10

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам тези,които мислят,че не е изкуствено създаден,защо ни забраняваха да ходим в парковете и градинките и да сядаме по пейките?Защо дезинфекцират улиците и парковете?Защо ни карат да си дезинфекцираме подметките на обувките?Ще ви кажа защо-защото ни пръснаха отвисоко с каквото трябва и изведнъж цялата планета масово се зарази.След това е лесно да се предаде от човек на човек.

9

Крета Лудото

преди 3 години

Лошите капиталисти и петролобазираната им икономика ме лиши от детство и възможност да се насладя на Зимата, вече зима няма - днес е Лято, с -10 летни температури! Това е Истината, не виждате ли, другото е Конспирации!!

8

Сата НАТО

преди 3 години

Интересът на сърбите към ваксинациите е значително по-слаб, а причина за това са ниското доверие към правителството в Белград-------При нас това не е проблем, ние имаме огромно доверие към ГРОБ и си ги избираме редовно.

7

Аз

преди 3 години

Няма лошо да сложат някой чип във ваксините даже два чипа ако има още по добре това би покачило нивото на интелекта сред народа

6

Анонимен

преди 3 години

Някои наши лекари се изпуснаха да кажат,че новата мутация на вируса е дошла от Англия още през юни,затова и толкова заразени и починали имахме през ноември.Но изследването за това било сложно и скъпо и затова никой не го е правил.А пък и от щаба едва ли са се сетили да възложат на някоя лаборатория подобни изследвания.

5

въпрос

преди 3 години

а кажете, Теорията на Брюксел за Глобалното Затопляне - какво е?! топло ли вие днес, след всички Данъци и Такси, непосилни цени на електроизточници и затваряне на АЕЦ и ТЕЦ за борба с това голяма зло - Глобал Топло!?

4

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали ни чипират,но че е допълнително барнат е сигурно.Дори проф.Балтов го каза.В момента сезонен грип няма,само ковид.Що така?Мисля,че същите,които пуснаха ковида,сега ще ни пробутват и ваксина.Затова станаха милиардери.Пример-турчина с немско гражданство,който измисли Пфайзер.И не само той.

3

Анонимен

преди 3 години

нещо за новата модификация от Бразилия.. дето удря смъртоносно децата и младите хора?

2

Анонимен

преди 3 години

Направо е отчайващо колко много неграмотни хора има на тази земя!?

1

Анонимен

преди 3 години

Пак пишете глупости, а за сериозните, хилядократно изразени тревоги и въпроси - нито дума. И нито дума, никога, за парализирани нерви, за получили гърчове, за умрели непосредствено след ваксиниране - всичко е само розов захарен памук, или черна отровна конспирация.