170

Анонимен

преди 3 години

Отдалечават ви от Бог. Където е Бог и Любовта, всичко е хубаво!

169

Анонимен

преди 3 години

Единствената реалност - ЛЮБОВТА

168

Анонимен

преди 3 години

Само немислещитe и неосъзнати могат да вярват на това което им се казва и показва по телевизията. Като толкова ги е грижа за здравето на хората,защо създават вируси и после ваксини ,за да тровят имунната система, която е толкова силна,че може да се справи с всяко едно състояние до което човек сам се е докарал с неправилно хранене, мислене ,дишане и непиене на вода.И Карма!Нали трябва да печелят фармацевтичните компании.Има книга - Ракът извън матрицата да оцелееш / СЗО фармацията и лекарите/.

167

Наблюдател

преди 3 години

Ами фактите се превръщат във все по-неоспоримо доказателство. Как така точно, когато се появиха ваксините и се пръкна този нов страшен щам. Най-простото и логично обяснение, е че щамът е бил "на склад" и са го пуснали за да сплашат хората и да си продадат ваксините. Дали е така не мога да кажа, но другите обяснения изглеждат по-недостоверни.

166

До Народа

преди 3 години

Аз предлагам да се обединим да превземем парламента да вземем няколко стотен ваксини ,и да ваксинираме всички в парламента заедно с тяхните семейства да им направим болница и да наблюдаваме 3-4 години какво ще се случи с тях,и ако всичко е наред с тях,тогава ще повярвам че това са конспираций!!!

165

По-сериозно!

преди 3 години

Ми преди 3 месеца бе теория на конспирацията че ще се издават документи на ваксинираните,сега вече това е факт- обмисля се сериозно до края на годината чипираните да имат паспорт! Я дайте малко по-сериозно, а не да се правите на умни,че хората мислят и разсъждават, а не са ***!

164

Анонимен

преди 3 години

Незнам за ковид, ама ваксината със сигурност е изкуствено създадена, бързо и без нужните тестове.

163

Свободен човек

преди 3 години

На Балканите все още има здрав разум. Може пък този път ние да спасим света и от тук да тръгне борбата за свобода.

162

DussetO

преди 3 години

Искат да наложат НОВ СВЕТОВЕН РЕД

161

123

преди 3 години

Нещо много от конспиративните теории взеха да се потвърждават?!? Та така, цъкайте минуси, щом от това ви олеква!

160

Анонимен

преди 3 години

Да не продължава облъчването от Чернобил, че има толкова болни мозъци?

159

Стойчо Керев

преди 3 години

"Няма конспиративни теории, има конспиративни практики..."

158

Вярващ

преди 3 години

Много истина има в тези така наричани конспиративни теории.

157

Как ви звучи това

преди 3 години

Там,където краварин( СеРеУ-то,сиреч ФАЩ) на се ре,с нищо не може да се изпере,дори и с "Ариел".

156

Анонимен

преди 3 години

Една след друга наричаните "конспиративни" теории се оказват истина.

155

usa

преди 3 години

тотално изтрещял народ, няма надежда.....

154

Матерчо Материалов

преди 3 години

Прочетох десетина коментара. Материалът ни наистина не го бива твърде. Изненадва ме колко сме слезли назад. Няма еволюция. Има деволюция. Връщаме се към интелигентността на пещерняците. Чипове, контрол, магии, Касандра, Андреа Селесте. 345267 - *** серия. Гейтс атакува отново. Иска да ваксинира. *** Булгуров разгада конспирацията и заклеймява империалистите. Очаквайте развръзката след 1670 епизода.

153

Анонимен

преди 3 години

Като ви гледам тука доста хора сте чипирани и без ваксина, някои даже и по рождение май.. Някои ще се осъзнаят в какви глупости са вярвали, но може да бъде късно за тях..

152

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да махнеш чипа от ваксината трябва преди да я инжектираш да я минеш през гевгир. Чипа остава в гевгира а останалото го прилагаш.

151

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

За изминалата година повече от 50 процента от населението на планетата би трябвало да е добило естествен имунитет с/у вируса,като статистиката сочи,че има и безсимптомно преболедували.Добилите вече естествен имунитет не се нуждаят от ваксина,процентът на ваксинираните също е известен.Ваксината при ТЕЗИ обстоятелства е ненужна.Известно е,че имунизация се прави на ЗДРАВ ЧОВЕК...как така решиха от СЗО да имунизират хората по време на ПАНДЕМИЯ?! Ваксините в момента се тестват.