34

Шеф Манчев

преди 3 години

До анонимника 32, айде обясни ми ве спец. Болести като шарките, за които придобиваш траен имунитет след прекарването им, се имунизират и придобиваш траен. Болести като хепатитите, при които придобиваш ограничен до 5-10г. се тестват и ваксина се поставя през определен период за да имаш имунитет. Болести като Грип за които имаш имунитет около 6 месеца след прекарването, ваксина се поставя всеки сезон. Айте обясни ми за коя болест, за която не се придобива естествен имунитет има ваксина.Не е бяс.

33

до 31

преди 3 години

грип но с 10 пъти по голяма смъртност

32

Киро

преди 3 години

До БАУ тя идеята *** такъв е, че тези дет им е трудно да дишат са 1-2% от всички случаи. Цял свят ви казва че 95% процента от хората имат най-много главоболие, хрема, понакашлят. 5 % имат симптоми като на грип и от тях една част вече развиват различни усложнения и имат тежки симптоми. Цял свят ти казва че неизвестните случаи са 5-10 пъти повече от известните, на места до 20 пъти. Иначе каква пандемия те гони, при 90 млн. доказани за 1 година от 8 млрд. население, това е смешна цифра.

31

до шеф Манчев

преди 3 години

ти имунолог, вирусолог или производител на ваксина си. Май дървен философ. Пълни глупости ппишеш сравнвеайки естествен и изкуствен имунитет. Не е тук място да ти разказвам какво е едното и другото. Има достатъчно написано чети и го осмисли.

30

Анонимен

преди 3 години

Грип = Ковид

29

Анонимен

преди 3 години

Звездите ли и го казаха? Какво значение има "експертното" мнение на някакъв глупав доктор ,че видите ли било просто грип ако сте умрял или някой ваш близък умира и вие чакате докато животът бавно но необратимо си отива от тялото му?Запомнете !Няма специалист по какъвто и да е вид медицина ако ще да е и просто най-обикновен санитар който разнася бинтове и марли който да има право да каже "заразявайте се то това е нищо" Превенция,изследване ,описване изолиране и лечение.Това е правилният подход.

28

Шеф Манчев

преди 3 години

Колкото трае естествения имунитет толкова трае и "изкуствения" постигнат чрез ваксинация. Това не е компютърна симулация. Имунитета е отговор на организма, ваксината е само един стимулант, който предизвиква отговора. Вероятно са повече от 2 000 000 дори, защото в България самите хора нищо не спазват. Това не е упрек към българите, просто факт.

27

Анонимен

преди 3 години

толкова ли не разбрахте че естествения имунитет е до 5 месеца, самозалъдвате се без ваксинста но всеки си избира съдбата.

26

Анонимен

преди 3 години

а трябва да се ваксинират 70% от населението ,което прави 3 500 000души.Пълно безумие при 2 000 000 преболедували и 1 700 000 до 16 години остават 1 300 000 които имат нужда от ваксинация. Става дума за пари

25

до 24

преди 3 години

също познава и заболял и умрял

24

Анонимен

преди 3 години

ЕЖК тоест една жена каза и всички и повярваха за 2 милиона заразени. Кой го доказа , това означава че на трима човека един има антитела. Е да ама не е така, едва 17 % имат антитела. Тоест на 6 човека един се е срещал. Стига с тези платени стстии с платении докторчета незнсйни.

23

Анонимен

преди 3 години

С други думи населението развива имунитет само, ако чака на управляващите некадърни ще му мине живота в къщи. Другите държави ваксинират толкова за една седмица - тук до юни...

22

До 4

преди 3 години

Къде са те затворили? В лудницата ли?Я виж Франция, където обучението им е ценно и не затвориха ковид развъдниците 1 стая с 20-30 човека по 5 ч на ден!Виж Гърция итн

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Не може да си вечно уплашен.Всеки българин вече познава заболял и оздравял.

20

Анонимен

преди 3 години

Хората са уплашени и се успокояват с други хора казващи това което искат да чуят :). Българина не вярва във вируса понеже не познава никой болен. Това е все едно да отида сега до плажа и да кажа "ми то тук китове няма" следователно те не съществуват :)

19

noFreeman

преди 3 години

дааа има вирус грипен... то от много години има 4-5 щама на грипа се въртят... последно му измислиха друго име... хахаха не пишете излишни статии, като ви гледам сайта само това са ви новините лъжливи или платени... тихо!!! Че като се разбере че е нямало нищо светът ще ви се види тесен!!! Още малко...

18

Анонимен

преди 3 години

До 17Хората имат изгредани вече антитела до дадена степен срещу сезонния грип и дори маските да не помагат толкова със сигурност са спомогнали до някаква степен. С ковид не е точно така защото нямаме изградена защита понеже тепърва се сблъскваме с него. Докато грипа си го знаем от малки.

17

Зоро

преди 3 години

Пуснат ли пак училищата след месец ще има пак 4400 заразени и 150 в моргата.Но родителите, чиито възрастни умряха вече не им пука и затова са "за".

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Не влизам в подобни филми аз. Не твърдя, че знам нещо щот съм го прочел в фейса или някой на улицата ми го е казал. Колкото и да ви се струва невероятно не сме центъра на световна конспирация да ни избият с ваксини и подобни глупости. Ако някой искаше да го прави има къде по-лесни и по-евтини начини за това :) Че вирус има, има. Аз го минаха леко, но още не усещам някой вкусове главно сол. Докато не се сблъскаме с него лично никой не иска да повярва и се успокояваме със сходни мнения..

15

Зозо

преди 3 години

Слушайте Мънгъра вирус няма, чайчета, най-много по един аспирин.