49

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Единия "баджанак" ...вече го има на снимката горе...ха,ха,хаааааааааа

48

ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ВИНАГИ

преди 3 години

ЗА ДА СТАНЕ БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!ЗА ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ , ВСЯКАКВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ , ШУРО-БАДЖАНАШКИ И ДРУГИ ПО ПОЛОВИ ПРИЗНАЦИ , НАЗНАЧЕНИЯ ВЪВ ДЪРЖАВАТА!ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ , КАК "ДВАМА БАДЖАНАКА" --ВЕЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ...ХА,ХА,ХААААААААААААА??!

47

Зозо

преди 3 години

Винаги ми е било много забавно да гледам как умопомрачени путинисти и гладни социалисти се асоциират с НАРОДА :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))няма по-голямо шоу :))))))))))))) То не е народен съд, червената армия на Дунав, ОФ, бесилки, национализация........ Абе болна работа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

Не ГЕРБ

преди 3 години

А БСП си търси алиби през цялото време, защото знае,че ще загубят за пореден път!!! Това е истината !!!

45

Тонката

преди 3 години

Той наскоро оня комунист,алкохолик Тошко Славков син на Батето и внук на Бай Тошо ви го каза:):):)Докато Червеният Руски ботуш не премине през Дунава,Бойко нема мърдане:):):):)А сега Червеният Руски ботуш много го е страх от САЩ и НАТО и въобще няма намерение да тръгва към Дунава:):):)Така,че:):):):):)

44

Анонимен

преди 3 години

Ако народът действително се състои от чебурашки и зозовци, то тогава Гроб за него докрай!

43

Зоро

преди 3 години

До До чебурашкаХахаааа, давам хилядарка за да видя нacpaната ти мyтpa как гледа в телевизорчето Юност вечерта на 4-ти април!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Тиквата мислите, че е българин ли?

41

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

помните ли БАБА СТОЙНА която критикува БМБ и герб и мвр се опитаха да я респектират

40

Тонката

преди 3 години

Оня от Люлин с каскета търпеливо чака на Фигуранта да му изтече мандата:):):)После държавна измяна,лобизъм и конфликт на интереси:):):):)И накрая Деса обратно при Жорката Свиленски:):):)

39

Зозо

преди 3 години

До До чебурашка .....Борисов е свършен . Помни ми думата ! Каквото и да стане след 4 април той изчезваВъпроса е По мирен начин ли ще стане или с кръвоприлития.......Хахахахаааааааа, ти ли ще правиш кръвопролития бря каскет руски-сплескан? :))))))))))))Жандармерията много ги обича такива като теб :))))))))

38

До чебурашка

преди 3 години

Ще видим кво мога след 4 ти април Протестите лятото бяга просто загрявка . Бесилото ви чака пред НС

37

Анонимен

преди 3 години

Значи, някога хората за едната чест за живеели. И много са се срамували, ако ги хванат в лъжа, защото вече никой не им вярвал, каквото и да кажели. И не само на тях, ами и на цялата фамилия и наследници. За това, се каже нещо, първо гледаш кой го казва. Ако е от тези, дето са се обезчестили, изобщо не го слушаш или четеш.

36

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ ПРЕЗ АПРИЛ 45...ХА,ХА,ХАААААААААААТОЧНО ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!ЗА ДА "СВЪРШАТ", ТАКИВА ГОМНА , КАТО ТЕБЕ ...!

35

666

преди 3 години

,,АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ИЗМЕНЯТ КАКВОТО И ДА БИЛО,ОДАВНА БИХА ГИ ЗАБРАНИЛИ''.Ема Голдман

34

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БОРИСОВ АНГЕЛОВ САЧЕВА посетиха църква вракитово и БОЙКО СИ СПОМНИЛ ЗА СОЦА какво си е спомнил БМБ той е студен лицемер бесчуствен лъжец егоист

33

V

преди 3 години

До ЧебурашкаБългарите все още сме повече от вас дпс-арите.

32

Зозо

преди 3 години

До VУааахахахаааааааааааааааааа, Копейкин до изборите ще го закрият като руски шпион :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пък и колко гласа има, а? Последните избори - партия "Възраждане" - 20 319 гласа - 1,04%. Голяма сила, няма що :))))))))))))))))))))))))))))))

31

Зоро

преди 3 години

До VЕ тогава вече и на пеленачетата ще стане ясно Рундьо Десиславов Грипенов-Фигуранта, чия креатура е, че сега и децата в детската градина знаят какъв е Предател!!!

30

До чебурашка

преди 3 години

Аз не съм дърт комсомолец да пиша хвалебствия за някой другарю , това го умеят дърти червени боядисани памперси като теб. Кой знае на времето колко доноса си писал и колко живота си съсипал ? Като ти гледам прос-ташкия разсъдък не му се мисли въобще . Заради такива еничери като теб България е на този хал