89

Последния Софиянец

преди 3 години

Като се има предвид ,кои са алтернативата просто съм принуден да гласувам за ГЕРБ.Няма как провалени политици ,които са участвали в управлението и са доказали некадърността си да получат моя глас.А именно Галева,Импексова ,другаря Радев и сие.

88

Аз за

преди 3 години

Абе ***, не разбрахте ли че тиквата е наш човек? А Радев пак ще е президент.

87

до 106

преди 3 години

Учителите не са държавни служители. Майка ми е учител. Сигурен съм, че не са държавни служители. И това е пореден парадокс в държавата.Не може да те карат да изпълняваш указания от МО или да си на държавна работа,а да не си държавен служител. Учителите попълват държавни документи като дневници и други документи като са в комисии на училището.От държавата им спускат нормативни документи и изпълняват програмни системи одобрени от държавата.Парадокс.Друг парадокс е като се родиш да ти пишат АКТ. :D

86

бай грую

преди 3 години

От тъппа, воняща червена крава акъл не искаме.

85

Патилан

преди 3 години

На 3-ти април е добре всички мандри, банки и БНР ( националното радио) да затворят с катинари и други предпазни средства , защото червените щурмови отряди ще нападат ! Фигирантът е организирал метеж и погром на гореспоменатите обекти ! Пазете се !

84

Да

преди 3 години

Охлйо бохлйо покажи си рогцата песничка.Тия за се скрили в черупката ама много се налапаха.

83

Далай Лама

преди 3 години

Споко, прецедентче, няма значение какво казваш или съскаш! Народът отдавна те е отписал от дневния ред ! Ти си никой и никога няма да бъдеш ! Ясно е кой ти подгрява топките за толкова вреди на държавата ! Скоро ще ти се стъжни,споко !

82

Ванката

преди 3 години

До АнонименТези, които си изброил /учители, лекари, полицаи/ НЕ са държавни служители. Това са общественополезни професии, някои от тях са на бюджетна издръжка. Държавни служители са всички онези знайни и незнайни чиновляци по министерства, дирекции, агенции, инспекторати и отговарят и се подчиняват на определени изисквания.

81

Койчо

преди 3 години

На герб им пречат винаги комунистите Орешарски и вълната

80

Селския идиoт

преди 3 години

Абе таваричши герберасти, кажете де ви наемат за да защитавате нашия любим вожд - все пак ние сме от една "зодия" с него - трябва да се подкрепяме! Пък и ако изкарам някой лев за ракията довечера няма да е лошо!

79

Анонимен

преди 3 години

До До чебурашка - Много злоба много завист и жлъч,ако няма държавни служители от къде ще си купиш хляба бе нещастнико държавни служители са учители ,лекари ,полицаи и мн.други длъжности .Да си учил за държавен служител.

78

северозапад

преди 3 години

На радев говоренето е като приказката с влаха - Намерил п-а ,но накрая се разсърдил ,че има косми .

77

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

КАТО ГЛЕДАМ--ВСЕ БАНКРУТИРАЛИ МЕРАКЛИИ, ЗА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ:--НА КОГО ТЕЛЕВИЗИЯТА...--НА КОГО, КАСАТА ОБРАНА....--КОГО, СЪДИИТЕ ГО ГОНЯТ ЗА ПАРИ...--НА КОГО, ПОМОЩИ ОТ ДУБАЙ, МУ ПРАЩАТ....ВСЕ---ПОЛИТИЧЕСКИ КАРЪЦИ, БРАТКО.....!ЕГАТИ, АЛТЕРНАТИВАТА... ХАХАХААА

76

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

КВО, АЛИБИ, БЕ СМУТЛЬОВЦИ..... ХАХАХАААНАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ?МОЖЕТЕ, САМО ДА ИЗТОЧНИТЕ БЮДЖЕТА И ДА БАСТИСАТЕ НЕКОЯ БАНКА..... НИЩО ПОВЕЧЕ...!!!ЗА 50-Г. ВЕЧЕ ВИ ПОЗНАВАМЕ И КЪТНИТЕ ЗЪБКИ.... ХАХАХААА... РАЗБОЙНИЦИ ЧЕРВЕНИ!

75

Анонимен

преди 3 години

МАСОВОТО ОПРЪСКВАНЕ НА ГЕРБ И МАСОВА ИЗЛАГАЦИЯ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ- СПРЕТЕ СЪ ВА ДРУГАРЕ- ОФЕКАЛИХТЕ СЪ ВА- ВОЛЪТ РИЕ ПРЪСТТА С РОГАТА СИ И ХВЪРЛЯ, КАТО ЧЕ Я ХВЪРЛЯ НА НЕБЕТО, А ТЯ ПАДА НА ГЪРБА МУ- Е КАЗЪЛ МЪДРИЯТ БГ НАРОД- ТА И ЦЯЛОТО РЕЗИДЕНТСКО ВОЙНСТВО И НАКРАЯ ПЛАНИНАТА СЕ НАПЪНАЛА И РОДИЛА МИШКА- НЕ ВИ СТРУВАТ ПЛАНОВЕТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ- НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ.

74

Анонимен

преди 3 години

Тангото е две напред и една крачка назад...

73

идилия

преди 3 години

цяла европа отдавна не са католици, а мусюлмани

72

Влади

преди 3 години

На бас, че ако ГЕРБ бяха предложили тези идиотизми - гласуване по пощата и машинно, сега всички протестъри щяха да са против! Както стана с идеята за нова конституция. Щеше да е писък и вой.

71

Анонимен

преди 3 години

Учудвам се защо не се отваря Изборният кодекс, където могат да бъдат регулирани и други текстове, а се прави поправка за гласуване с подвижните секции през Закона за извънредните мерки.Това е несериозно, посочи тя.НЕКОМПЕТЕНТНА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ Е ЙОТОВА.Как ще отварят изборен правилник или Кодекс 3 месеца преди изборите? Нали този правилник е от времето на Мая Манолова? Да са го корегирали когато МаяМа го внесе като проект! Сега вадят стари дъвки и претоплят стари манджи.Анархия искат.

70

Анонимен

преди 3 години

И онзи ончоо Свиленски баджанака на Радев голям праз :D извади.