74

анонимен

преди 3 години

До епидемиологКато не стана да ни зарибят с противогрипните да се боцкаме масово всяка есен от нашия си джоб, ще стане с пари на държавата, което си е пак от нашите данъци първоначално! За по-после ще видим! След като ваксината осигурява по-качествен и дълъг имунитет от преболедуването според някои експерти?! Както винаги финикийските знаци са определящи! Вирус има! Вируси и бактерии се разпространяват постоянно между хората откакто има хора!

73

Анонимен

преди 3 години

А защо казва" бих избрала рнк ваксина", а не" ще избера"???

72

епидемиолог

преди 3 години

Сигурно са и много повече от 2 милиона - без дори и са го усетили. И вече имат имунитет..Но това няма да ги спаси от божествения джус на Бил Гейц. Вече се готвят ваксинни паспорти !А ако нямаше локдауни, а само да бяха предпазили уязвимите групи, отдавна да са и 6 милиона и да сме забравили за ковид и ваксини. Те затуй бяха и локдауни, дистанции, парцали за уста....за да додрапат до ваксините.

71

епидемиолог

преди 3 години

До ФактМи ваксинирай се и никой няма да те заразява. От къде ви идва патоса да пишете след като елементарна логика не притежавате. За елементарни познания и не питам. Само разсмивате.

70

Факт

преди 3 години

На никой неговото здрав не е само негов личен проблем, ако вреди на околните, вкл. и ако ги заразява.

69

Анонимен

преди 3 години

В някой държави училищата, заведенията и хотелите в момента си работят нормално и не е настъпил апокалипсис.

68

православен патриот

преди 3 години

Моето здраве си е лично мой проблем ! И да умра от тоя вирус , също ще си е лично мой проблем !!! Само на Бог ще разреша да се разпорежда с моето здраве.....Приятно ваксиниране на останалите !!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Не са много ваксините,че и до юни под 1 млн.,малко е!А точно сега когато е много студено вируса е най силен!Ваксината на Астра Зеника векторната е доста неясна а обясненията от производителя противоречиви..Б.Джондън бърза за одобрение ,защото заразените са много,локдаун и болниците претоварени !

66

Анонимен

преди 3 години

Има голям смисъл от ваксините даже и имунитета да е между 6 и 8 месеца. Това всеки може да го разбере с малко здрав разум.

65

Анонимен

преди 3 години

Как ще посрещане ваксиниряня следващия сезон след като имунитета от картината е мах 8 месеца? Ще се бъде два пъти на година ли? Това е безумие. Хранилика за партийни каси.

64

ля ля

преди 3 години

вече всичко се вижда че е под контрол - както всишност в цялото ви управление от самото начало (а този пътможе би ще го и завършите 3тия път за късмет)великани - как да не мислят за България и нейния славен народ :)

63

Ямболски цървул

преди 3 години

Че и повече...които сме го изкарали на крак......За чий *** са тогава тези ваксини?!?

62

бай ставри

преди 3 години

Официалната статистика: coronovirus.bg , Казва: 211736 - официално регистрирани ДО СЕГА. Като умножим по 5 получаваме: 1 058 680 са се срещнали с вируса - това е горната граница, което означава, че срещналите се с вируса може да са и по-малко заради ограниченията които имахме.В момента имаме 46 936 активни случаи, т.е. реално активните в страната в момента са 234680, това е горната граница като умножим по 5.

61

Анонимен

преди 3 години

Чета написаното от анонимен 51 преди 6 часа а именно: Имунизираните са защитени от 6 до 8 месеца... Малко математика да направим. Първият ваксиниран у нас е на 4.01.20201г. Ако до 04.08.2021 не са ваксинирани или преболедували 5 милиона населяващи територията на РБ какво става? Язък за усилията, чака ни .......всичко отначало

60

това е истината

преди 3 години

Няма болест без симптоми.Казва се клинична картина.Този ковид измисли нова,непозната до сега медицина.Докато не придобием стаден имунитет това няма да изчезне,не се заблуждавайте,още повече ,че ваксинираните могат да заразяват.Всичко е пари.Цял свят пълни нечии джобове.

59

Анонимен

преди 3 години

Какви 3%, при положение, че имахме 2 месеца с 40%. Можеш ли да смяташ. Почти всички сме го изкарали без даже да разберем.

58

Анонимен

преди 3 години

Защо според вас намаляват бройките на заразените. Има само един разумен отговор. Стадният имунитет вече работи. Почти всички сме го минали. Само не ми казвайте, че е заради мерките,.

57

Анонимен

преди 3 години

Няма как да са 2 милиона. Няма държава с толкова голям процент на заразените. Много по-вероятно е да са около 250 хиляди. Всеки съди по себе си и обкръжението си. Според моето обкръжение заразените са около 1% от населението на България, но по официалните данни са 3%

56

Анонимен

преди 3 години

Мерките да останат до септември!

55

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че естественият имунитет е най-сигурен и най-адекватен.