68

Анонимен

преди 3 години

Тая маша ще се счупи от употреба - ама като запада си няма друга...

67

Прави грешка

преди 3 години

Тея втори път не грешат ,а и не им пука какво ще говори света !

66

11

преди 3 години

Сергей???? Мисиркиииииии!

65

Анонимен

преди 3 години

До 68 Точно това иска да постигне Путин ,хората да мислят ,че Навални има подръжка от 5човека!Затова,митингите му са забранявани или ограничавани,организатори и по-верни привърженици привиквани в полицията!На последните избори хората на Навални спечелиха 5изборни окръга.Милиардерът Прохоров през 2012г.спечели едва 8% в изборите за президент!За руското общество опозицията на Путин са РКП наЗюганов,които постоянно са втори!

64

Иво Инджов

преди 3 години

Егати журналята сте. Занимавате пещерните русофоби с един луд,дето си мисли че е новия Разпутин,а даже не знаете името му. Между Алексей и Сергей няма разлика нали?Щом е руснак ве е пиян ***!

63

Мдаа

преди 3 години

Убавата Русия за лошо за добро все във гадната западна Европа се идва!!!Сега ще се напива със фалшив самагон и ще набива отровна храна във хубавата Русия после пак във мизерната западна Европа !!!

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53 как се прави революция от 5 човека , или колкото там са феновете на Навални , едва ли са повече от 150

61

Анонимен

преди 3 години

На този клоун циркаджийските му номера свършване нямат!Как по друг начин да се нарече отравянето му,и.........спокойното му завръщане при отровителите в стил ни лук ял,ни лук мирисал?

60

АнонимеН

преди 3 години

КАТО МУ НАЛОЖАТ ДА НЕ НАПУСКА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!ТОВА СИ Е ВСЕ ЕДНО Е ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!!!

59

Ахмед

преди 3 години

Този се е в Русия кво ни дреме.

58

Анонимен

преди 3 години

До 62Ей тази сакрална година 1917 няма да ви излезе от ума.От тогава Русия е независима,от тогава започва ново летоброене.Смях в залата!

57

АнонимеН

преди 3 години

НЕ Е АРЕСТ А ЗАБРАНА ДА НАПУСКА РУСИЯ ПОВЕЧЕ :DИ ДОКАТО Е ТАМ ЩЕ ГО УМОРЯТ!

56

Анонимен

преди 3 години

Русия е независима държава от 1917 година.Запада иска Русия да стане отново зависима от Запада, както Руската империя.Запада дава разрешение на Русия да освободи България. След това разпределя порциите.

55

Реалист

преди 3 години

Навални е най- удобния за Путин- никога няма да събере повече от 2-3 процента на избори, но се води опозиция-хихихихи...Просто много взе да краде от фондовете на господарите си, и те го сплашиха.

54

Анонимен

преди 3 години

До 55Фашист и предател,това ли са обвиненият?Как ще докажете ,че е фашист и предател?Навални засегна и обвини в неправомерно забогатяване много политици и журналисти,защо поне един него осъди ,за клевета и оронване на престиж?

53

Друг Помнещ

преди 3 години

Да не забравяме, че Навални отиде на се лекува в Германия с нареждане на Путин, нали?

52

Дик Гърка

преди 3 години

Ся загорели кагебисти-чекисти го чакат в затвора. А като знаем какви са людоеди лично подбрани от ГЛАВНИЯ ЛЮДОЕД Путин няма да се учудя

51

ДжДж

преди 3 години

Да се арестува веднага фашистката ***! Съд и затвор за предателите!

50

чоко

преди 3 години

Ако Навални стане президент,с Русия е свършено.Не случайно няма подкрепа на изборите.Руснаците имат чувство за самосъхранение,не като Украйна..Русия без диктатор е загубена като велика сила.Тя ще се свие до европейската си част,другото Китай ще обяви за бивша своя територия/Манджурия и тен подобни/.

49

Анонимен

преди 3 години

Навални е новият Ленин, който Германия праща в Русия да прави революция.