17

Вече не стават

преди 3 години

Повечето турски сериали затъпяха, от сега въртяните само Малки убийства е хубав, другите не толкова. Едно време 2008-2014 доста по-хубави въртяха.

16

бай ганю

преди 3 години

до 9 гледат сапунки след като заспят децата пускат Рамбо а след рамбо не си признават какво гледат за да не ги накаже аллах

15

Ястреб Османлията

преди 3 години

Криводзурлатият ми клонинг във форума, потомственият роб, дето 300 години е цоцал гръцкия чуттур, 500 години цоццал раззания турски боздуган, след това цоццал юхлюва ту на германеца, ту на пияния мужик, на всеки дошъл от юг и от север, от запад и изток ... ни обяснява, че турчинът е бил роб. Булгаараккис буллгараккис ... поне за тор да ставаше бря гютверрренино балкански ...

14

Анонимен

преди 3 години

Абе някой може ли да ми каже какво стана с Ферхунде от Листопад?

13

У

преди 3 години

Тези сериали са голяма пропаганда и са 100% съгласувани с разни важни идеолози и баш башове в Истанбул и Анкара. Има и реклама на природата, на полицията и даже реклама на печките Беко, ако не сте забелязали!Нашите хора в София така и не схванаха принципа на успешните сериали и все правят тежка балканска драма, която даже ние трудно разбираме. Ние май умеем само криминални. Имаше един "Под прикритие"- той се продаде добре, но е тип "лоша" реклама на страната ни. А турците продават положителна!

12

Тъпанар

преди 3 години

А каква е разликата между турски и арабски сериали? За индийските я хванах разликата. В тях тук-там има по някой актьор с червена точка на челото. Не разбрах, защо никой не ги трие тия точки, да види дали не печели апартамент в Люлин...

11

Бауу

преди 3 години

Аз последния сериал който съм гледал, когато бях на 7-8 години беше Изаура! И следващия който съм гледал беше Монк! Два сериала за почти цял живот, сигурно много съм изпуснал, опитвал съм няколко пъти, но не мога да ги гледам повече от 5 минути и сменям.

10

Анонимен

преди 3 години

Закриваи и пускаите филми не само събота и неделя .Закриваи

9

Татко Ръза със ръкъ

преди 3 години

Хубавите турски сериали кога ше ги излъчват в България щото тези дето се излъчват са шит!

8

Bond

преди 3 години

Грант даден,Грант приет!Щеше да е сух денят без анализ на Дойче Зеле!Не че някой го интересуват турските сериали, но либepacтите от Дойче Зеле трябва да се отчетат, а мисирките да си приберат гранта.

7

Анонимен

преди 3 години

Не само турските,ни и индийските и китайските нахлуха,а и руските!

6

Анонимен

преди 3 години

До 13 кой ти каза ,че си от нормалните бе с това неразбираемо неуместно и откровено глупаво-просташко наименование ,което повече мяза на име на супермаркет кажи бе несретнико непрокопсан откъде изпълзя акъл да даваш и ти *** не те ли е учила ,че като нямаш какво да кажеш въобще да не си отваряш устата.

5

House M.D.

преди 3 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

4

Анонимен

преди 3 години

Турските сериали са пълна боза и бълвоч ,които само несретници и пенсионери ще отразят според мене. Аз си падам по нещо в стил спасители на плажа и Хавай 05 ,дет се вика да има поразголени жени по бански това онова ,освен това не харесвам благозвучния турски ,който ми звучи като джугара-мугара и разни забрадени ферхундета .

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Основна...сюжетна линия във всяка турска сапунка е...отмъщението,най често до...десето коляно.Другата сюжетна линия е рекламата на:турската природа,турски обичаи,турска...кухня;турски...акъл(всички учат и са...много образовани),турски...инат(първо действат,после...мислят).В последно време включиха в този бизнес и турските деца.Няма сериал без...много деца и то играещи...главни роли.Да ти се скъса...сърцето от...сърцераздирателни истории.Чакам сапунките им да...пробият и в Холивуд;майтап бе Уили.

2

Анонимен

преди 3 години

Сакън

1

Дааааа, така е

преди 3 години

" Турските сериали се радват на огромен ? в арабските страни"!!!