че е смелчага Навални.

16

Анонимен

преди 3 години

Путин погубва своите критициВинагиДоказано

15

Анонимен

преди 3 години

Путин му е приготвил втората доза Спутник Новичок която ще се приложи още на летището. Първата се оказа малко янлъш, ама втората ще свърши работа, гарантирано от Гамалея.

14

Анонимен

преди 3 години

Путин ще го заточи в някой затвор.Защо се връща в тази загуубена страна?Нормалните руснаци бягат от РусияСега сам се прецаква

13

Обективно

преди 3 години

БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ!!!

12

СеСеСеРе

преди 3 години

В най-добрия случай го очаква дългогодишна каторга в Сибир, откъдето едва ли ще се върне жив.

11

Анонимен

преди 3 години

Ще даде фира.Лицемерието на големите държави - Навални ще е безопасност в САЩ, ни ще го убият в Русия. Същото важи и за Асанж - добре дошъл в Русия, но ще бъде убит в САЩ. Всеки от тях направил публични престъпленията на режима в съответната страна

10

Боец-революционер

преди 3 години

Герой! Истински либерал! Декабрист! Горд троцкист! Сега първо трябва да се ваксинира три пъти срещу уханския прилеп и после още два пъти за по сигурно. А после да поведе Русия по нов път към елциновия бардак!

9

27211

преди 3 години

Нека сме точни: откаран е до самолета, формалностите на летището са уредени от полицаи. Това означава, че не е добре дошъл не само в Германия, а във всички западни държави, защото им е нужен като жертва на Путин, а не като политически опонент. Самият Навални е наясно,че за да остане жив, трябва да е сам в килия, тъй като там ще има безплатна храна и няма да посегнат на него.