43

ПКП

преди 3 години

като не ви харесва метрото, ходете ПЕШ!

42

Метро фен

преди 3 години

На София е нужна безалтернативно кръгова линия по булевардите Каблешков и ГМ Димитров.

41

Гаро

преди 3 години

А беше време когато нямахме метро и не ни беше нужно...А сега пълчища от хора и коли по улиците и поради това не можеме да се справиме с шум,замърсявания и криминална престъпност....А нагли хора тръгнаха да унищожават и Природата строейки си жилища и хотели там....

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Написаното от теб няма смисъл, тъй като когато са огромна част от хората нещо е добре, то е с позитивен знак. Ако за другите няма значение, това не означава, че "не е добре", тъй че с написаното целиш дохотомията добре-недобре т.е. погрешно представяне на ефекта от наличието на метро. Защо е така можем само да предполагаме.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Нищо не омаловажам истината е, че метрото за едни е добре, за други не и точно това съм написал.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Ясно е, че тия дето се опитват да омаловажават значението му за София се връзват на фльонга само и само да отрекат работата на тия, които са го направили. Можем само да предположим защо така.

37

Анонимен

преди 3 години

Хайде, хайде ясно е, че метрото не е панацея на едни им върши работа, на други не.

36

Анонимен

преди 3 години

Ползвам метрото почти всеки ден и почти съм зарязал колата. Десет пъти ми е по-удобно от придвижването с кола из София.

35

Анонимен

преди 3 години

До ПорЦеланКолкото и такива като теб да се правите на изтръпнали, всеки ден 350 хил софиянци показват, че метрото не е излишно.

34

ПорЦелан

преди 3 години

Имам три маршрута с метро за да отида до офиса:- пеша до спирката на метрото 20 мин, Метро - 10-15 мин, прехвърляне на друга линия на метрото - 15 мин, автобус 10-20 мин. Понякога се събират час и 30 мин в една посока- Пеша до спирката на тролейбуса 15 мин, 5-20 мин до спирката на метрото, после като първият вариант- Автобус до Лъвов мост - 20-30 мин, метро, друга линия а после като първият вариант.Час/Час и половина до час и 45 мин в една посока. С колата по Околовръстното са 20 мин. кеф.

33

Мартин до аа1830

преди 3 години

А кои са другите две?

32

Анонимен

преди 3 години

Абе возих се един път,да не ми се подиграват,че съм кореняк а не съм се возил.Еми не е мойто!Мога и без метро.Даже едно време като нямаше метро и имаше Софийско жителство беше по-добре.

31

Анонимен

преди 3 години

Качвам се на метрото и разбирам защо не трябва да гласувам за фигуранта.

30

православен патриот

преди 3 години

Само ковид зомбита ползват това герберастко метро...ако не ползваш *** те гледат като извънземен ...пфу , моля се на Бог на 4 април да им свърши царството тиквенско ....

29

Анонимен

преди 3 години

Честит Антоновден на всички именици! Бъдете здрави и усмихнати, обичани и силни! Нека името ви донесе дълъг живот, изпълнен с красив смисъл, здраве и любов!

28

българин

преди 3 години

До: номер 26Абсолютно вярно! Абсолютно съгласен!

27

аа1830

преди 3 години

Софиийското метро може да не е най-модерното, нито най старото в Европа но по чистота е със сигурност едно от първите три в Европа!

26

Щирлиц

преди 3 години

Аз пък мога без метрото.

25

От къде да знам

преди 3 години

Чета в интернет уикипедия. Може би, има и друга истина.

24

Анонимен

преди 3 години

До българинМетрото както беше споменато е "започнато" през 80те години, но остава на равнище груб изкоп на станция под НДК, плюс някакви планове.Реално Софиянски разработва проекта и пуска първия лъч, а Борисов и след това Фандъкова, го правят, това, което е сега, но всички знаят, че Борисов даде тласък на целия проект по неговор време и след това Фандъкова винаги е била под неговата егида.